Usluge

Primjeri upita

Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija
Velika Gorica
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Komarnici
Broj prozora: 4
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, duljina zida je cca 6m, trebali bi 4 prozora smjestit na toj duljini , na visini cca 1,30m. Može i vaša preporuka. Bijela boja, kvalitetnije proizvodnje u tri staklena sloja. Po mogućnosti Gealan. Komarnice na jednom prozoru, rolete na svim. Slika sadašnjih prozora u prilogu. Molim ponudu. Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija
Rogoznica
Sjenila: Grilje
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 1
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebaju mi balkonska vrata koja imaju luk. Dimenzije su: Visina luka 45 cm Visina do luka cm Širina vrata 89 cm Vanjska i unutrašnja vrata su u dva dijela otvaranje po sredini. Svaka škura ima griljete podijeljene na dva dijela. Također unutrašnja vrata imaju staklo podijeljeno na dva dijela. Boja škura treba biti smeđa a unutrašnja vrata bijela. Molim ponudu. Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, Građevinska stolarija - prozori
Rijeka
Sjenila: Bez sjenila
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 1
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, uređujem mali tavanski prostor u stambenoj zgradi, kao priručni i radni prostor. Želio bih ugraditi krovni prozor radi svjetla i prozračivanja prostora, veličine cca širina od 50 - 60 cm -, visina 70 - cm s mogućnošću otvaranja. Nije nužno da bude visoke kvalitete tipa Velux, može biti i polovni, bitno da je pouzdan i vodonepropustan. Tavan je na 6 katu, lako pristupačan izlaz na krovište i zgrada ima lift. Radovi su osobne prirode, nevezano za stanare i pričuvu. Molim za ponudu. Hvala.
Sjenila, Komarnici
Zagreb-Novi Zagreb
Broj komarnika: 6
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Molim Vas ponudu za komarnike na već postojeću PVC stolariju. Naime, zanimaju na rolo komarnici za 5 prozora i jedna vrata. Šaljem Vam dimenzije prozora –širinacm, visina cm, a visina do kutije roleta je cm. Širina vrata cm, visina ,5cm a visina do kutije cm. Hvala,
Građevinska stolarija - vrata, Sobna vrata
Velika Gorica
Izaberite tip vrata: Drvena sobna vrata (furnir)
Broj vrata: 4
Dodatne usluge: Skidanje starih vrata, Deponiranje starih vrata, Ugradnja novih vrata
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, trebam ponudu za : -dvoja vrata su širine 75 cm (spavaće sobe) plus odvratan, a dvoja vrata sirene 65 cm.(kupaonu i spaja). Osim toga trebam samo dva dovratka bez vrata i jedan dovratak koji je do stropa. Stolarija koju mijenjam ima dio sa staklom, ali ja bih to zatvorila. Bijela boja. Slika u privitku da se vidi kako trenutno izgleda. Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, Alu stolarija - Zadar
Zadar
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Komarnici
Broj prozora: 14
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Alu stolarija sivo crna boja dimenzija (š*v): x 6 kom; x 2 kom; x 1 kom; 80x 2 kom; x 2 kom; 80x 1 kom Molim varijantu s rolatama i griljama, ukoliko je moguće pošaljite mi sliku prozora. Ukoliko bude sve ok, planiram još jednu investiciju na drugoj etaži. Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, Drvena stolarija
Motovun (Montona)
Sjenila: Grilje
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 9
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Na staroj kući u centru Motovuna trebam zamjenu prozora i ulaznih vrata slijedećih dimenzija: - 8 prozora dimenzija * dvokrilni s drvenim griljama (obavezno). - Ulazna vrata drvena dimenzija 2m*1,20m. Radi se o kući koja je pod konzervatorskom zaštitom pa treba biti drvena stolarija. Izmjere su otprilike pa trebam nekog da mi dođe pogledati i izmjeriti. Molim ponudu. Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija - Zadar
Zadar
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora, Komarnici
Broj prozora: 3
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, molim ponudu za prozore dimenzija: Prozor za Toalet velicine 56x56 cm,sa komarnikom i roletnom. Prozor sobni velicine x cm ,sa komarnikom i roletnom Balkonska vrata velicine x cm,sa kkomarnikom i roletnom.Na prozoru 56x56cm komarnik treba da bude fixni (nepokretni) a na drugom prozoru i vratima komarnik treba biti pokretni. Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori
Poreč (Parenzo)
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Komarnici
Broj prozora: 2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim ponudu za prozore dimnezija: otvor x cm, ugradjena kutija s roletom s nutarnje strane i komarnik. Dakle prozor + kutija za roletu cm. Roleta mora biti jača - aluminijska zbog vjetra, svjetlo sive boje(bijelo), brtve u sivoj strana se otvara na kant, PVC u bijeloj boji s dva stakla, 5 komora-ispuna AR.
Građevinska stolarija - prozori, Prozori - Rijeka
Rijeka
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 4
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani., molim ponudu za prozore dimenzija: x cm ( cm visina sa kutijom za roletu) x cm ( cm sa kutijom za roletu) x cm ( cm sa kutijom za roletu) x cm balkonska stijena Mjere su uzete rukom od zida do zida,tj.od početka do kraja drvenog dijela prozora. Hvala


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu