Zatraži besplatne ponude za popločavanje dvorišta u Voloderu

20 izvođača u blizini

Već 88 korisnika iz Volodera pronašlo je izvođača na trebam.hr

4 najboljih ponuđača za popločavanje dvorišta Voloder, 2022

2 završena projekta s prosječnom ocjenom 4,5

4,0
Mirjana B. , prije 25 dana

Bilo je sitnih gresaka prvenstveno kod fugiranja coskova...moglo je i bolje.

Usluge: keramičar, pvc podovi, plinski kamini, parketari, linoleum, kamini na drva, vinil podovi, postavljanje keramike, podne obloge, ugradbeni kamini, kamini na bioetanol, sanacija parketa, brušenje i lakiranje parketa, postavljanje pločica, kamini, izrada kamina.

Zatraži ponudu

GRADAS SUPER d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Lidije J. , prije 21 dan

Sve je odrađeno korektno. Bili smo jako zadovoljni.

20+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: nadstrešnica za vrata, postavljanje pločica, keramičar, žbukanje, adaptacija stana ključ u ruke, montažni bazeni, bazeni na napuhavanje, gradnja kuće, postavljanje tlakavaca, nadstrešnice za terase, metalne nadstrešnice, termo fasade, drvene nadstrešnice, bazeni, preuređenje stana, gradnja kuće po fazama.

Zatraži ponudu

JELA - STAR j.d.o.o.

 
0 ocjena

Usluge: pergole, nadstrešnice za balkone, drvene nadstrešnice, postavljanje opločnika, čišćenje stanova, popločavanje dvorišta, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, nadstrešnice, metalne nadstrešnice, nadstrešnice za terase, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, nadstrešnice za auto, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

ŠTIBRIĆ d.o.o.

 
0 ocjena
10+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: izrada krovišta, uređenje okućnice, asfaltiranje, popravak fasade, krovopokrivački radovi, postavljanje tlakavaca, izrada krova, uređenje vrta, fasade za kuću, izolacija krova, termo fasade, pokrivanje krova, fasader, obnova fasada, stiropor fasade, uređenje dvorišta.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Koliko debela podloga treba za polaganje opločnika?

  Debljina podloge za polaganje opločnika ovisi o namjeni površine – za prilaz treba iskopati oko 30 centimetara zemlje, dok je za terase dovoljno 15 centimetara. Podloga se sastoji od vodonepropusne folije, šljunka i sitnog pijeska. Prije postavljanja drugog sloja, prethodni mora biti dobro učvršćen kako bi se osigurala dobra nosivost poda i spriječilo neravnomjerno slijeganje podloge i opločnika.

 • Koje su prednosti i nedostaci popločanog ili asfaltiranog dvorišta?

  I popločavanje i asfaltiranje imaju svoje prednosti. Asfalt se na prikladnu podlogu polaže vrlo brzo, u jednom danu, jednostavan je za održavanje i ima praktički neograničen vijek trajanja. Opločnici se pak ljeti ne pregrijavaju, lakše ih je preurediti, a uz to im je izgled prirodniji i ugodniji.

 • Kako se postavljaju opločnici?

  Polaganje opločnika mnogo je složenije nego što zvuči. Prije svega, potrebno je pobrinuti se za odgovarajuću nosivu podlogu – iskopati rupu i u nju sipati između 15 i 30 cm grubog i sitnog pijeska koji mora biti dovoljno stvrdnut i zbijen. Za to možete koristiti ručnu ili vibracijsku ploču. Samo polaganje opločnika je lakše – opločnike postavljamo s ruba, vodeći računa da između njih ostane dovoljno mjesta za fuge. Pritisnite ih u pijesak vibracijskom pločom i na kraju položite fuge. Preporučujemo upotrebu netoksičnih materijala, poput kvarcnog pijeska.

 • Kako održavati popločano dvorište?

  Popločano dvorište ima dug vijek trajanja, a izgledat će još ljepše ako ga pravilno održavate. Obavezno pravovremeno uklonite sav korov i vegetaciju koja raste iz fuga, a perite ga vodom pod visokim pritiskom visokotlačnim strojem.