10 najboljih knjigovodstava Rijeka, 2021

Cijena je bila objektivna, bila je na raspolaganju sa savjetima odmah, još prije nego sam ju odabrala. Tek smo počeli surađivati, ali očekujem da će tako biti i dalje.
Praznici d.
5.0 | 4 ocjene
ALMANAH d. o. o., Rijeka
Almanah d.o.o. je firma koju smo odabrali za knjigovodstvene usluge. Jako smo zadovoljni, iznad svih očekivanja.
Feralis G.
4.7 | 3 ocjene
VALENČIĆ j. d. o. o., Klana
Brz dogovor, dao odlične sugestije, sve dogovoreno je ispoštivano, prilagođava se terminima po dogovoru, i odlično napravljeno! Sve preporuke za VALENČIĆ j. d. o. o. :)
Ana P.
Jako su ažurni i susretljivi. Nude opsežniju uslugu nego ostali i razvijaju nove tehnologije i sustave koji olakšavaju posao poduzetnicima.
Tvornica r.
Gospođa je susretljiva do beskraja, srdačna, ništa joj nije teško. Većinu toga sam joj skenirala i sve je sama riješila, odmah daje prijedloge. Nadam se da će se ovako dobra i kvalitetna suradnja nastaviti.
Vratečko j.
5.0 | 1 ocjena
ORKUS d. o. o., Dražice
Mi tek otvaramo obrt i gospođa Ljerka, vlasnica, nam je puno pomogla u tome što se tiče trčanja po šalterima i sakupljanja papira. Što god ne znamo, lijepo nam objasni, a to nam najviše treba da imamo nekog na koga možemo računati. Ja vjerujem da kad krenemo s poslom da će svoj posao obavljati kvalitetno i poštivati rokove. Cijena im je bila malo veća nego ostalima, ali je fiksna bez obzira koliko ulaznih/izlaznih računa ili zaposlenih imali, dok kod drugih cijena usluga varira ovisno koliko posla imate.
CODA.
5.0 | 1 ocjena
RI ROSAN j. d. o. o., Rijeka
Sve najbolje o ovom knjigovodstvu. Jako su diskretni, lijepo objašnjavaju. Držali su se dogovorene cijene, pomogli su nam oko posla, itd.
Građevinski r.
5.0 | 1 ocjena
ZORA d. o. o., Čavle
5+
Ac P.
Čista petica.
BAGARMIRAČ.
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.