Zatraži besplatne ponude keramičara u Gračacu

23 izvođača u blizini

Već 168 korisnika iz Gračaca pronašlo je izvođača na trebam.hr

4 najboljih keramičara Gračac, 2022

10 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,6

SAVATOVIĆ j.d.o.o.

4,0
3 ocjene
4,3
Marina M. , prije 2 godine

Radio mi je Savatović j.d.o.o., koji je dobar mladi majstor, ali je preskup za naše mogućnosti, te s njime nije moguće postići neki dogovor o smanjenju cijene.

Biti fleksibilniji u naplati svoga radi, dati popust, pa bi ga se angažiralo i za druge radove. Ne odustaje od cijene, računa i mjeri svaki cm .

4,0
Dragana E. , prije 2 godine

U redu je bilo ali moglo je i bolje naravno.

Usluge: gradnja kuće, knauf majstor, adaptacija kuće, postavljanje knaufa, gradnja kuće ključ u ruke, knauf radovi, gradnja kuće po fazama, knauf, postavljanje pločica, knauf pregradni zidovi, keramičar, spušteni stropovi, građevinske tvrtke, keramičari, postavljanje keramike, građevinski radovi.

Zatraži ponudu

USIKA d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Jasmina Z. , prije 2 godine

Izvođač izveo radove u roku. Nemam primjedbi.

10+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: vanjske žaluzine, popravak fasade, postavljanje laminata, vinil podovi, tende, postavljanje keramike, komarnici, keramičari, postavljanje pločica, stiropor fasade, pvc podovi, brušenje i lakiranje parketa, linoleum, fasaderi, sjenila, obnova fasada.

Zatraži ponudu
5,0
Krešimir B. , prije 1 godinu

Zadovoljan sam. 5!

Usluge: pvc podovi, postavljanje keramike, vinil podovi, podne obloge, postavljanje parketa, postavljanje laminata, parketari, sanacija parketa, linoleum, brušenje i lakiranje parketa, postavljanje pločica, keramičari, keramičar.

Zatraži ponudu

PRO AUTO ZADAR d.o.o.

4,3
5 ocjena
5,0
Ivica P. , prije 3 godine

Sve je bilo u redu, držao se rokova i dogovorene cijene. Preporučam ih.

4,7
Šime T. , prije 3 godine

Zadovoljan sam.

200+
Poslanih ponuda
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2018

Usluge: bojanje fasade, stiropor fasade, termo fasade, soboslikari, popravak fasade, fasade za kuću, fasaderi, obnova fasada, soboslikarski radovi, postavljanje knaufa, knauf majstor, bojanje škole ili vrtića, knauf pregradni zidovi, bojanje zidova, ličilac, izolacija fasade.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Koliko pločica je potrebno za popločavanje?

  Imajte na umu da je uvijek potrebno nabaviti više pločica od stvarne površine zida koju ćete obložiti. Neke pločice mogu se slomiti prilikom postavljanja, a neke je potrebno rezati zbog kutova prostorije. Preporučujemo da kupite oko 10% više pločica od površine prostorije u kojoj ćete postavljati pločice.

 • Koje su pločice najbolje za polaganje na otvorenom?

  Preporučujemo da za polaganje pločica u dvorištima, na terasama i balkonima odaberete granitogres (keramičke) pločice jer su otporne na oštećenja i mraz. Također je važno da odaberete pločice koje neće biti skliske.

 • Koja je razlika između podnih i zidnih pločica?

  Podne pločice izrađene su od čvršćeg materijala nego zidne pločice. Ako želite, podne pločice mogu se položiti na zid, ali nije preporučljivo postavljati zidne pločice na pod jer se mogu brže oštetiti.

 • Koje su prednosti, a koji nedostaci pločica?

  Pločice imaju brojne prednosti – otporne su na vlagu, kemikalije, vremenske uvjete i lako se čiste. Pločice dolaze u mnogo boja, oblika, veličina i stilova te njima možemo na razne načine ukrasiti prostorije. Jedini nedostatak pločica je to što ponekad mogu puknuti ili se usitniti, ali to se najčešće događa vanjskim pločicama.

 • Kako se polažu pločice?

  Najvažnije je dobro pripremiti podlogu. Podloga mora biti čvrsta, ravna, suha i čista. Pri postavljanju vanjskih pločica potrebno je osigurati nagib površine od 2% za odvod vode. Nakon pripreme podloge, pločice se režu, postavljaju i fugiraju. Naravno, pločice možete postaviti sami, ali bez dovoljno iskustva i alata vaša kupaonica ili kuhinja neće izgledati onako kako bi izgledala da ste angažirali profesionalca.