Zatraži besplatne ponude za elektroinstalacije u Slatini

82 izvođača u blizini

Već 338 korisnika iz Slatine pronašlo je izvođača na trebam.hr

10 najboljih ponuđača za elektroinstalacije Slatina, 2021

4 završena projekta s prosječnom ocjenom 4,8

RODA BAU j.d.o.o.

5,0
2 ocjene
5,0
Vlasta K. , prije 1 godinu

Točnost, urednost.

5,0
Ivana S. , prije 1 godinu

Odlična usluga, stvarno sam zadovoljna svime, dogovorom , radovima, cijenom, rokovima, izgledoms puštenih stropova. Moja preporuka svima.

Usluge: postavljanje laminata, elektroinstalacije, keramičari, gradnja kuće ključ u ruke, postavljanje keramike, ličilac, knauf, adaptacija kuće, vinil podovi, linoleum, bojanje škole ili vrtića, električar, brušenje i lakiranje parketa, bojanje fasade, knauf radovi, gradnja kuće po fazama.

Zatraži ponudu
4,3
Mario Đ. , prije 1 godinu

Zadovoljni smo uslugom. Radilo se o standardnom servisu klime.

10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: elektroinstalater, prijenosne klime, klime, električar, servis klime, električne instalacije u kući, pokretna klima, inverter klima, elektroinstalacije, klima uređaj, montaža klime, multi split klima, ugradnja klime.

Zatraži ponudu
5,0
Zdenko G. , prije 4 godine

Izvođač je bio korektan i kvalitetan u ponudi i obavljenom poslu. Sve je bilo gotovo isti dan. Ekipa je počistila na kraju tako da nije bilo puno dodatnog čišćenja.

20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: brušenje i lakiranje parketa, renoviranje stana, knauf radovi, fasade za kuću, termo fasade, građevinske tvrtke, linoleum, soboslikari, elektroinstalater, postavljanje laminata, ličilački radovi, adaptacija kuće, keramičari, postavljanje pločica, knauf majstor, ličilac.

Zatraži ponudu
20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: elektroinstalater, elektroinstalacije, električar, električne instalacije u kući.

Zatraži ponudu

SOPJANKA D.O.O.

 
0 ocjena
10+
Godina na tržištu

Usluge: električar, elektroinstalater, elektroinstalacije, električne instalacije u kući.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: električne instalacije u kući, elektroinstalater, električar, elektroinstalacije.

Zatraži ponudu

SIGNALIT j.d.o.o.

 
0 ocjena

Usluge: električar, elektroinstalacije, elektroinstalater, električne instalacije u kući.

Zatraži ponudu

BUDIMIR d.o.o.

 
0 ocjena

Usluge: električar, električne instalacije u kući, elektroinstalater, elektroinstalacije.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: elektroinstalacije, električar, elektroinstalater, električne instalacije u kući.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Kako prepoznati da je vrijeme za obnovu električnih instalacija?

  Dotrajalost električnih instalacija nije vidljiva na prvi pogled, pa preporučujemo da otprilike svakih deset godina angažirate električara koji će izvršiti potrebna mjerenja i obavijestiti vas o eventualnim nedostacima u instalacijama. Električna ožičenja su, u principu, vrlo izdržljiva – obnavljaju se uglavnom pri renovaciji stana ili kuće i u slučajevima kada je potreban drugačiji raspored utičnica i prekidača.

 • Što su grube, a što fine električne instalacije?

  Grube električne instalacije izvode se na temelju plana električnih instalacija koji se mora pripremiti prije početka građevinskih radova. Grube električne instalacije uključuju: pripremu proboja, izradu žljebova za električne kabele i ugradnju električnih instalacija – polaganje kabela, ugradnju razvodnih kutija i ugradnju električnih razvodnih ormarića. Fine električne instalacije uključuju ugradnju prekidača i utičnica.

 • Kako se povezati s distribucijskom mrežom?

  Već nakon izrade idejnog projekta električnih instalacija od distributera električne energije morate zatražiti da navede uvjete za spajanje na mrežu. Nakon ishođenja građevinske dozvole podnesite zahtjev za izdavanje suglasnosti za priključenje na distribucijsku mrežu, nakon čega ćete s distributerom sklopiti ugovor o povezivanju, koji također određuje troškove mrežnih naknada i veze. Kad su električne instalacije spremne za priključenje, distributer će provjeriti je li priključak izveden u skladu sa svim zahtjevima. Ako ispunjavate sve uvjete, distributer će spojiti vašu kuću na električnu mrežu u roku od deset dana.

Nedavni upiti za elektroinstalacije, Slatina

Izrada elektroinstalacija (novogradnja)

 • Veličina objekta (površina u m2): 20
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Vikend kuća,klijet...jedna prostorija 5x4,u nastavku balkon 5x4, građ. dozvola i elektro plan postoje, u gradnji, montažnog tipa, prije zatvaranja unutarnjih zidova izolacijskim materijalom i krajnje brodskim podom htio bih provući elektro "mrežu", znači trebam unutra 2 svjetlosna mjesta sa prekidačima, 3 utičnice i ormarić sa automatskim osiguračima, i jedan kabal izvesti van za balkon na kojem bi bilo jedno svjetlosno mjesto i jedna utičnica. Napominjem da kućica nije spojena na el. mrežu ali je u planu. Htio bih staviti kablove iza zidova jel mi se nesviđa naknadno postavljanje na zid kanalicama. Molim ponudu, LP!