6 ponuda za električne instalacije u kući s 1 upitom

Ocjene klijenata

Hvala Vam na sjajnim ponudama za električne instalacije u kući. Elektroinstalater kojeg smo odabrali dovršio je posao u dogovorenom roku. Uvijek je bio na raspolaganju za sva dodatna pitanja i dao nam je povoljnu cijenu. Definitivno preporučujem!

Zadovoljni smo s odabranim elektroinstalaterom. Dao nam je dobru ponudu, konačna cijena je bila ista kao u ponudi, a posao je potpuno završen. Također, moram pohvaliti ekipu iz Trebam.hr što je bila tako odgovorna.

Sve je proteklo bez ikakvih poteškoća. Samo dan nakon što sam predao upit, dobio sam nekoliko ponuda elektroinstalatera, a onaj kojeg sam odabrao odradio je fantastičan posao.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za električne instalacije u kući u Hrvatskoj

Nedavni upiti za električne instalacije u kući

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Kuća ima tri etaže, razvodna kutija (stara) s osiguračima nalazi se na donjoj etaži. Električne instalacije u kući su dotrajale, djelomično su zamijenjene, a djelomično su jako stare. Instalacije su podžbukne bez bužira. Kao prvo trebala bih postavljanje dvije razvodne kutije, jednu na donju etažu, a jednu za ostale dvije. Sada postoji jedna za sve tri. Zamjenu razvodne kutije i povlačenje novih elektroinstalacija na prvoj etaži (cca 40m2). Pregled stanja instalacija na ostale dvije etaže (ukupno cca m2), postavljanje razvodne kutije i zamjena dotrajalih vodova gdje je potrebno. S radovima bih započela za cca mjesec dana. Srdačan pozdrav,

Izrada elektroinstalacija (novogradnja)

 • Veličina objekta (površina u m2): 50
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, to je stara kuća u kojoj su dograđene dvije prostorije i dvije sobe jedna na drugoj nemaju instalacije. Mjerilo postoji i kabel je stariji pa treba dovesti kabel do mjerila (bakreni cca 10m) i razvesti struju, 40 rasvjetnih mjesta i kutija za osiguračima. Ide kroz cigle, nema puno štemanja, da se ostavi jedan ili dva antenska priključka. Molim ponudu, Hvala.

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, 1) trebalo bi premjestiti (ili staviti novu) utičnicu s visine 37 cm (od poda do utičnice je oko 37 cm), na visinu oko - cm. Nova utičnica bi trebala biti (na visini - cm) iza TV-A koji je na tom zidu na nosivom nosaču. 2) trebalo bi dvije žice (od antene od TV-A) koje idu iz utičnice u TV staviti (ukopati) u zid do stražnje strane TV-A ,a visina od poda do TV-A je oko-cm. 3 )trebalo bi "pokrpati" popraviti zid od budućeg ukopavanja dviju žica od antene TV-A. Nalazim se u stanu u zgradi koja je stara 7 godina , na adresi HRVATSKIH BRANITELJA 5, DUGO SELO. Molim Vas za ponudu i realizaciju problema jer već 7 godina nisam uspjela nikoga naći tko bi to htio riješiti. S poštovanjem, Hostić

Izrada elektroinstalacija (novogradnja)

 • Veličina objekta (površina u m2): 166
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, riječ je dvoetažnom objektu (prizemlje i prva etaža) koji ima m2 stambene površine) sa pomoćnom građevinom i bazenom. Lokacija je na otoku Krku tako da bi se radovi izvodili na jesen. Imamo i projekt elektrotehničkih instalacija koji bi se trebao malo modificirati (promjena položaja nekih rasvjete i utičnica) U prilogu šaljem i neke nacrte građevine te razmještaj rasvjetnih tijela) Za dodatne informacije slobodno se javite telefonski. Molim Vašu ponudu, hvala.

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Kupili smo LED display reklamu dimenzija cca 2m x 0,4m i trebali bismo nekoga da nam to postavi na visini od 3,5m. Također bi bilo super da je to tvrtka/obrt koji se bavi izradom reklama jer bismo htjeli obnoviti postojeće neonske reklame za optiku na adresi Ilica u Zagrebu pa da sve odradimo odjednom. Za sva dodatna pitanja slobodno me kontaktirajte na mobitel. Hvala i lijep pozdrav. S poštovanjem, Muller

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Uredjujemo iznutra dva kata kuce (sve osim potkrovlja) - potreban je pregled i izmjena instalacija koje su dotrajale na kompletnom objektu. Jedan kat kuce ima 96 m2. Osim toga, treba nam, naravno, postavljanje uticnica i prekidaca. Takodjer i postavljanje dodatnih uticnica u pojedinim prostorijama i pripreme za ugradbena svijetla. I ovisno o cijeni, trebalo bi sprovesti instalaciju za portafon i napraviti pripremu za dvorisnu ogradu na daljinski upravljac - to ovisno o cijeni, dakle po dogovoru.

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Potrebno ja sa vanjskog stupa provesti telefonsku liniju po fasadi i probusiti zid te ju uvesti unutra i napraviti spoj sa internet kabelom. Stari vod je ppr tipa i ima prekid na sebi te ne bi kopali zid. Trazim nekog tko ima potrebnu opremu i materijal da ovo izvede . Trenutno je na stari vod spojen kabel i daje brzinu 1 mbs od mogucih 40 mb , prosli elektricari tcoma su zamijenili glavne vanjske vodove i dosli do otkrica da je problem u dijelu koji je u zidu. Molim ponudu, Hvala

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, molim Vas možete li mi poslati ponudu s izračunom za izmjenu 1 stropne LED senzorske plafonjere, 1 utičnice, izmjenom žica koje vode iz razvodne kutije u ta tijela (ukupna dužina žica je 7 metara), te ispitivanje da li instalirano radi. Molim da navedete u ponudi dolazak izmjenu, postavljanje i dobavu potrebnog materijala. Ponudu nasloviti na , Tonžino 27, Rijeka, a poslati je na email: romivelic@yahoo.com. Hvala.

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam zamjenu starih osigurača sa novim automatskim. Radovi su u kući. U prizemlju je kutija sa osiguračima na kojoj je i elektrino brojilo (slika 1), a na katu je kutija sa osiguračima odvojena od brojila koje je samo kontrolno (slika 2). Unaprijed zahvaljujem na Vašim ponudama.

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Adaptacija stana, molim ponudu za demontažu postojećih i instalacija, montažu novih. Potrebne su 3 utičnice u boravku, 7 u kuhinji, 3 u spavaćoj sobi, rasvjeta, ogledalo, ventilator i vešmašina u kupaonici. 1 utičnica u hodniku. Izvodi za antenu i portafon. Promjena ploče s osiguračima i spajanje s brojilom. Molim ponudu, Hvala