Koliko ćete platiti nadgrobni spomenik? Objavljujemo informativne cijene koje smo prikupili na temelju implementiranih projekata naših klijenata.

Nadgrobni spomenik
Prosječna cijena 10.000 kn
Raspon cijena 5.00015.000 kn

Nadgrobni spomenici mogu biti različitih boja, oblika i gravura. Cijena ovisi o materijalu, složenosti dizajna i tarifi pojedinog majstora. Izvođači će vam za nadgrobni spomenik naplatiti od 5.000 kn do 15.000 kn.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za nadgrobne spomenike

Sveta Nedelja
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Dakle, trebamo nadgrobni spomenik za duplo grobno mjesto u Svetoj Nedelji. Postoji betonski okvir okolo. Nemamo baš neku ideju ako bi nam vaša tvrtka poslala ponudu i katalog ili ideju, bilo bi super. Preferiramo crni kamen i trebalo bi u spomenik ugravirati ili staviti nogometnu loptu, i da bude ponuda modernije izvedbe. L.p. P.S. Nemamo dimenzije, dakle duplo je grobno mjesto valja je po standardu.
Vinkovci
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani molim Vas da mi ispostavite ponudu za uređenje grobnog mjesta u Vinkovcima (izgled i dimenzije u privitku ovog upita). Varijanta 1: Nadgrobni spomenik sa postoljem - materijal Impala i pokrovna ploča - brušena Varijanta 2: Uređenje kompletnog grobnog mjesta - sve materijal Impala (oblaganje+nadgrobni spomenik+pokrovna ploča) Također me zanima ponuda vrste i cijena slova i oznaka na nadgrobnom spomeniku. Spreman sam i za druge Vaše prijedloge i rješenja. Unaprijed zahvaljujem na susretljivosti. Lp
Medulin
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Dvije kuhinjske radne ploce od granita crne boje ili crna malo prošarana, odprilike x 63,5 cm i x 63,5 cm.. Usijecanje za sudoper, odprilike 55 x55 cm i kuhinjsku plocu za kuhanje, odprilike 57x57 cm. Ploce se spajaju na L. Plocu duzine cm se na jednom zavrsetku odsijeca jedan komad 27x55cm. Zamoliçu Cijenu sa mjerenjem, izradom i montiranjem. Do 01.06 da bude odradjeno.
Osijek
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim vas ponudu za izradu i montažu nadgrobnog spomenika, te oblaganje okvira i ploču. Naravno i montažu svega. Grobno mjesto je u Osijeku na Centralnog groblju. Neće nužno biti ta boja kamena, također me zanima koje su razlike u cijenu od tipa do tipa kamena. Šaljem fotografiju kakav tip spomenika i oblaganje bi htjeli pa vas molim ponudu.
Čakovec
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, zamolila bih Vas za okvirnu ponudu dvaju spomenika. Razmišljam o verziji 1 (srce-pdf sa detaljima), te verziji 2 (kapitel ploča). Naravno najviše mi igra ulogu cijena, pa bih se nakon ponude odlučila sa kojom verzijom bih se krenulo u izradu. Naravno ako imate neki katalog ili neku verziju za preporučit zainteresirana sam, možete poslati. U prilogu šaljem željene verzije. Napomena: Boja bih definitivno bila crna. Radit će se spomenik- američki stil, znači samo ploča sa vazama, mjesto za lampinjone i vijenac (koliko se dopušta prema propisima) - kao što je odrađeno u verziji 1 Hvala Vam unaprijed
Krapina
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trebam gletanje i premaz teraplastom groba u Krapini veličine * cm Trebam postavljanje kamene ploče od svijetlog mramora dimenzija * debljine 5 cm i brušenje ili čišćenje mini washom postojećih bočnih strana te betoniranje dviju bočnih vrlo uskih staza pored groba debljine par cm. Groblje Krapina.
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, zanima me, radi li netko izradu okvira grobnog mjesta običnim kamenom i koja je cijena istoga. Radi se o jednom grobnom mjestu. Interesira me, može li se također grobno mjesto oblagati ostacima od mramorne ili granitne ploče ili Bračkog kamena? I koja bi cijena bila? Unaprijed zahvaljujem.
Dugo Selo
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim Vas ponudu za izradu betonskog okvira na postojeći dimenzija x cm, te na bočne stranice staviti kulir, , a na gornji okvir 3 cm debeli granit mpala te dvije ploče za zatvoriti dva ukopna mjesta debljine 5 cm od granita impale te spomenik na nogarima dimenzija x50 cm debljine 5 cm od impale. Isbetonirati s dvije strane grobnice staze. Groblje se nalazi u Dugom Selu ( staro groblje )
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, imamo grobno mjesto sa spomenkom od mramora bijeloga, sad bi imali želju izbetonirati grob sa dobrom drenažom, gradska groblja Mirogoj , oni vrše samo iskop groba sve ostalo vlasnici, Moje pitanje je orjentaciono cjena vaše usluge za , demontažu spomenika, možda poliranje istoga, betoniranje, drenaža i ponovno montaža istoga??? Hvala
Velika Gorica
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, zainteresirani smo za izradu spomenika na groblju u Velikoj Gorici (Kušanec). Možete li nam dati informaciju koja bi bila cijena spomenika? U prilogu šaljem sliku samo da vidite koju bismo boju. Željeli bismo spomenik za duplo ukopno mjesto, sa pokrivnim pločama i zaobljenijom nadgrobnom pločom te vazom, lampašem i coklom oko donjeg dijela. Ukoliko trebate dodatne informacije, slobodno me kontaktirajte.