Zanima li vas kakve su cijene za klesarstvo? Na temelju provedenih projekata provjerili smo raspon cijena i koliko će vam u prosjeku izvođači naplatiti.

Granitne stepenice (s transportom i montažom)
Prosječna cijena 600 kn/m
Raspon cijena 450750 kn/m

Granitne stepenice prikladne su za vanjsku i unutarnju upotrebu. U cijenu je pored samog granita i transporta uključena i montaža granitnih stepenica. Montaža uključuje pripremu betonske podloge na koju majstor postavlja granitne ploče. Izvođači će vam za granitne stepenice (s transportom i montažom) naplatiti od 450 kn/m do 750 kn/m.

Zatraži ponude!
Kuhinjska radna ploča s ugradnjom
Prosječna cijena 900 kn/m2
Raspon cijena 7001.300 kn/m2

Kamene kuhinjske radne ploče su lijepe, izdržljive, lako se čiste i imaju vrlo dug vijek trajanja. Cijena kuhinjske radne ploče uvelike varira ovisno o kvaliteti i dobavljaču. Kuhinjsku radnu ploču s ugradnjom ćete u prosjeku platiti 900 kn/m2.

Zatraži ponude!
Nadgrobni spomenik
Prosječna cijena 10.000 kn/spomenik
Raspon cijena 5.00015.000 kn/spomenik

Nadgrobni spomenici mogu biti različitih boja, oblika i gravura. Cijena ovisi o materijalu, složenosti dizajna i tarifi pojedinog majstora. Izvođači će vam za nadgrobni spomenik naplatiti od 5.000 kn/spomenik do 15.000 kn/spomenik.

Zatraži ponude!
Kamene zidne obloge (s transportom i montažom)
Prosječna cijena 450 kn/m2
Raspon cijena 400500 kn/m2

Kamene zidne obloge služe prvenstveno kao dekorativni element. Vrlo su praktične jer se mogu postaviti na bilo koju čvrstu, čistu i stabilnu površinu, na primjer na neobrađeni zid ili žbuku. Ugradnja kamenih obloga uključuje: nanošenje ljepila na površinu, polaganje kamena i nanošenje fuga. Cijena ovisi o vrsti kamene obloge, složenosti ugradnje i tarifi majstora. Kamene zidne obloge (s transportom i montažom) ćete u prosjeku platiti 450 kn/m2.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za klesarstvo

Sveta Nedelja
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Dakle, trebamo nadgrobni spomenik za duplo grobno mjesto u Svetoj Nedelji. Postoji betonski okvir okolo. Nemamo baš neku ideju ako bi nam vaša tvrtka poslala ponudu i katalog ili ideju, bilo bi super. Preferiramo crni kamen i trebalo bi u spomenik ugravirati ili staviti nogometnu loptu, i da bude ponuda modernije izvedbe. L.p. P.S. Nemamo dimenzije, dakle duplo je grobno mjesto valja je po standardu.
Vinkovci
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani molim Vas da mi ispostavite ponudu za uređenje grobnog mjesta u Vinkovcima (izgled i dimenzije u privitku ovog upita). Varijanta 1: Nadgrobni spomenik sa postoljem - materijal Impala i pokrovna ploča - brušena Varijanta 2: Uređenje kompletnog grobnog mjesta - sve materijal Impala (oblaganje+nadgrobni spomenik+pokrovna ploča) Također me zanima ponuda vrste i cijena slova i oznaka na nadgrobnom spomeniku. Spreman sam i za druge Vaše prijedloge i rješenja. Unaprijed zahvaljujem na susretljivosti. Lp
Medulin
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Dvije kuhinjske radne ploce od granita crne boje ili crna malo prošarana, odprilike x 63,5 cm i x 63,5 cm.. Usijecanje za sudoper, odprilike 55 x55 cm i kuhinjsku plocu za kuhanje, odprilike 57x57 cm. Ploce se spajaju na L. Plocu duzine cm se na jednom zavrsetku odsijeca jedan komad 27x55cm. Zamoliçu Cijenu sa mjerenjem, izradom i montiranjem. Do 01.06 da bude odradjeno.
Osijek
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim vas ponudu za izradu i montažu nadgrobnog spomenika, te oblaganje okvira i ploču. Naravno i montažu svega. Grobno mjesto je u Osijeku na Centralnog groblju. Neće nužno biti ta boja kamena, također me zanima koje su razlike u cijenu od tipa do tipa kamena. Šaljem fotografiju kakav tip spomenika i oblaganje bi htjeli pa vas molim ponudu.
Čakovec
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, zamolila bih Vas za okvirnu ponudu dvaju spomenika. Razmišljam o verziji 1 (srce-pdf sa detaljima), te verziji 2 (kapitel ploča). Naravno najviše mi igra ulogu cijena, pa bih se nakon ponude odlučila sa kojom verzijom bih se krenulo u izradu. Naravno ako imate neki katalog ili neku verziju za preporučit zainteresirana sam, možete poslati. U prilogu šaljem željene verzije. Napomena: Boja bih definitivno bila crna. Radit će se spomenik- američki stil, znači samo ploča sa vazama, mjesto za lampinjone i vijenac (koliko se dopušta prema propisima) - kao što je odrađeno u verziji 1 Hvala Vam unaprijed
Krapina
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trebam gletanje i premaz teraplastom groba u Krapini veličine * cm Trebam postavljanje kamene ploče od svijetlog mramora dimenzija * debljine 5 cm i brušenje ili čišćenje mini washom postojećih bočnih strana te betoniranje dviju bočnih vrlo uskih staza pored groba debljine par cm. Groblje Krapina.
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, zanima me, radi li netko izradu okvira grobnog mjesta običnim kamenom i koja je cijena istoga. Radi se o jednom grobnom mjestu. Interesira me, može li se također grobno mjesto oblagati ostacima od mramorne ili granitne ploče ili Bračkog kamena? I koja bi cijena bila? Unaprijed zahvaljujem.
Dugo Selo
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim Vas ponudu za izradu betonskog okvira na postojeći dimenzija x cm, te na bočne stranice staviti kulir, , a na gornji okvir 3 cm debeli granit mpala te dvije ploče za zatvoriti dva ukopna mjesta debljine 5 cm od granita impale te spomenik na nogarima dimenzija x50 cm debljine 5 cm od impale. Isbetonirati s dvije strane grobnice staze. Groblje se nalazi u Dugom Selu ( staro groblje )
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, imamo grobno mjesto sa spomenkom od mramora bijeloga, sad bi imali želju izbetonirati grob sa dobrom drenažom, gradska groblja Mirogoj , oni vrše samo iskop groba sve ostalo vlasnici, Moje pitanje je orjentaciono cjena vaše usluge za , demontažu spomenika, možda poliranje istoga, betoniranje, drenaža i ponovno montaža istoga??? Hvala
Velika Gorica
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, zainteresirani smo za izradu spomenika na groblju u Velikoj Gorici (Kušanec). Možete li nam dati informaciju koja bi bila cijena spomenika? U prilogu šaljem sliku samo da vidite koju bismo boju. Željeli bismo spomenik za duplo ukopno mjesto, sa pokrivnim pločama i zaobljenijom nadgrobnom pločom te vazom, lampašem i coklom oko donjeg dijela. Ukoliko trebate dodatne informacije, slobodno me kontaktirajte.