Cijene usluga
Klesarstvo
Klesarstvo

Koliko košta klesarstvo?

 • 7001.300 kn/m2
  Kuhinjska radna ploča s ugradnjom
 • 5.00015.000 kn
  Nadgrobni spomenik
 • 450750 kn/m
  Granitne stepenice (s transportom i montažom)
Zatraži ponude

Zanima li vas kakve su cijene za klesarstvo? Na temelju provedenih projekata provjerili smo raspon cijena i koliko će vam u prosjeku izvođači naplatiti.


Granitne stepenice (s transportom i montažom)

 • 450750 kn/m

Granitne stepenice prikladne su za vanjsku i unutarnju upotrebu. U cijenu je pored samog granita i transporta uključena i montaža granitnih stepenica. Montaža uključuje pripremu betonske podloge na koju majstor postavlja granitne ploče. Izvođači će vam za granitne stepenice (s transportom i montažom) naplatiti od 450 kn/m do 750 kn/m.

Kuhinjska radna ploča s ugradnjom

 • 7001.300 kn/m2

Kamene kuhinjske radne ploče su lijepe, izdržljive, lako se čiste i imaju vrlo dug vijek trajanja. Cijena kuhinjske radne ploče uvelike varira ovisno o kvaliteti i dobavljaču. Kuhinjsku radnu ploču s ugradnjom ćete u prosjeku platiti 900 kn/m2.

Nadgrobni spomenik

 • 5.00015.000 kn

Nadgrobni spomenici mogu biti različitih boja, oblika i gravura. Cijena ovisi o materijalu, složenosti dizajna i tarifi pojedinog majstora. Izvođači će vam za nadgrobni spomenik naplatiti od 5.000 kn do 15.000 kn.

Kamene zidne obloge (s transportom i montažom)

 • 400500 kn/m2

Kamene zidne obloge služe prvenstveno kao dekorativni element. Vrlo su praktične jer se mogu postaviti na bilo koju čvrstu, čistu i stabilnu površinu, na primjer na neobrađeni zid ili žbuku. Ugradnja kamenih obloga uključuje: nanošenje ljepila na površinu, polaganje kamena i nanošenje fuga. Cijena ovisi o vrsti kamene obloge, složenosti ugradnje i tarifi majstora. Kamene zidne obloge (s transportom i montažom) ćete u prosjeku platiti 450 kn/m2.

Nedavni upiti za klesarstvo

Nadgrobni spomenik

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani molim Vas da mi ispostavite ponudu za uređenje grobnog mjesta u Vinkovcima (izgled i dimenzije u privitku ovog upita). Varijanta 1: Nadgrobni spomenik sa postoljem - materijal Impala i pokrovna ploča - brušena Varijanta 2: Uređenje kompletnog grobnog mjesta - sve materijal Impala (oblaganje+nadgrobni spomenik+pokrovna ploča) Također me zanima ponuda vrste i cijena slova i oznaka na nadgrobnom spomeniku. Spreman sam i za druge Vaše prijedloge i rješenja. Unaprijed zahvaljujem na susretljivosti. Lp

Kuhinjska radna ploča

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Dvije kuhinjske radne ploce od granita crne boje ili crna malo prošarana, odprilike x 63,5 cm i x 63,5 cm.. Usijecanje za sudoper, odprilike 55 x55 cm i kuhinjsku plocu za kuhanje, odprilike 57x57 cm. Ploce se spajaju na L. Plocu duzine cm se na jednom zavrsetku odsijeca jedan komad 27x55cm. Zamoliçu Cijenu sa mjerenjem, izradom i montiranjem. Do 01.06 da bude odradjeno.

Nadgrobni spomenik

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, molim vas ponudu za izradu i montažu nadgrobnog spomenika, te oblaganje okvira i ploču. Naravno i montažu svega. Grobno mjesto je u Osijeku na Centralnog groblju. Neće nužno biti ta boja kamena, također me zanima koje su razlike u cijenu od tipa do tipa kamena. Šaljem fotografiju kakav tip spomenika i oblaganje bi htjeli pa vas molim ponudu.

Nadgrobni spomenik

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, zamolila bih Vas za okvirnu ponudu dvaju spomenika. Razmišljam o verziji 1 (srce-pdf sa detaljima), te verziji 2 (kapitel ploča). Naravno najviše mi igra ulogu cijena, pa bih se nakon ponude odlučila sa kojom verzijom bih se krenulo u izradu. Naravno ako imate neki katalog ili neku verziju za preporučit zainteresirana sam, možete poslati. U prilogu šaljem željene verzije. Napomena: Boja bih definitivno bila crna. Radit će se spomenik- američki stil, znači samo ploča sa vazama, mjesto za lampinjone i vijenac (koliko se dopušta prema propisima) - kao što je odrađeno u verziji 1 Hvala Vam unaprijed

Nadgrobni spomenik

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Trebam gletanje i premaz teraplastom groba u Krapini veličine * cm Trebam postavljanje kamene ploče od svijetlog mramora dimenzija * debljine 5 cm i brušenje ili čišćenje mini washom postojećih bočnih strana te betoniranje dviju bočnih vrlo uskih staza pored groba debljine par cm. Groblje Krapina.

Nadgrobni spomenik

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, zanima me, radi li netko izradu okvira grobnog mjesta običnim kamenom i koja je cijena istoga. Radi se o jednom grobnom mjestu. Interesira me, može li se također grobno mjesto oblagati ostacima od mramorne ili granitne ploče ili Bračkog kamena? I koja bi cijena bila? Unaprijed zahvaljujem.

Nadgrobni spomenik

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, molim Vas ponudu za izradu betonskog okvira na postojeći dimenzija x cm, te na bočne stranice staviti kulir, , a na gornji okvir 3 cm debeli granit mpala te dvije ploče za zatvoriti dva ukopna mjesta debljine 5 cm od granita impale te spomenik na nogarima dimenzija x50 cm debljine 5 cm od impale. Isbetonirati s dvije strane grobnice staze. Groblje se nalazi u Dugom Selu ( staro groblje )

Nadgrobni spomenik

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, imamo grobno mjesto sa spomenkom od mramora bijeloga, sad bi imali želju izbetonirati grob sa dobrom drenažom, gradska groblja Mirogoj , oni vrše samo iskop groba sve ostalo vlasnici, Moje pitanje je orjentaciono cjena vaše usluge za , demontažu spomenika, možda poliranje istoga, betoniranje, drenaža i ponovno montaža istoga??? Hvala

Nadgrobni spomenik

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, zainteresirani smo za izradu spomenika na groblju u Velikoj Gorici (Kušanec). Možete li nam dati informaciju koja bi bila cijena spomenika? U prilogu šaljem sliku samo da vidite koju bismo boju. Željeli bismo spomenik za duplo ukopno mjesto, sa pokrivnim pločama i zaobljenijom nadgrobnom pločom te vazom, lampašem i coklom oko donjeg dijela. Ukoliko trebate dodatne informacije, slobodno me kontaktirajte.

Nadgrobni spomenik

 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Postovani, Grobno mjesto je na islamskom dijelu Markova polja. Grobno mjesto ima temelje(okvir) u dozvoljenim gabaritima. Sto se tice spomenika, htjeli bi nesto jednostavno, decentno, a ujedno i profinjeno. Temelji od 3 cm, gornji okvir od 5-6 cm sa polu oblim rubovima, postolje za plocu, plocu od 8 cm ili tanju, sa imenom, prezimenom, godinom rodenja i smrti, vjerski znak i dio molitve, (vec kako ide, bolje znate) te neki kratki tekst s posvetom bez nadgrobnog poklopca, vec beton i bijeli soder u cijeloj sredini, te postolje za 4-5 lampasa.... Molim par ponuda od jeftijeg i Impala granita... Unaprijed hvala Lijep pozdrav