Postavljanje i fugiranje keramičkih pločica
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 105,00 kn/m2
Raspon cijena 60,00 – 150,00 kn/m2

Primjeri upita

Keramičarski radovi, Keramičar - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 12
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovanim molim ponudu za skidanje starih kuhinjskih pločica (pod - 7 m2; zid 12 m2), pripremanje zidova i poda za lijepljenje pločica (vjerojatno će trebati ravnati zidove i mjestimično popunjavati neravnine). Nove pločice na zidu neće biti do poda kao stare, nego samo između kuhinjskih elemenata (visina 0,60 do 0,70 cm). Pločice, ljepilo i fugir masu nabavila sam sama (5 x 25 kg bijelog ljepila i 4 kg fugir mase). Srdačan pozdrav,
Keramičarski radovi, Keramičari - Pula
Pula
Površina (u m2): 3
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Molim ponudu za postavljanje pločica na unutrašnjem hodniku zgrade (Pula, Arena). Postojeće klinker pločice su se odvojile od podloge na jednom mjestu te ih treba zamijeniti novim. Postoji zamjena za stare pločice, ponuda Bauhaus, koje su nešto deblje (1,1 cm) od starih (0,8 cm). Radi se o površini poda od 3,14 m2.
Keramičarski radovi, Keramičar - Ston
Ston
Površina (u m2): 60
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Treba nam postavljanje keramičkih pločica na betonsku površinu nepravilnog oblika u dvorištu obiteljske kuće na Pelješcu, uključujući manje stepenice (ulaze u kvadraturu). Idealno bi bilo (ali ne i nužno) da se prije postavljanja malo izravna površina jer je nagib prevelik i sruši jedan zidić (x20 cm). Unaprijed hvala na ponudama (na mail).
Keramičarski radovi, Postavljanje pločica - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 66
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Dobava i postava zidnih ker. pločica do visine stropa u kupaonici, wc-u i u kuhinji između 85 i cm visine, vrste, veličine i boje po izboru investitora. Pločice se polažu ljepljenjem i fugiraju. Uključivo ljepilo i fug masu. Cijena rada i potrošnog materijala, bez pločica - 33 m2 Dobava i postava podnih unutarnjih protukliznih ker. pločica, vrste, veličine i boje po izboru investitora. Pločice se polažu ljepljenjem i fugiraju. Uključivo ljepilo i fug masu. Cijena rada i potrošnog materijala, bez pločica. - 33 m2 Dobava i postava sokla unutarnjih protukliznih ker. pločica, vrste, veličine i boje po izboru investitora. Pločice se polažu ljepljenjem i fugiraju. Uključivo ljepilo i fug masu. Cijena rada i potrošnog materijala, bez pločica. - 22 m' INOX LAJSNA -RAVNA Ugradnja dilatacijskih podnih profila od inoxa koji se postavljaju ja na prijelazima između dva tipa popločenja u istoj razini. "T" ili "L"-profil između pločica. - 6,60 m Izvedba jednokomponentnog hidroizolacijskog premaza na cementni estrih i na zidove mokrih čvorova u zoni tuša i zone prskanja WC i kupaonica. - 18,96 m2
Keramičarski radovi, Keramičar - Šibenik
Šibenik
Površina (u m2): 346
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Postavljanje pločica u objektu, fugiranje i silikoniranje, m2 zidova i m2 podova, izrada sokla podova m' . Dimenzije pločica podnih i zidnih 60x60 cm Lokacija: Bilice, Šibenik. Troškovnik keramičarskih radova u prilogu. Pločice i ljepilo već nabavljeni. Rok početka radova 1-2 tjedna.
Keramičarski radovi, Postavljanje pločica - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 25
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebam keramičara za kupaonicu veličine 2 x 1,7 m2. Pločice su veličine 30x90 cm, u kupaonici je kutna tuš kada i iznad geberita za wc i bide su od knaufa 3 "niše" (udubljenja) gdje isto treba staviti pločice i lajsne. Osim kupaonice je i prostorija 0,8 x 2 m za perilicu i pločice idu samo na pod i cokl. Hvala
Keramičarski radovi, Postavljanje keramike - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 100
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Tražimo majstora za sanaciju postojeće terase, potrebna hidroizolacija, glazura, limarski radovi-izrada žljebova i okapnica, uz istovremeno zatvaranje postojeće ograde-željezne konstrukcije zidom pa su potrebna znanja i vještine vanjskog zidanja i žbukanja istog. Nakon svega toga potrebno je na terasi postaviti vanjske pločice, cca m2. Radovi su na obiteljskoj kući u Dubravi u Zagrebu.
Keramičarski radovi, Keramičar
Prvić Šepurine
Površina (u m2): 20
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, imam kupatilo u kojem je potrebno postaviti keramiku. Dimenzije kupatila su cca x (vidina cm) i ima manji prozor. Površina keramike je oko 20m2. Dva zida su od rigipsa, a dva su zidana žbuka. Tuš prostor će biti bez kabine, tj. obložen pločicama gdje je potrebno na podu napraviti pad. Pločice su dimenzija 60x30 zidne, 85x20 zidna bordura i 40x80 podne i sve su prva klasa. Radovi bi se izvodili na otoku Šepurine i materijal bi bio obezbeđen. Molim za vašu ponudu po m2 za ovaj posao.
Keramičarski radovi, Postavljanje pločica - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 18
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Kupaonica u renovaciji. Nakon izmjene instalacija i nove glazure, potreban nam je keramičar za postavljanje pločica u kupaonici, Na pod idu pločice dimenzija 20x20 cm i ukupna površina poda je 6 m2, a preostalo su zidne pločice dimenzija 32x99 cm2. Idealni početak radova početkom srpnja, oko 1.7. Zahvaljujem :)
Keramičarski radovi, Keramičari - Sesvete
Sesvete
Površina (u m2): 47
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Granitne ploče 3 cm x 33 cm x 7 m polijepiti na betonski temelj ograde Granitne ploče 1 cm x 30 cm x 60 cm polijepiti kao sokel na 15 m dužnih Granitne ploče 3 cm x 24 cm x 55 m polijepiti na betonski temelj ograde Granitne ploče 1 cm x 30 cm x 60 cm polijepiti kao sokel na 55 m dužnih Materijal naručen sa potrebnim izrezima oko stupova postojeće ograde Beton bit će opran sa visokotlačnim peračom Fleksibilno ljepilo i silikon za fugiranje nabavlja investitor prema preporuci majstora