Postavljanje i fugiranje keramičkih pločica
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 105,00 kn/m2
Raspon cijena 60,00 – 150,00 kn/m2

Primjeri upita

Keramičarski radovi, Postavljanje keramike - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 10
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Pri renovaciji zgrade nije dobro napravljen sliv na jednom balkonu pa se zadrzava voda te postoji mogucnost da procuri susjedu ispod. Potrebno pogledati nagib, iznivelirati i ponovno postaviti plocice. Odvod se cini u redu. Zgrada se nalazi u Mesnickoj ulici u Zagrebu. Ako susjedi ne dozvole ulaz iz stana, bila bi potrebna skela. Buduci da to dosta komplicira i vjerojatno poskupljuje proces (trebali bismo 2 ponude, jednu sa skelom, jednu bez), mozda ih nagovorimo da se na balkon pridje iz stana kako bi cijena bila prihvatljivija. Buduci da nisam predstavnik stanara (samo pomazem), molim da sva komunikacija ide mailom kako bih mogla proslijediti. Hvala unaprijed!!
Keramičarski radovi, Postavljanje pločica - Rijeka
Rijeka
Površina (u m2): 15
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potreban je keramičar za postaviti pločice, zamijeniti školjku i promijeniti ogledalo/rasvjetu u jednoj maloj kupaonici u Rijeci. Sav materijal (pločice, ljepilo) je nabavljen i stoji već godinu dana zbog nemogućnosti (nesposobnosti) prošlog majstora koji je obećao doći pa nije ispunio obećanje. S radom se može početi već od ponedjeljka.
Keramičarski radovi, Postavljanje keramike
Kraljevica
Površina (u m2): 1
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebna nam je hitna intervencija - KERAMIČARSKI RADOVI - krivo postavljene pločice - na mjestu tuš kabine potrebno 1. skinuti krivo postavljene pločice 2. vjerojatno će biti potrebno ponovo staviti sloj hidroizlolacije 3. ponovo posložiti pločice kako bi se postigao određeni pad - umjesto tuš kabine. Mjesto izvođenja radova - KRALJEVICA - u prizemju kuće. Molim da se jave samo ozbiljni izvođači. Naredne godine bi ukoliko bi naravno bili živi i zdravi _ daj Bože - išli u obnovu starih kupaonica (1 veće + 1 manje) te vas angažirali ukoliko bi po cijeni i kvaliteti izvođenja radova bili OK. U očekivanju vaših ponuda . Srdačan pozdrav,
Keramičarski radovi, Keramičari
Donja Zelina
Površina (u m2): 50
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Postovani, trebamo hitno keramicara na podrucju Donje Zeline za dovršiti postavljanje plocica na 2 balkona (50m2). Naime, nas je zapoceo i postavio vec dio no zbog bolesti ne moze nastaviti. problem je u tome sto nam je skela na kuci i fasaderi ne mogu dovrsiti posao dok se ne postave plocice i okapne lajsne. Sve koje smo zvali su zauzeti mjesecima, nadam se da ima sanse da nam pomognete. Srdacan pozdrav, Tomislava
Keramičarski radovi, Keramičari
Petrinja
Površina (u m2): 25
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Lokacija: Petrinja Ljepljenje zidnih i podnih pločica Podne ca 4m2 (dimenzija pločice 60x15,5cm) Zidne ca 20m2 (dimenzija pločice 33x33cm) Pločice se lijepe djelomično preko starih pločica i na podu i na zidu. U kutu kupaone je ugrađena podzid tuš kada 90x90cm. Eventualno dogovor da se u području tuš kade zid premaže hidroizolacijom, a možda i pod po potrebi. Pločice se lijepe do ruba kade i oko podzidanog dijela. Sve fuge u kutevima se završavaju silikoniranjem. Od materijala imamo pločice, premaz za ljepljenje pločica na pločicu, kg Mapei fleksibilnog ljepila, fugigol za pod i zid. Radi se o iznenadnoj renovaciji kupaone pa nam treba čim prije. Najbolje doći pogledati pa dogovor na licu mjesta, a mogu poslati i više slika ako treba.
Keramičarski radovi, Postavljanje keramike - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 15
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, radi se o garaži površine oko 14m2 (ili maks. 14,5m2) u koju bi želio postaviti pločice te okolo dodatni tzv. "cokl" u standardnoj visini 10-15 cm od poda. Pod garaže je prilično ravan te pretpostavljam da neće trebati nivelirajuća masa tj. da se može sa ljepilom postići ravnina. Idealno bi mi bilo da se radovi odvijaju u razdoblju od 20.06. do 30.06. (možda se možemo dogovoriti i za koji dan ranije ili kasnije).
Keramičarski radovi, Postavljanje keramike - Samobor
Samobor
Površina (u m2): 9
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Postaviti pločice na gazište i čela na unutarnje betonske stube (18 stepenica, gazište 30*, čelo 17x). Pločice su dimenzija 30x cm, te se trebaju postaviti bez vidljivih fuga, na spajanju gazišta i čela trebaju se rezati pod 45 stupnjeva. Trebamo pedantnog keramičara. S radovima možemo krenuti odmah.
Keramičarski radovi, Keramičar
Matulji
Površina (u m2): 5
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Popravak kupatila: - skidanje starih plocica i postavljanje novih na jednom zidu tus kabine. Priblizno 1 m2. - skidanje starih plcica i postavljanje novih na podu tus-kabine. Priblizno 1 m2. - postavljanje rubnih plocica u kupatilu. Priblizno 3 m. Molim vas ponudu i vrijeme izrade. Hvala i Lp
Keramičarski radovi, Keramičar
Fažana
Površina (u m2): 260
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Dva stana, 1. i 2. kat novo, manji stan 3. kat. Plocice veci format mislim 60x60 cm, kuplnjene, ljepilo kupljeno. alum. lajsne za stubiste kao fugeman. To znači ukratko moj materijal vas rad ugradnja. Osim toga potrebno je neke radove boljeg ravnanja zidova. To znaci potrebno je vidjeti objekat i ocieniti te dati ponudu. Dosta nam je hitno. Javite se na br tel ili mejlom. Objekta se nalazi u k.o. Fazana naselje Valbandon.
Keramičarski radovi, Postavljanje keramike - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 38
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Lokacija Novi Zagreb Istok. Potrebno je postavljanje cca 21 m2 podnih pločica (kupaonica, WC, hodnik, kuhinja i blagavaonica) i cca 17 m2 zidnih ploćica (kupaonica i kuhinja). U kupaonici su zidovi djelomično ištemani kao i dio poda stoga bi trebalo pripremiti podlogu (zid i pod) prije postavljanja pločica. Potrebna ponuda radova sa materijalom. Nabava keramičkih pločica u vlastitoj režiji. Može se početi sa radovima za 1 tjedan.