6 ponuda za staklara s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Marina H. , Zagreb

Usporedbom sam dobila najbolje ponude od staklara za kuhinjske zidne obloge. Hvala na brzom odgovoru i brzoj izvedbi. Ocjena 5!

5,0
Stojan L. , Korenica

U jednom danu razbilo se staklo na našem kuhinjskom stolu, a kasnije i pod tušem ... svi staklari koje sam pozvao imali su rok proizvodnje duži od mjesec dana. Srećom, na Trebam.hr našao sam staklara koji je stvari riješio u par dana. Odlična usluga, već sam preporučio prijateljima.

5,0
Ruža U. , Petrinja

Svaka čast staklarima s kojima radite. Projektu izrade nove ograde svi su pristupili vrlo profesionalno, ali naravno da sam mogla izabrati samo jednu. Nisam odabrala najjeftiniju, ali zadovoljni smo konačnom cijenom. Sav posao i montaža, protekao je glatko, komunikacija je bila ugodna, ukratko - dajem najveću ocjenu.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za staklare u Hrvatskoj

Nedavni upiti za staklare

Stijena

  • Treba li Vam montaža?: Da
  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Staklena stijena u interijeru, dva zida. Jedan zid bi bio cm širine, drugi cm., visina obaju zidova je cm. Oba zida trebala bi imati jedan klizni otvor odnosno vrata (dimenzije vrata nisu određene, vrata mogu biti bilo koje širine). Okviri ne trebaju biti kao na slici, sliku samo dajem kao primjer. Unaprijed zahvaljujem.

Drugi stakleni proizvodi

  • Treba li Vam montaža?: Da
  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Potrebna je zamjena oštećenih ispuna od žičanog stakla na balkonskim ogradama. Ispune su dimenzije 85cmxcm. Jedna balkonska ograda ima 4 ispune. Radi se o zamjeni ispuna na balkonima stambene zgrade koja ima ukupno 38 balkona. Dodatno, bit će potrebno zamijeniti i oštećena žičana stakla na pregradama između balkona. Dimenzija jedne staklene ploče (ima ih 4) na pregradi je 65cmxcm. Molim cijene za zamjenu jedne žičane staklene ploče balkona i pregrade.

Drugi stakleni proizvodi

  • Treba li Vam montaža?: Da
  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

ogledalo preko cijelo zida od poda do stropa i po sirini od zida do zida dimenzija : 3.38 x 2.81 ukupno 9.49, najjeftnija varijanta da je ogledalo i debljina koja je potrebna da se drzi normalno; zanima me cijena po kvadratu odnosno cijena za cijeli zid sa uslugom montaze kao i moguci rok realizacije...

Drugi stakleni proizvodi

  • Treba li Vam montaža?: Da
  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Pregrada izmedu sobe i dnevnog boravka(kuhinje).sirina cm visina cm. Postoji zidic sirine cm ivisine cm na koji treba staviti staklenu pregradu ili slicno (policu). Ne zelim da se pregrada sastoji od jednog komada stakla, nego vise manjih u vise redova i stupaca, moze i nepravilno poredanih.

Staklo za kuhinju

  • Treba li Vam montaža?: Da
  • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Poštovani treba mi kaljeni staklo za kuhinju. Može li se staviti preko postojećih pločica da ne rušim Cca oko 3.5 m stakla Dali prije ide kuhinja ili staklo pošto imamo u planu kupit novu kuhinju. Koliko se čeka montaža i kolika je garancija kaljenoga stakla te koliko mm mora imati kaljeni staklo Srdačan Vam pozdrav!