10 najboljih ponuđača za renoviranje kupaonice Rijeka, 2021

Gospodin Silvano je super odradio promjenu plafonjera i ukrasnog svjetla u kuhinji. Sve odrađuje po dogovoru. Preporučujem.
Katarina D.
Izvođač je stručan, otvoren za suradnju, transparentan. Ima ideje i iskustva, svojim savjetima pridonio je da konačno rješenje bude iznad svih očekivanja. Moje preporuke!
Biserka B.
Adaptacija stana odrađena i prije kraja dogovorenog vremenskog roka. Od samog dogovora prije početka radova, realizacije projekta i završetka radova, ekipa se pokazala vrlo profesionalnom, susretljivom i jednostavno odličnom. Definitivno su za svaku preporuku.
Filip D.
Prijateljski pristup, trud i želja da riješi problem. Bilo bi mi drago da je radio smirenije i bez stresa ali to je možda njegov temperament.
Joso P.
Zadovoljan sam cijenom, kvalitetom i ažurnošću. Korektna usluga.
Danijel Z.
Super ekipa. Poštuju dogovor. Sve završe u planiranom roku. Uredni su. Sav građevinski otpad istog dana odvezu i ostave sve čisto i uredno u stanu i dvorištu. Ocjena 5 !
Silvana L.
Zadovoljna sam odrađenim poslom. Moje preporuke.
Nataša A.
Jako sam zadovoljan. Dečki su odlični. Svaka čast!
Valentina P.
Radovi su pri kraju. Za sada vrlo korektan majstor. Naravno, bilo je nepredvidljivih troškova kao i uvijek s ovakvim radovima, ali sve prolazi u redu.
Zvjezdana V.
Iako radovi nisu završeni zaslugom neposlovnosti dobavljača materijala izabrani vodoinstalater je pokazao vrhunsku poslovnost.
Jasenko R.
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.