Primjeri upita

Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori - Rijeka
Rijeka
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora, Skidanje starih prozora
Broj prozora: 7
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim ponudu za prozore: -1 prozor 66x -1 prozor 46x -2 prozora x -2 X balkonska vrata + prozor dimenzije :visina / širina (sa dvokrilnim prozorom) ,vrata 69cm - 1 balkonska vrata s jednokrilnim prozorom širine prozora 66cm Molim ponudu s roletama i bez roleta. Lijep pozdrav.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 50
Poštovani, potrebno čišćenje stana nakon adaptacije kupaonice,posebno hodnik i dio stubišta gdje je najviše prašine. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav. treba obrisati elemente u kuhinji, oprati prozore, kupaonu prebrisati, dječiju sobu samo prebrisati ormare. prozore dnevna i spavaća soba prozpori i elementi. ovaj tjedan 85
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 195
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim Vas ponudu i kontakt soboslikara koji bi poslao okvirnu ponudu i kontaktirao nas u vezi farbanja zidova u našem se o novogradnji na području Trešnjevke. U stanu je prva farba. Od ukupnih kvadrata cca m2 u bijeloj boji, a cca 65m2, u nijansiranoj. Od boje bi rado koristili Caparol. Od stuganja boje bi se strugalo samo 5 m2 na plafonu u kupaoni. Treba nam uredan i kvalitetan majstor. Ukoliko nudite uslugu čišćenja, molimimo da nam stavite cijenu satnice. (treba poslije farbanja usluga čišćenja; prozora, vrata,podova i vanjskih dijelova ormara). S poštovanjem, .
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim Vas ponudu za izradu kuhinje dimenzija 2,00x2,40 m. Prozora nema. Na zidu od 2,0 m ostavljen priključak za vodu za sudoper i perilicu rublja na udaljenosti od kantuna 80 cm. Na zidu 2,4 m cca na sredini ostavljen prikljućak za pečnicu. Na zidu od 2,0 m nalazi se greda udaljena 25 cm od zida a visine 25 cm. Želim šank i pečnicu uzdignutu ali ne na donjem dijelu. Napa mora ici sa filterom jer nema izvoda za prikljucak. Šank bi željela povišen. Iznad šanka bi u svakom slučaju izvela spušteni strop, a šank može da bude u obliku otoka. Bilo bi poželjno izvesti par detalja kao: police za postavu boca za ulje ili dio kao ostava gdje se može odlagati hrana jer ne postoji ostava u stanu. Lijep pozdrav.
Krovopokrivači, Izolacija krova - Samobor
Samobor
Površina krova (u m2): 85
Usluge: Termoizolacija krova, Pokrivanje krova, Ugradnja krovnih prozora, Hidroizolacija krova, Skidanje starog pokrova
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, radi se o rekonstrukciji krova koje bi se uzdiglo za jedan red cigla i napravilo s novim drvenim gredama, izolacijama i svim što ide osim žlijebova. Krovište bi služilo kao zaseban stan, pa se unutarnje grede moraju uskladiti s interijerom, odnosno budućim knauf zidovima prema budućem nacrtu. Zanima nas cijena izrade takvog krovišta sa svim potrebnim rijalom (crijepovima, izolacijom, sljemenom itd), vrijeme trajanja, period izvršenja po mogućnosti. Kao dodatne (opcionalne) stavke tražimo ugradnju krovnih prozora (relux) po komadu i demnzijama, te demontažu starog vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana
Vrsi
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 54
Poštovani, radi se o kući za odmor u mjestu Zukve općina Vrsi. Potrebno je čišćenje kuće između dvije smjene gostiju kao i zamjena te pranje i peglanje posteljine. Kuća ima 4 + 1 ležaj-3 manje sobe,kuhinja i kupaona i dnevni će i pokupiti lišće drveća u dvorištu. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, radi se o stanu 8.8C s tlocrta u privitku. Stvarne dimenzije odstupaju +/- cca 2-3 centimetra od naznačenih na tlocrtu. U prilogu su i fotografije i kratki video trenutnog stanja. Iako je po tlocrtu zamišljeno da se u uvučeni dio kuhinje postavi ploča za kuhanje i pećnica, probali bismo to izbjeći pa da se u taj dio ubaci frižider. Šaljem u privitku i pdf s IKEA planera, kao neku referencu kako smo inicijalno zamislili raspored. Ono što na skici nije prikazano je šank i treba ga predvidjeti u projektu. Idealno bi bilo da šank ima jedan niži dio koji se može koristiti kao radna ploha, a sa strane dnevnog boravka da bude povišen, uz dvije barske stolice. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Energetski certifikat, Energetski certifikat
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta (m2): 44
Okvirni rok: 2 tjedna
Poštovani, energetski certifikat mi treba zbog davanja stana u najam. Svi papiri su uredni i napravljeno je etažiranje. Zgrada / kuća ima tri vlasnika (svaka etaža po jedan) i ima dvorište. Cijeli bi postupak trebao biti gotov do 10. srpnja, jer onda više nisam u Zagrebu. Molim brzu ponudu. Hvala i lijep pozdrav.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova
Sesvete Kraljevec
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 107
Poštovani, potrebno mi je generalno čišćenje praznog stana (novi stan koji nije još namješten) a želimo počistiti prije ulaska u njega. Znači, ono što je potrebno obzirom da je stan neko vrijeme stajao prazan od izgradnje je: - pranje svih podova - brisanje / čišćenje zidova od nakupljenje prašine (paučine) - pranje / čišćenje svih pločica u hodniku / kupaonici / wc-u (uključujći kadu / tuš kabinu / školjku) - pranje / čišćenje svih prozora i okvira - čišćenje terase bez prepreka Površina stana je 72 m2 (stambeni) + 35 m2 (terasa).Stan se nalazi u Sesvetskom Kraljevcu (IVER NASELJE) Molim Vas ponude na e-mail ili direktnim pozivom na navedeni mobitel ako je potrebno još nešto od informacija. Hvala unaprijed, lp,
Knjigovodstveni servisi, Knjigovođa
Zagreb-Susedgrad
Pravni oblik tvrtke: d.o.o.
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 5
Broj primljenih računa / mjesečno: 15
Broj zaposlenih: 8
Obveznik PDV-a?: Da
Poštovani, tvrtka je u osnivanju. Radimo izradu projektne dokumentacije uglavnom za stranog naručitelja. Osim standardnih knjigovodstvenih usluga računamo da možemo kontaktirati knjigovodstveni servis vezano za savjetovanja pri poslovanju. Ne računamo sa svakodnevnim kontaktima ali prema procjeni jednom do dva puta mjeseč vašu ponudu. Hvala i lijep pozdrav.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu