Usluge

Primjeri upita

Krovopokrivači, Krovopokrivači - Varaždin
Varaždin
Površina krova (u m2): 134
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Termoizolacija krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Limeni/metalni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Odmah
potrebno je izmjeni krovnu konstrukciju na kući u ukupnoj površini od 78 m2, izvršiti ugradnju nove krovne konstrukcije, letvanje, hidroizolacija i trmoizolacija, izvršiti pokrivanje limom u obliku crijepa, te limarski radovi snjegobrani, željbnjaci ugrađeni novi. na kosom krovištu potrebno izvršiti skidanje bitumenskih ploč,a krovna konstrukcija nova s bočne limove i snjegobrane. na prvom dijelu je dvostrani krov, dužine rogova su cca 4,3 m, visina do vrha roga na sredini 1,72 m. kuča je trlocrtno prvi dio 8,5 x 7,45 i dogradnja u produžetku 7,45 još cca 4,3 m.
Adaptacija stana, Adaptacija stana ključ u ruke
Sesvete
Površina stana (m2): 50
Planirani radovi: Kupaonica, Elektroinstalacije, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Uređenje zidova (stavljanje knaufa ili stiropora) jer želim da svi zidovi budu ravni i glatki. Rušenje par kvadrata zida kako bi se proširila kupaonica, zidanje istog. Lijepljenje pločica u kupaonici + zidanje tuš kabine s kanalicom (znači treba izolaciju dobru napraviti),po dogovoru (ako to radite) razvesti struju i plinsku instalaciju jer bi bojler preselio. Postavljanje laminata.
Adaptacija stana, Renoviranje stana
Stobreč
Površina stana (m2): 23
Planirani radovi: Kupaonica, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Garaža u obiteljskoj kući u Stobreču. Površine 23m2. Treba napraviti 10ak kvadrata 10cm pregradnih zidova (siporex ili ytong). Zazidati postojeća sobna vrata, zazidati garažna vrata na dimenzije ulaznih vrata (cmxcm). Izliti pod sa hidro i termo izolacijom. Postaviti pločice (cca37m2) po podu i kupaonici. Prošriti prozor sa postojećeg (60x na x). Elektroinstalacije razvući po prostoru. Gledanje zajedno sa obradom oko prozora i vratiju, farbanje prostora. Ugradnja sobnih vratiju. Dio stropa između grede i zida cca 1m2 knaufom zatvoriti. (Sobna vrata, ulazna vrata i prozor, ploćice su nabavljene, voda i kanalizacija trebala bi biti dovršena sljedeći tjedan).
Keramičarski radovi, Postavljanje pločica - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 12
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebno je izbiti stare pločice dimenzija 60x60 cm u sobi od 12 m2 i zamijeniti ih novima koje su dimenzija 60x15cm ( imitacija drveta ) u obliku riblje kosti. Šutu treba u vrećama preko prozora koji je u prizemlju iznijeti iz stana a za odvoz ću se pobrinuti osobno. Treba postaviti jedno gazište, frontu i porub na stepenicu pri ulazu u stan.
Podne obloge, Sanacija parketa
Pokupsko
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 45
Dobava podnih obloga: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
U drvenoj kuci/vikendici potrebna je sanacija brodskog poda uz mogucnost stavljanja i dodatne izolacije. Mjesto rada: Auguštanovec, Općina Pokupsko Idealno bi bilo kada bi izvodjac imao i usluge stolarije zbog izmjene drvenih vrata i prozora. Unaprijed zahvaljujem S postovanjem Petra i Ivan
Podne obloge, Sanacija parketa - Split
Split
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 25
Dobava podnih obloga: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebno je urediti podne obloge dvije prostorije. U jednoj je parket u dobrom stanju (moja laička procjena) i potrebno ga je samo pobrusiti i lakirati, dok je u drugoj postojeći parket u lošem stanju i trebalo bi ga zamijeniti novim. Procjenjena površina od 25m2 odnosi se na obje prostorije. Prostorija u kojoj je parket u relativno dobrom stanju je nešto veća, ali okvirno su otprilike jednake. Hvala.
Krovopokrivači, Limeni pokrovi
Moravice
Površina krova (u m2): 120
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Limeni/metalni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebno je sanirati postojeći kosi krov na obiteljskoj kući u Bunjevcima(Moravice, Vrbovsko), skinuti postojeći crijep, zamijeniti dotrajale dijelove drvene konstrukcije krova, te pokriti krov limenim pokrovom + obući u lim dva dimnjaka i staviti "kape na dimnjake. Eventualno po dogovoru stviti i krović na verandu.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića
Dugo Selo
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 215
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Soboslikarski radovi u manjoj obiteljskoj kući: 1 .Manji popravci pukotina 2. Zaštita podova, namještaja, lustera i prekidaća. Pomicanje namještaja moje. 3. Akrilni premaz prije bojenja cca m2 4. Bojenje zidova u dva sloja cca. m2 Jupol goldom (opcija latex) od toga cca m2 pigmentom Dulux 50YR-62/ i cca 25 m2 pigmentom 50YR-13/ 5. Bojenje stropa cca 90 m2 Jupol clsic (ocija gold) 6. Silikoniranje oko prozora vrata i letvica parketa. Molim cijenu po dužnom metru. 7. Eventualni dodatni radovi po dogovoru. Lokacija: Dugo Selo Molim ponude ekipiranih ponuditelja. Ponude primam isključivo e-mailom na adresu : Obvezan račun. kontak tel. --28-89
Soboslikarski radovi, Soboslikari
Zagreb-Susedgrad
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 115
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebno mi je farbanje svih unutarnjih zidova, neke manje korekcije po zidovima i farbanje stolarije u stanu od cca 36,56m2. Neki zidovi su u boji pa neznam da li će možda biti potrebno struganje te stare boje obzirom da sada želim sve u bijelu boju. Stan se nalazi na Malešnici. Srdačan pozdrav,
Keramičarski radovi, Keramičar - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 43
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Postavljanje pločica u kupaonici i wcu - na podu idu 30x30 te se na rubovima umeću rombovi. Na zidu pločice 7,5x15, prvi red pločica je crni i posljednji red je bordura debljine 5,0. Ove između su bijele. Također se lijepe rubne pločice posebno za unutarnji i posebno za vanjski rub. Keramičar je postavio kadu i pripremio podlogu za lijepljenje, napravio je potrebni pad do top sifona. Lijepi se na visinu u kupaonici i u wcu. Također se lijepi pod kuhinje 30x30 i podovi balkona 15x15. Ukupno je 43m2 za lijepiti.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu