Usluge

Primjeri upita

Krovopokrivači, Limeni pokrovi - Rijeka
Rijeka
Površina krova (u m2): 25
Usluge: Pokrivanje krova
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
Vrsta novog pokrova: Limeni/metalni pokrov
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, na postojeći ravni krov drvarnica ,u dvorištu zgrade na Kantridi u Rijeci,. potrebno je postaviti cca 5 gredica. Gredice su dimenzija 8x5x cm .Na te gredice treba postaviti trapezni sendvič lim sa poliuretanom debljine 5-6 cm. Krov ima pad od oko 2 stupnja i dimenzije 6,2 x 4,2 m (cca 25-26 m2) . Lijep pozdrav
Adaptacija stana, Renoviranje stana
Površina stana (m2): 37
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Centralno grijanje, Podne obloge
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim ponudu za adaptaciju st. Stariji stan potrebno adaptirati, poliranje i krpanje parketa, kupaonicu kompletno (bez pločica i kupaonske opreme), podne pločiceu hodniku, u kuhinji (pločice ili parket). Plin je uveden u stan, ima plinomjer, potrebno prebaciti grijanje sa interne toplane na plin, dva radijatora u stanu. Hvala.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim ponudu za adaptaciju manjeg objekta. Radi se o manjoj adaptaciji suterenskog prostora (veseraj) cca 18m2. Prostorija bi se koristila za sastanke stanara. Potrebno je sanirati i okrečiti zidove, popravak sanitarnog čvora ili prenamjena (ovisno o konačnom dogovoru) i popravak/izrada drvenog "prozora" cca 0.60mx 1.50m, odnosno od prozora napravit vrata. Unaprijed zahvaljujem na vašim ponudama.
Adaptacija stana, Preuređenje stana
Površina stana (m2): 50
Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim ponudu za adaptaciju objekta. Radi se o vikendici u Vrbovačkoj okolici, Gradec, promijenio bih podne obloge, umjesto kade stavio tuš kadu, spojio plinski bojler i 1 plin. Peć, eventualno srušio komadić zida, ofarbao staru krovnu stolariju i prozore uz pripremu naravno. Nudim mogućnost boravka u objektu za vrijeme trajanja adaptacije. Hvala.
Adaptacija stana, Adaptacija stana
Površina stana (m2): 20
Planirani radovi: Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim ponudu za adaptaciju jedne prostorije. Potrebno je skidanje lamperije i žbuke, dolazi se do kamena te fugati kamen. Postavljanje pločica na pod i zid.(20m2-25m2). Neke izmjene električnih instalacija i vodenih instalacija. Izmjena 4 vrata tj. skidanje starih i postavljnje novih. Hvala.
Adaptacija kupaonice, Renoviranje kupaonice - Zagreb
Zagreb
Površina poda kupaonice (u m2): 6
Planirani radovi: Izvođenje keramičarskih radova, Montaža nove sanitarne opreme, Izvođenje vodoinstalaterskih radova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, zidne pločice 30m2 podnih 6m2 skidanje i postavljanje novih/demontaža i montaža dovodnih i odvodnih vodovodnih cijevi/priprema zidova i poda prije polaganja gore navedenih elemenata. Pločice posjedujemo (33x33) i kadu,lavabo i wc školjku s kotlićem(novo).potrebno sve montirati i obzidati dodatne potrebne poslove možemo ugovoriti s izvođačem,a napominjemo da smo radove pripreme preuzeli mi. Zahvaljujem Zagreb
Adaptacija stana, Preuređenje stana
Površina stana (m2): 108
Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, planiramo renovirat kuću na proljeće. Radili bismo podno grijanje u cijelom stanu, treba postavit pločice u cijelom stanu i potpuno renovirat dvije kupaonice. Kuća je na dva kata po 54m2. Radili bismo unutarnje drvene stepenice. Kompletan projekt je u privitku. Molim ponudu. Hvala.
Krovopokrivači, Postavljanje krova - Zagreb
Zagreb
Površina krova (u m2): 104
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Termoizolacija krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, molim ponudu za izmjenu krova. Postojeće stanje: Pokrov je od salonit ploča koje su vijcima pričvrščene na poprečne letve. Letve su direktno čavlane u drvene rogove bez daščane podloge. Toplinska izolacija od cca 7cm je postavljena između rogova. Ispod krovišta je prostor za stanovanje visine cca cm, a iznad je prostor tavana koji se ne koristi za stanovanje. Skidanje i zamjena salonit ploča crijepom ako je moguće ili prijedlog nekog prikladnog pokrova, izmjena limarije i postavljanje dodatne toplinske izolacije. Drvenu konstrukciju treba provjerit i zamijenit ako je što potrebno. Hvala.
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 200
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, postoji sustav centalnog grijanja ctc pec 36kilovata sa plinski plamenikom na koji je bio spojen kombi bojler od litara. Zanima me mogucnost spajanja solarnog grijanja na postojeći sustav ili samo novog kombi bojlera. Molim ponudu sa ugradnjom i puštanjem u pogon solarnog grijanja ili kombi bojlera. Pošto ne planiram koristiti električni grijač u kombi bojleru nije potreban. Hvala
Krovopokrivači, Izolacija krova - Zagreb
Zagreb
Površina krova (u m2): 120
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Hidroizolacija krova
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
Vrsta novog pokrova: Betonski pokrov
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molio bih ponudu za sanaciju dijela ravnog krova stambene zgrade, površine cca m2. Postojeća izolacija sika stara 13 godina koja djelomično curi ( na spoju sa svjetlarnikom ) pa je potrebno na dijelu ravnog krova ukloniti staru izolaciju i postaviti novu. Pokrov je kulir i sita. Puni krov je m2. Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu