LIM-MONT - d.o.o.

Donji Martijanec
Krovopokrivači
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
20+
Godina na tržištu
30+
Broj zaposlenih
4,7
1 ocjena

1 ocjena za tvrtku LIM-MONT - d.o.o.

Ocjene

4,7
Kreso B. , prije 2 godine

Za preporuku.

Usluge: Krovopokrivači, Mijenjanje krova na kući, Postavljanje krova, Izolacija krova, Krovišta, Izrada krovišta, Pokrivanje krova, Izrada krova, Limeni pokrovi, Krovopokrivački radovi

Drugi izvođači u blizini mjesta Donji Martijanec

Druge usluge u Međimurju i okolici

Nedavni upiti

Limarski radovi

 • Označite usluge koje vam su potrebne: Montaža krovnih rubova i dimnjaka
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, radi se o postavljanju okapnice na postojeći montažni krov na balkonu. Potrebno je postaviti okapnicu duljine cca 5m iznad postojećeg pokrova od plastičnih ploča. Okapnica je u vinkl ca 3/1.5 m. Riječ je o stambenoj zgradi u Gornjem Vrapču i stan se nalazi na prvom katu. Pristup sa balkona na krov je teže izvediv i zato su potrebne odgovarajuće ljestve s kojih bi trebalo napraviti montažu okapnice. Molim ponudu, Zahvaljujemo na odgovoru.

Limarski radovi

 • Označite usluge koje vam su potrebne: Montaža žljebova i odvodnih cijevi
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Zamjena postojećih pocinčanih žlijebova (dužina cca 7,5 m ) i odvodne vertikale visine 4,0 m. Krovna površina -slivna cca 30 m2. Spoj na cisternu. Postojeće nosače žlijebova zamijeniti novima (ugradnja na vijenac) kom 9. Molim ponudu za plastični žlijeb i pocinčani. Mjesto ugradnje Novigrad, vrijeme 23.7-10. 8. ili kasnije po dogovoru. Hvala.

Limarski radovi

 • Označite usluge koje vam su potrebne: Ugradnja krovnih prozora
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Prije nekih mjesec dana počeo mi je propuštati krov kod dotrajalog krovnog prozora. Krov je pokriven crijepom , a izolacija je ljepenkom i daskama. Trebam ponudu za zamjenu jednog krovnog prozora i dva mala prozora ( ona za ventilaciju ) kao i najvjerojatnije izradu lima oko krovnih prozora i provjeru crijepova. Mislim da je uzrok ovom curenju zapravo pomaknuti crijepovi. Molim ponude. Hvala R.

Limarski radovi

 • Označite usluge koje vam su potrebne: Montaža krovnih rubova i dimnjaka, Drugo
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Na starijoj kamenoj katnici u Brinju treba promjeniti rubnjake (lastavice zovu tamo),djelomično postaviti oko 5 metara lima umjesto fasade koja je otpala ispod krova. Također na zgradi kamenoj koja je bila štala i lopa, također katnici postaviti rubnjak drveni pa obući u lim ili samo limeni na jednoj strani i takođe na objektu koji je naslonjen na ovu građevinu a služi sada za garažu kad se tko s obadvije stran postaviti rubnjake.i dio crijepa koji je krenuo s vrha otprilike 10 komada. Lastavice su dužine 5 metara X2 i također slično na lopi i garaži znači oko 40 metara lima za rubove,može se računati kakva 2 kubika daske i nešto letvi.Posao bi vjerojatno trajao oko 2 dana. Ne postoji mogućnost spavanja, a hrana i piće su osigurani. Molim ponudu, Hvala.

Limarski radovi

 • Označite usluge koje vam su potrebne: Montaža snjegobrana, Montaža krovnih rubova i dimnjaka
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam radove zaštite dimnjaka od propuštanja vode kroz krovište na obiteljskoj kući te učvršćivanje od naginjanja zbog snijega. Krovište je podaskano i pokriveno crijepom. Radi se o obiteljskoj kući. Adresa je Vuročka 95, Otok Nartski u blizini Ikee. Broj telefona za kontakt je . Lp

Limarski radovi

 • Označite usluge koje vam su potrebne: Drugo
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Relativno novi krov (5 godina) s nepoznatim problemom. Ventilirajući krov, lim, mali nagib, krovni prozor (veluxov, novi ugrađen prije mjesec dana). Za vrijeme zadnje kiše (u nedjelju) vanjski zid je procurio. Vidi se da je voda našla put po strujnim instalacijama. Šaljem i sliku. Molim Vašu ponudu, Hvala.

Limarski radovi

 • Označite usluge koje vam su potrebne: Montaža žljebova i odvodnih cijevi
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Molim Vas ponudu za zamjenu žlijebova, dakle skidanje starih i stavljanje novih. Žlijebovi trebaju biti aluminijski bijeli (obojani, eloksirani ili plastificirani, svejedno, uglavnom da su bijele boje). S jedne strane je dužina žlijeba 8 metara a vertikalna odvodna cijev prema dolje je 6 metara. Osim toga treba znači 3 koljena (2 gore i jedno dolje na dnu kod izljeva) i jedan lijevak ili kako Vi to već zovete, dakle dio kroz koji se iz žlijeba ulijeva u vertikalnu cijev i 2 čela žlijeba, dakle dio koji na završetku žlijeba zatvara isti. S druge strane je sve isto, samo je dužina žlijeba upola manja, samo 4 metara zbog nadogradnje kuće. Mijenja se sve osim držaća koji su OK i njih ne treba mijenjati. Žlijebovi su poluokruglog a ne kvadratnog oblika, standardnog polumjera.. Molim pisanu ponudu na e-mail što prije, dok radovi ne moraju biti što prije, nije nikakva sila, bitna mi je ponuda što prije. Ako Vam što nije jasno molim radije poslati upit na e-mail umjesto na telefon, zbg prirode mog posla (radim noćne i/ili duple smjene pa preko dana spavam ili sam na poslu 2 smjene pa sam nedostupan...). Hvala unaprijed

Limarski radovi

 • Označite usluge koje vam su potrebne: Montaža žljebova i odvodnih cijevi, Ugradnja krovnih prozora
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Imam novu kuću na otoku Pašmanu u Tkonu blizu trajektnog pristaništa. U ponedjeljak 16.10. ćemo betonirati fert kose krovne ploče i korniž pa bi mogli početi zazmišljati o olucima. Na kosini su i dva krovna prozora standardnih dimenzija prema tlocrtu krova koji je u privitku. Izvoditi će se samo dva od, predviđena 4 krovnih prozora. U prilogu pogledati nacrte. Hvala.

Limarski radovi

 • Označite usluge koje vam su potrebne: Drugo
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, radi se o popravku na krovu, krov je star 15 godina. Krov nije jednostavan (na dvije vode) nego je lomljen i na jednom mjestu ne odvodi svu vodu uz žljeb (vjerojatno se nešto zaštopalo jer je lomljen) i kada su velike kiše voda kaplje po terasi koja je natkrita istim tim krovom. Mislim da bi trebalo napraviti skriveni žljeb ili odvod. Molim ponudu. Hvala.

Limarski radovi

 • Označite usluge koje vam su potrebne: Montaža žljebova i odvodnih cijevi
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, Nalazim se na otoku Braču, i potrebna mi je zamjena dotrajalih pocinčanih oluka. Propali oluci od soli, zamijenio bih plastificiranim alum. olucima, ili nekim drugim materijalom, osim bakrom, što mi je preskupo. Imam nekih pedesetak dužnih metara i tri izljeva visine 6 i 9 metara. Potrebna skela, i skidanje prvoga reda crijepa, koji je u vapnenom mortu, i vraćanje u prvob. stanje. Napominjem da je još jedan objekat sličnih gabarita u igri, ako bude prihvatljiva cijena. Materijal, i skela su izvođača radova. Molim ponudu. Hvala.