6 ponuda za peć za grijanje s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Luka L. , Ogulin

Zamolio sam ekipu iz Trebam.hr da mi pomogne pronaći pouzdanu tvrku za peći za grijanje. Odabrao sam onu koja mi je dala kvalitetnu ponudu te se činila profesionalnom i temeljitom. Posao je u tijeku, a zasad sve ide sjajno.

5,0
Mia S. , Novska

Posao je kompletno gotov, tvrtka za peći za grijanje bila je profesionalna, uvijek na raspolaganju odgovoriti na bilo koje naše pitanje. Vrlo sam zadovoljna!

5,0
Lucija P. , Umag

Dobila sam tri ponude za peći za grijanje isti dan nakon što sam predala upit. Izvođač kojeg sam odabrala preko Trebam.hr bio je kompetentan, profesionalan, dao mi je povoljnu cijenu i dovršio je instaliranje peći u dogovorenom roku. Hvala Vam!Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za peći za grijanje u Hrvatskoj

Nedavni upiti za peći za grijanje

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 52
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, U stanu postoji plinska instalacija (bojler za toplu vodu i plinske peći za grijanje u svakoj prostoriji). Potrebno je postaviti instalacije za centralno grijanje, radijatore i novi plinski bojler. Površina stana je 52m2 i sastoji se od; hodnika, dvije spavaće sobe, kupaonice i dnevnog boravka s kuhinjom. Molim Vas ponudu sa svime što je potrebno odraditi (potrebna dokumentacija, novi projekt plinske instalacije), specifikacija djelova (aparata) i cijena rada. Unaprijed hvala.

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 96
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Zainteresirani smo za ponudu zamjene starih radijatora ( toplana) u stanu tijekom ljeta : demontaža 2 postojeća radijatora, izmjena prigušnice 3/8”, dobavu radijatora za dnevni boravak -93cm razmak 90-9, soba - 70cm razmak 50-9 i kuhinja 60x60 razmak 59-9 te ugradnju radijatora. Srdačan pozdrav, .

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 150
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

montaža centralnog sustava za grijanje na drva. Sustav bi se ugradio u kuću koja ima prizemlje, prvi kat i potkrovlje, u sva tri prostora se živi. Od infrastrukture za sustav kuća nema ništa. Dakle trebalo bi ugraditi sve od peći, cjevovoda radijatora i sveg popratnog. Zanima me ponuda sa svim potrebnim materijalom, uređajima (peć, pumpe...) i montaža. Hvala!

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 80
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Pliski kombi bojler u kupaoni koji je priključen na plin i radi za toplu vodu. Instalacija će se raditi od bakrenih cijevi, potrebno je postaviti radijatore u kupaoni, hodniku, kuhinji, d.boravku i dvije sobe ukukupno 6 radijatora. radijatori 22 K pločasti. Molim ponudu sa kompletni materijalom i rukama i drugu ponudu samo ruke.

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 5
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Kuća jednokatnica sa poslovnim prostorom u prizemlju. Radi se o postojećem grijanju na peć za drva te plinskoj peći koja se trenutno koristi za grijanje tople vode. Izmjena ventila regulacijskih ugradnja dodatnih radijatora te pomoć u rješavanju nekih postojećih problema ( slabi protok topline kroz radijatore,). Objekt tj kuća se nalazi u gradu Zagreb G.Vrapače

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 145
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Trebali bi pregled i adaptaciju postojećeg sustava grijanja. Kuća se nalazi u Murskom Središću, m2, Imamo 10 radijatora i 2 lojtre, te djelomično podno grijanje. Centralno grijanje je na drva i plin. Peč se nalazi u podrumu i stara je. Razmišljamo da bi peć montirali u garaži. Centralno je i ljetnoj kuhinji (1 radijator).

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 64
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Izrada instalacije plinskog grijanja koja se sastajo od izrade desnog spoja plinomjera, demontaže dijela instalacija, te izrada dodatne cijenvne instalacije za bojler i štednjak sa uštemavanjem vertikalnog spusta na poziciji sudopera, izradom spojeva trošila, ispitivanjem kompletne instalacije, AKZ temeljnim premazom. Izrada instalacije centralnog koja se sastoji od dobave kondenzacijskog bojlera snage 24kW u fasadnoj izvedbi, radijatora čeličnih ili aluminijskih ( ukupno 6 radijatora od čeha jedan kupaonski ). opremljeni ventilima sa termostatskom glavom, prigušnicima, odzrakama i ispustima. Izrada instalacije u prostoru poda izoliranim PeX cijevima sa izlazima iz poda na radijatore. Ispitivanje cjelokupne instalacije. Punjenje sustava i puštanje u rad.

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 70
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Potrebno mi je instalirati etažno centralno grijanje za stan od 70m2 u Ulici Ante Starčevića u Koprivnici (uglovnica) Naime, dosadašnji dobavljač Podravka dd koji nam je do sada isporučivao toplinsku energiju otkazao nam je isporuku. Kc-plin se pojavio kao novi dobavljač toplinske energije, međutim, plačali bi grijanje isto kao i do sada po m2 i toplu vodu po članu obitelji. Međutim, plaćali bi još i investiciju od 23.,00 kn na rok od 12 godina. To je enormna svota pa me zanima montaža centralnog grijanja na struju. Unaprijed hvala. S poštovanjem,

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Razmišljamo o uvođenju centralnog grijanja u staru kuću, prizemlje i prvi kat. Naravno manjak sredstava je uvijek problem, pa nikako da se odlučimo za ovu opciju, barem želimo djelomično recimo prvo prvi kat gdje se zapravo živi, a naknadno prizemlje. Trenutno je u kući provedeno plinsko sa 2 plinske peći, jedna po katu. Koliko znam plinski bojler za cijelu kuću ne postoji, a recimo grijanje vode u kupaonici je na strujni bojler. Svakako bi duguročno trebalo sve zamijeniti sa jednim centralnim plinskih bojlerom za grijenje vode i prostora.

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 250
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Ovako kuća ima kvadrata grijemo na naftu kvadrata .Imamo 2 bojlera jadan i litara. Imamo 4 app u toj kući u kojoj grijemo toplu vodu. Trenutno imamo 5 panela na krovu. Pa me zanima vaše mišljenje i nekakva preporuka. Mi smo sa otoka Mali lošinj pa me zanima dali i radite po otocima. Unaprijed hvala lp.