Ocjene

5,0 / 5
Motor za garažna vrata
Petra G., Dubrovnik
Suprug i ja smo željeli automatizirati naša garažna vrata s motorom i odabrali smo gospodina Vidovića. Imao je dobre preporuke te nam ljubazno pomogao u odabiru kvalitetnog motora za garažna vrata. Instaliranje je bilo brzo i proteklo je bez ikakvog problema. Izvođač je poštovao dogovoreni rok, a cijena je bila prihvatljiva.
5,0 / 5
Motor za garažna vrata
Lana H., Bjelovar
Moram priznati da sam bila jako iznenađena sa svim kvalitetnima ponudama koje sam zaprimila. Suprug i ja smo odabrali izvođača koji je bio najprilagodljiviji, a uz to je imao i stvarno korektnu cijenu. Ako ikada u budućnosti budemo trebali slične usluge, definitivno ćemo ponovno kontaktirati Trebam.hr.
5,0 / 5
Motor za garažna vrata
David I., Kaštela
Odlučio sam isprobati stranicu Trebam.hr da dobijem više ponuda za motor za garažna vrata i nisam se razočarao. Na kraju sam odabrao jednu od Vaših tvrtki koja je zbilja bila od velike pomoći, cijena je bila prihvatljiva, a instaliranje motora za garažna vrata doista brzo. Već sam ih preporučio svome susjedu koji također razmišlja o tome da nabavi novi motor za garažna vrata.
50.000+ potvrđenih upita
1000+ ocijenjenih izvođača
4.6 Prosječna ocjena izvođača
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.