Ocjene

5.0 / 5
Grijanje i priprema potrošne tople vode
Ana D., Bjelovar
Ovo je sjajna usluga. Isti dan nakon što smo predali upit, dobili smo tri ponude za dizalicu topline zrak-voda. Odabrali smo tvrtku koja se činila najiskusnijom i najprofesionalnijom. Bili su ljubazni, točni i dali su dobar savjet. Također, bili su pažljivi u pogledu toga da iza sebe ostave sve čisto. Moglo se vidjeti da su prepuni znanja. Uvijek su bili na raspolaganju odgovoriti na sva pitanja koja smo ja i suprug imali oko instalacije i funkcioniranja dizalice topline zrak-voda.
5.0 / 5
Grijanje i priprema potrošne tople vode
Petar S., Šibenik
Komplimenti za Trebam.hr te gospodina Babića i njegovu ekipu. Profesionalan pristup, uzimanje u obzir želja klijenata, sjajni savjeti... Posebnu pozornost daju klijentu, ne nameću ti svoje ideje, nego prezentiraju profesionalna rješenja i puste te da sam odlučiš. Dizalica topline zrak-voda koju smo odabrali instalirana je u dogovorenom roku i zasad funkcionira besprijekorno.
4.5 / 5
Grijanje i priprema potrošne tople vode
Ivan R., Vinkovci
Trebao sam izvođača za instaliranje dizalice topline zrak-voda i odabrao sam onog koji mi je dao najpovoljniju ponudu. Bio je ljubazan, profesionalan i završio je instaliranje na vrijeme. Hvala Vam puno!
50.000+ potvrđenih upita
1000+ ocijenjenih izvođača
4,6 prosječna ocjena
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.