Zašto koristiti Trebam.hr?

Jeste već umorni od pozivanja majstora, koji vam se nikad ne javljaju, ne dolaze kako dogovoreno i ne dovršavaju posao na vrijeme i po dogovorenoj cijeni? Postoji bolji način. Recite nam što vam treba, primite ponude i odaberite. Brzo, jednostavno i besplatno.

Dva zadovoljna izvođača.

Još od 2015. godine na Trebam.hr povezujemo vas s najboljim lokalnim arhitektima, električarima, stolarima, vodoinstalaterima, soboslikarima, dobavljačima prozora i vrata, knjigovođama, servisima za čišćenje, dizajnerima web stranica i ostalim izvođačima za dom i posao.

7 razloga zbog kojih je Trebam.hr najbolje rješenje za traženje usluga

 1. Jednostavan za korištenje
 2. Izaberite uslugu koju trebate, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Možete očekivati poziv s ponudom u roku od nekoliko sati. Sve što trebate učiniti je da odaberete onu koja vam najviše odgovara.

 3. Potpuno besplatan
 4. Upit vas neće koštati apsolutno ništa i sve su ponude potpuno neobvezujuće. Trebam.hr koristite bez ikakvih obaveza.

 5. Iznimno brz
 6. Upit možete predati u minutu vremena. Obrazac je jednostavan, tako da ste gotovi u par klikova. Možete nas i nazvati na (01) 3333 818, ako vam to više odgovara. U najkraćem mogućem vremenu možete očekivati do 6 ponuda.

 7. Aktivno tražimo izvođače za vas
 8. Stalno tražimo majstore i pružatelje usluga iz vaše regije kako bismo mogli zadovoljiti sve vaše potrebe. U našem je interesu da vas spojimo s najboljim lokalnim izvođačima.

 9. Provjereni izvođači
 10. Naši standardi su visoki. Surađujemo samo s najboljim i najpouzdanijim majstorima i poduzećima. Sve izvođače prethodno provjerimo, a nakon odrađenog posla ocjenjuju ih sami klijenti. Na Trebam.hr naći ćete samo tvrtke i obrtnike koji svoj posao odrađuju kvalitetno.

 11. Uštedite vrijeme
 12. S jednim upitom dođete do 6 ponuda pouzdanih majstora. Bez nepotrebnih telefonskih poziva i čekanja na odgovor. Jednim klikom predate upit. Naši izvođači nazvat će vas u najkraćem mogućem vremenu.

 13. Uštedite novac
 14. Za vaš posao natječe se više izvođača. Na taj način prikupit ćete više ponuda, a za izvođače to je "zdrava" konkurencija koja ih potiče da daju sve od sebe za klijenta. Možete izabrati najpovoljniju ponudu, odnosno onu koja vam najviše odgovara.

Prijavite Vašu tvrtku