Usluge

Primjeri upita

Zagreb
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 140
Dobava podnih obloga: Ne
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, uređujemo obiteljsku kuću u Zagrebu. Također želimo urediti stare hrastove parkete na dva kata kuće (na svakom po 70 m2) koji su u dobrom stanju, ali su mjestimično rasušeni s većim fugama (do 1 cm). Parketi nisu zalijepljeni za podlogu i postavljeni su na ljepenku. Molimo da nam pošaljete ponudu koja uključuje: - Demontažu postojećih klasičnih parketa uključivo čišćenje i sortiranje parketnih letvica. - Čišćenje podloge i prema potrebi niveliranje i poravnanje iste za postavu parketa. - Dobava parketnog ljepila te postava postojećeg klasičnog parketa, uključivo brušenje, kitanje i 2 x lakiranje mat lakom. - Dobava i postava novih klasičnih parketnih hrastovih kutnih letvica. Na trećem katu, također površine 70 m2 tražimo: - postavljanje gotovog parketa - dobava i postava novih klasičnih parketnih hrastovih kutnih letvica Radovi bi trebali početi za cca 3-4 mjeseca. Hvala.
Fasade, Fasade
Zagreb
Površina fasade (u m2): 350
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, uređujemo obiteljsku kuću na dva kata +potkrovlje tlocrtne površine cca m2. Površina fasade je m2 uključujući otvore. Kuća ima fasadu iz 70-ih godina u vrlo dobrom stanju, ali bez izolacije. Molimo da nam ponudite kompletne radove s materijalom izrade toplinske izolacije (u dvije opcije stiropor i kamena vuna) debljine 10 i 12 cm (dvije opcije) i izradom nove fasade. Radovi bi trebali početi u 4. mjesecu. Kuća se nalazi u Podsusedu, Zagreb. Hvala.
Krovopokrivači, Izolacija krova - Dubrovnik
Dubrovnik
Površina krova (u m2): 100
Usluge: Pokrivanje krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana), Ugradnja krovnih prozora
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Obiteljska jednokatnica s visokim potkrovljem. Novi krov, grede i crijep, uzemljenje. Lastavice od Ytonga. Tip visoko potkrovlje, zid cca 70-80cm. Imaju svi projekti. Plaćanje: privatna osoba. - Kvadrat, na dvije vode, površina m2, kosina što manja - pokrivanje sa Mediteran+ - hidroizolacija - limarski radovi, sve ili dio - krovni prozor, najmanji Velux - nema dimnjaka - odavno se gradi, nedavno je napravljen kat. Dubravko Lasić, Put Radovine 15A, Zagruda, Mandaljena, Mlini. Molim ponudu. Hvala.
Adaptacija stana, Renoviranje stana
Površina stana (m2): 75
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Potrebna je demontaža poda (parketa i keramičkih pločica), vodovodnih cijevi, unutarnjih vrata i rušenje jednog nenosivog zida (debljine cca 15 cm, duljine 4,50 m) da se dobije ravna površina na cijelom stanu. Zamijeniti vodovodne cijevi, postojeću elektro instalaciju;, Postaviti nov parket u cijelom stanu i nove keramičke pločice u kupaonici od cca 5m2 i cca 4m2 u kuhinji samo ispod kuhinjskih elemenata. Opcija i želja bila bi prelazak na podno grijanje u koliko je moguće zadržati visinu stana od cm. Op: Razmak među etažama je 40cm, osnova konstrukcije drvene grede. Stan je na 3. katu. LP
Krovopokrivači, Krovopokrivači
Sesvete
Površina krova (u m2): 45
Usluge: Pokrivanje krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
Vrsta novog pokrova: Limeni/metalni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Na ravnu betonsku ploču garaže u Sesvetama-Zagreb, Zagrebačka 2 (sa više suvlasnika) bilo bi potrebno ugraditi krov od lima sa laganim padom i što je moguće manje visine, sa svrhom hidroizolacije. Traži se čim jednostavnije i cjenovno povoljnije rješenje. Krov je izoliran jako davno katranom i ljepenkom, a to je dotrajalo. Zahvaljujem na ponudama uz srdačan pozdrav.
Krovopokrivači, Limeni pokrovi
Krk
Površina krova (u m2): 40
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana), Ugradnja krovnih prozora
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, krov je od dvije polovice pokriven azbestnim pločama 1x 1 m . Na jednoj polovici treba zamjeniti drveninu dok na drugoj polovici samo zamjena crijepa sa letvicama. Kuća se nalazi u Staroj Baški na Krku. Krov je izložen jakom vjetru (buri) tako da crijep mediteran treba dobro pričvrstiti. Molim ponudu. Hvala.
Krovopokrivači, Krovopokrivači
Krk
Površina krova (u m2): 100
Usluge: Pokrivanje krova, Termoizolacija krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana), Ugradnja krovnih prozora
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Trebam krovopokrivača, limara i opcionalno zidara. Radi se o kući, novogradnji. Površina ploče je cca m2. Potrebno je izgraditi somiće i lindre (zidarski poslovi) - opcionalno Potom slijede dva krova na dvije vode. Svaki površine od +50m2. Malo su pomaknuti. Pogledajte priložene slike nacrta. Na krovove bi se dodali krovni prozori prema dogovoru i savjetu krovopokrivača. Ostali krovopokrivački poslovi bi bili standardni sa Mediteran crijepom, vjerojatno onim prošaranim. Nakon prikupljenih ponuda, zavisno o dogovoru, radovi bi mogli početi trenutno. Mjesto izvođenja radova su Čizići na otoku Krku. Molim vas da me kontaktirate sa pitanjima i ponudama preko elektronske pošte. Unaprijed hvala!
Fasade, Obnova fasada
Sveti Martin pod Okićem
Površina fasade (u m2): 230
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovanje, Radi se o kući katnici koja je izgrađena ove godine,nalazi se u okolici šina vanjskih zidova iznosi cca m2.Debljina stiropora bi bila 8 ili 10 šni sloj bi bio Akrilat sa nekom svjetlijom nijansom ćanje isključivo gotovinom odmah po završetku radova. Molim ponudu. Hvala.
Adaptacija stana, Adaptacija stana
Površina stana (m2): 33
Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Podne obloge, Namještaj (stolarski radovi), Soboslikarski radovi
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani izvođači radova, U nastavku šaljem opaske u vezi adaptacije stana. U prilogu se nalaze tlocrt sadašnjeg stanja stana i željenog nakon preuređenja, te 3D nacrt kuhinje. Glavna i najveća stavka preuređenja bilo bi preseljenje kuhinje s njezine trenutne pozicije u dio sadašnjeg dnevnog boravka. Na tom zidu nema instalacija (dovod, odvod vode, dovod plina). Također, to je zid koji nas dijeli sa susjednim stanom. U prilogu šaljem kuhinju (prazni prostor s desne strane predviđen je za samostojeći frižider). U kuhinju bi smo navjerojatnije stavili mali električni bojler kao izvor tople vode. Napominjem da imamo uređaje (ugradbenu pećnicu, kuhalište, samostojeći frižider i mikrovalnu pećnicu). Jedino nam za sada nedostaje ugradbena perilica suđa (60 cm) koja bi se smjestila ispod pećnice. Na mjestu sadašnje kuhinje smjestila bi se vrlo mala spavaća soba (krevet i ormar). Sve bi išlo od zida do zida. Na tlocrtu možete primijetiti da bi se krevet nalazio odmah uz ormar s kliznim vratima. Mi nažalost nismo bili u mogućnosti smisliti neko drugo rješenje. U kupaonicu bi se na mjesto sadašnje klasične kade smjestio walk-in tuš. U nacrtima možete primijetiti prazan prostor u gornjem desnom uglu kupaonice - tamo se zapravo nalazi veliki stari plinski bojler koji ne smijemo dirati. Perilicu-sušilicu rublja imamo. Na podove bi, osim u kupaonicu išao parket, po mogućnosti bambusov. Što se instalacija tiče (plin, struja), one bi se mijenjale samo u kupaoni ako bi na sve zidove išle nove pločice. U ostalim prostorijama je naravno zbog drukčijeg rasporeda uređaja potrebno provesti struju, te bi smo stavili nove radijatore (ljestve u kupaonicu, veći radijator u dnevni boravak i manji u predsoblje). Također bismo voljeli staviti protuprovalna vrata. Prozori su u manje više dobro stanju, tako da njih ne bi mijenali. U globalu, naša je želja preurediti cijeli stan - staviti nove pločice i sanitarije u kupaonicu, novu kuhinju (drveni dio), novi namještaj u dnevnu i spavaću sobu. Lijep pozdrav, Hodžić
Ivanić Grad
Površina krova (u m2): 80
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Termoizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
Vrsta novog pokrova: Valovite (vlaknocementne) ploče
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Trebam skidanje starog krova valovitog(ploče s azbestom) i postavljanje novog valovitog krova (ploče bez azbesta).Deponiranje starog krova (ploče s azbestom)? Kolika je mogućnost brzog izvođenja radova , za koliko dana je moguće izvesti radove? Žljebovi postoje.(skidanje postojećih i montaža postojećih). Minimalna termoizolacija s stiroporom na podu ispod krova. Molim ponudu. Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu