Usluge

Primjeri upita

Keramičarski radovi, Keramičari - Split
Split
Površina (u m2): 12
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Radim renoviranje stana (60 m2) u Splitu i treba mi ponuda za postavljanje keramike (zid + pod = 12m2+sokl). Ukoliko radite cijelokupno kupatilo rado mi prilozite odvojenu ponudu za cijelo kupatilo (4 m2): Dizanje postojece sanitarije Dizanje postojecih plocica (zid i pod) Dizanje postojece instalacije vodovoda i kanalizacije Izrada razvoda odvoda i dovoda vode prema nacrtu. Postavljanje plocica (ukljucucje i poravnavanje ) Montaza sanitarije
Adaptacija stana, Adaptacija stana ključ u ruke
Donji Dragonožec
Površina stana (m2): 120
Planirani radovi: Kupaonica, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Adaptacija stana u kući u Donjem Dragonošcu - potrebno je pregraditi postojeći dnevni boravak kako bi se dobile 2 sobe - potrebno pregraditi jednu veliku spavaću sobu kako bi se dobile 2 sobe - potrebno probiti zid radi ugradnje dodatnih vrata za sobu - potrebno proširiti otvor za jedna vrata još 1,5 m da se dobije otvoreni prostor između dvije sobe - unutarnje farbanje / krečenje soba i dnevnog boravka - postavljanje laminata u 3 sobe, postavljanje pločica u dnevnom boravku - postavljanje keramike u jednoj maloj kupaonici
Adaptacija stana, Preuređenje stana
Dugo Selo
Površina stana (m2): 55
Planirani radovi: Prozori i vrata, Elektroinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebno mi je uređenje prizemlja kuće, koje je trenutno u visokom roh-bau, površine cca 55m2. Potrebni radovi: skidanje stare stolarije, podzidavanje i ugradnja nove stolarije. izrada dijela glazure cca 25m2. izrada pregradnih zidova od knaufa i ugradnja sobnih vrata. dio elektroinstalacijskih radova (većina prije napravljena). radovi na proširenju postojećeg centralnog sustava postavljanje keramike hodnik i kuhinja postavljanje laminata gletanje i krečenje prostora.
Keramičarski radovi, Postavljanje keramike - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 12
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Hitno nam je potrebno postavljanje keramičkih pločica na podu tuš kabine (vel. cca. 2 m2). Keramičke pločice su dimenzije x cm. Prethodno je potrebno izvesti hidroizolaciju poda tuš kabine (tekuća hidroizolacija i rubna kutna traka). Također, potrebno nam je postavljanje cca. 10 m2 podignutog poda na balkonu (sistem Mirage), ker. ploče su dimenzija 60x60cm, debljine cca. 2 cm, a postavljaju se na plastične nogice (suha montaža). Svi upiti na tel. + 98 .
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 85
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Pozdrav, molim Vas ponudu za bojanje zidova garsonjere veličine 35 kvadrata, sa površinom zidova i plafona od otprilike 85 kvadrata, u bijelu boju. Zidovi su mjestimično u lošijem stanju pa bi ih trebalo i gletati. Također, molim Vas informaciju kolika bi bila okvirna cijena ukoliko bi jedan zid pobojali u boju (otprilike 15 kvadrata)? Unaprijed hvala! lp,
Fasade, Fasade
Vrbovec
Površina fasade (u m2): 310
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Saniranje oštećenih dijelova postojeće fasade,. Dijelovi koji su ispucali ili nabubrili treba otući, ožbukati s vapneno-cementnom žbukom, cijelu fasadu armirati sa staklenom mrežicom i pregletati u dva sloja. Zidove imprenirati i navlače se za zavšnim slojem (boja nešto između krem i svjetlo smeđe). Sve vidljive dijelove krovišta prebojati s lazurnom bojom za drvo.
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi
Seget Donji
Površina (u m2): 60
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovanje ! Radi se o renoviranju prizemlja,gdje je jedan dio nadograđen,odnosno zatvoren je prostor ispod balkona. Nama je potrebno vanjske zidove iznutra obložiti knaufom sa izolacijom bar 5cm,te napraviti pregradne zidove između kojih će se u jednom djelu nalaziti wc. Te napraviti u jednom djelu stropove od rigipsa . Prilažem nacrt stana gdje je zelenom bojom označeno oblaganje vanjskih zidova i izrada pregradnih ,a žutom stropovi od rigipsa . Za wc i kupatilo treba postavit vodotporne ploče . Visina zidova je oko cm . Pa vas molim cijenu za ruke i materijal ,te ako radite i bojanje cijenu bojanja cijelog stana iznutra sa materijalom . Hvala !
Adaptacija stana, Preuređenje stana - Split
Split
Površina stana (m2): 100
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Trosoban stan, radim od njega dva stana. Biti će potrebe za rušenjem zidova, pa Vas molim pomoć pri traženju nekog tko bi to odradio ukoliko Vi niste u mogućnosti. Pregradni zidovi bi bili od kanufa, postavila bi se keramika, izradila kupaonica, bojao cijeli prostor i mijenjala stolarija. Molim Vašu ponudu, Hvala.
Adaptacija stana, Renoviranje stana - Zagreb
Zagreb
Površina stana (m2): 88
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebali bih ići u adaptaciju cijelog stana na Barutanskom Jarku. Između ostalog stan ima jednu kupaonicu s wc-om i još jedan mali wc. Promjena plinskog bojlera i provjera instalacija. Brušenje i lakiranje parketa. soboslikaraski radovi, nova stolarija, provjera elektroinstalacija, nova keramika i u kuhinji. Molim ponudu, Hvala.
Suha gradnja (knauf), Postavljanje knaufa
Barban
Površina (u m2): 35
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Treba mi izrada podloge za sobe na katu. Pod je betonski, potrebno ga je malo poravnati i staviti zvučnu izolaciju (vuna...). 2 sobe ukupno cca 35 m2. Zidovi su već obrađeni knaufom. Radovi su na katu, materijal se može unijeti izvana preko terase, visina cca 3 metra. Lokacija Barban, Istra. Molim da mi javite dali ste u mogućnosti i po kojoj cijeni?


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu