Ocjene

5.0 / 5
Renoviranje kupaonice
Katica B., Trogir
Htjela sam modernu kupaonicu ali opet da bude izgled koji je vječan, a ne samo trenutno u trendu. Nisam se nikako mogla odlučiti za stil pa sam se obratila Trebam.hr po tko zna koji put za preporuku dizanjera. Gospođa Petra mi je bila od velike pomoći, usmjerila me i na kraju smo zajedničkim snagama osmislile moju novu oazu. Jako sam zadovoljna.
5.0 / 5
Renoviranje kupaonice
Goran P., Sveta Nedelja
Renoviranje kupaonice je nešto što se ne radi često. Htjeli smo kvalitetnog izvođača koji bi nam ostvario san o modernoj kupaonici. Uspjeli smo se dogovoriti za termin, preko njega smo izabrali i keramiku i sanitarije. Radovi su prošli bez većih komplikacija. Najbitnije je da je sve na kraju odrađeno kvalitetno.
5.0 / 5
Renoviranje kupaonice
Anđelko K., Solin
Renovirao sam staru kuću na Šolti koju ću prenamijeniti u vilu za iznajmljivanje. Većinu radova sam dovršio ali nikako nisam mogao naći izvođače za dvije kupaonice. Napokon sam došao do odličnog majstora preko Trebam.hr. Jako je precizan što mi je bilo bitno s obzirom da se na dijelu radilo o mozaiku. Sve prelijepo izgleda i moja moderna kupaonica se odlično uklopila u preostali dio kuće.
50.000+ potvrđenih upita
1000+ ocijenjenih izvođača
4,6 prosječna ocjena
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.