10 najboljih ponuđača za mijenjanje krova na kući Rijeka, 2020

Korektan, točan sve ok.
Darko K.
5.0 | 2 ocjene
DS GRADNJA d. o. o., Novi Vinodolski
Trebalo mi je sanirati krov. Preko Trebam.hr sam došao do DS GRADNJA d. o. o. Stvarno, majstor za poželjeti!!
Damir Š.
Sanacija je odrađena kako treba, bili su brzi i ljubazni.
Barbara R.
5.0 | 1 ocjena
KROVAR d. o. o., Rijeka
Ozbiljan izvođač, dao je više ponuda, objasnio svaku ponudu i pomogao da izaberem onu koja mi je najbolje odgovarala. Došao je sa ekipom na dogovoreni dan i nakon obavljenog posla gradilište je ostavio čisto i uredno.
Ester S.
5.0 | 1 ocjena
TOPREK, d. o. o., Delnice
Vrlo lako je postignut dogovor koji je na kraju ispoštovan do svake sitnice. Izvođač je pri tome dao i nekoliko korisnih savjeta. Pri izvođenju radova nisam imao primjedbi, a nakon svega je okolina očišćena i sređena. Sa majstorima je kvalitetna komunikacija.Sve u svemu sve pohvale za "Toprek" d.o.o te ga svima preporučujem, a ja ću ih i dalje angažirati.
Marijan Đ.
Profesionalnost, dostupnost... Izvođač završio radove na dan kada je u stvari, prema dogovoru, trebao započeti s radovima!
Gino C.
Nakon što me jedna firma zavlačila 4 mjeseca, hvala Trebam.hr na dobroj preporuci. Na gradilištu je bilo 12 radnika, krov ne propušta što je najbitnije. Testirao sam nakon obilne kiše. Uglavnom su se držali dogovora oko rokova. Parapropusnu foliju su pokušali preskočiti na nekim mjestima ali sam ih uhvatio da je ne stavljaju pa su je na kraju postavili. Mislim da su htjeli malo ubrzati radove. Sve u svemu imam riječi pohvale.
Sasa S.
5.0 | 1 ocjena
BETA PLAN d. o. o., Dražice
Beta Plan, ne vrhunski nego svemirska klasa. Prvo pohvala za pristup gazde prema klijentu. Radnici - čista desetka i više ako može. Brzina izvođenja, pedantnost, preciznost, pozornost prema detaljima... Možete ih preporučiti bilo kome na ovoj planeti i šire. Cijenu da i ne spominjem jer je smiješna za razliku od nekih koji su hodočastili na naš posjed prije njih.
Alan S.
5.0 | 1 ocjena
LIČ KROVOVI j. d. o. o., Delnice
Pomogao nam je sa savjetima. Sve je bilo u redu
Dubravka C.
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.