10 najboljih ponuđača komarnika Koprivnica, 2021

Točan i sve prema dogovoru.
Danijel V.
Tvrtka Roloflex izvršila mi je ugradnju 4 atipične ALU rolete, na klasičnom sustavu metalne nosive konstrukcije, iznimno kompetentno, brzo i povoljno. Razina kooperativnosti i profesionalizma bila je bez presedana. Kako sam u radovima opsežne adaptacije stana, način na koji je G. Branimir odradio svoj dio ugovorenog posla glede poštivanja rokova i kvalitete i vremena ugradnje je primjer kako se kupac usluge ostavi bez riječi zbog izvanredno obavljenog posla. Srdačna preporuka za tvrtku Roloflex i najviša ocjena za angažman G. Milaku.
Vladislav P.
Pohvalila bi način komunikacije i stručnost obavljenog posla. Kako smo dogovorili tako je i bilo. Sa punim povjerenjem bi izabrala ponovno obrt Dugi i gospodina Dalibora.
Sanja N.
4.7 | 3 ocjene
SPIN d.o.o., Križevci
Sve je odrađeno maksimalno profesionalno, na vrijeme i prema dogovoru. Nije bilo nikakvih odstupanja.
Elvis M.
4.9 | 3 ocjene
ZADOL Grupa d.o.o., Prelog
Zadovoljni smo ponudom.
Ivica N.
4.9 | 3 ocjene
MELCIR-ŽIDOV d.o.o., Prelog
Obabarli smo MELCIR-ŽIDOV d.o.o. za izradu prozora. Posao obavljen korektno, osoblje ljubazno, pomaže sa savjetom, ukaže na ono što bi bilo najprikladnije u datom slučaju i obavljeno u rekordno kratkom roku. Usluga je bila u redu, sve je obavljeno prema dogovoru.
Ljubica L.
U potrazi za izvođačima za kuhinju po mjeri i ugradbeni ormar odabrala sam DP INTERIJERI. Ljubaznost i komunikacija na nivou, uvijek puni savjeta i preporuka. Zaista svaka čast, čista preporuka.
Nevenka D.
5.0 | 2 ocjene
ROLETARSTVO MARIO j.d.o.o., Donja Dubrava
Direktnost te pouzdanost oko dogovora, nema skrivenih troškova, slušanje kupca te stručno savjetovanje kod odabira garažnih vrata.
NIKOLA H.
4.7 | 2 ocjene
VRŠIĆ d.o.o., Đurđevac
Vrlo profesionalno odrađen posao.
Miroslav M.
Jako uslužni i prijazni ljudi, svima bi ih preporučio
Spomenko C.
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.