Info centar za izvođače
Priče o uspjehu
Priča o uspjehu: „Trebam.hr nam je otvorio nova tržišta”

Priča o uspjehu: „Trebam.hr nam je otvorio nova tržišta”

6 pitanja za ĆURIN NAUTIKU

Jeste li sumnjali u Trebam.hr prije početka same suradnje?
Iskreno, sumnjali smo. Na dnevnoj bazi imamo ponude i nagovaranja putem kojih nas uvjeravaju kako je baš njihov kanal internetske prodaje najbolji te da samo trebamo s njima potpisati ugovor. Imali smo loša iskustva s nekim marketinškim kanalima kojima smo platili nezanemarive račune, ali nije bilo rezultata.

Zašto ste promijenili mišljenje?
Preporuka partnerske tvrtke i razgovor s komercijalistom iz Trebam.hr. Svidjelo nam se što se radi o mladoj i motiviranoj ekipi pa smo im odlučili dati šansu. Bez rizika nema profita, treba razvijati poslovna partnerstva. Odluka je bila: „Dajmo im šest mjeseci šansu, ako je dobro, nastavljamo i razvijajmo suradnju, ako nije, prijateljski se rastajemo“. Ispalo je odlično, naše se partnerstvo razvilo.

Što Vam se najviše sviđa u radu s Trebam.hr? Što biste voljeli promijeniti ili poboljšati?
Većina klijenata je zaista OK, riječ je o ljudima koji traže kvalitetu, a cijene i brzinu reakcije. Osim rijetkih slučajeva, nismo imali loših iskustava s klijentima koji su došli putem ovoga prodajnog kanala.

Na našem portalu imate već više od 40 ocjena, dobili ste priznanje "Odabir klijenata 2017". Koliko su Vam bitne ocjene na profilu?
Vrlo su bitne. U našem sustavu upravljanja kvalitetom ISO 9001.2016 imamo obvezu anketiranja klijenata o zadovoljstvu našim radom. Anketa/ocjene Trebam.hr je jedan od realnih pokazatelja uspješnosti našeg rada od kojeg dobivamo smjernice za poboljšanje usluge.

Kako se razvija Vaše poslovanje otkad surađujete s Trebam.hr?
Sve pohvale, portal nam je otvorio nova tržišta izvan naše lokalne sredine.

Kako uspoređujete Trebam.hr s drugim oglašivačkim kanalima?
Sada radimo samo s Trebam.hr jer smo proteklih godina imali dosta razočaranja u razne druge oglašivače.

Dodajte tvrtku