6 ponuda za iskop s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Stjepan K. , Velika Gorica

Imao sam izvođače za sve radove osim za iskope od kojih mi je sve trebalo započeti. Nikako nisam mogao pronaći nekoga dok mi kolega nije spomenuo Trebam.hr. Odabrao sam izvođača preko njih, dogovorio termin. Iskopi su odrađeni i sada mogu krenuti dalje. Čista petica.

5,0
Hrvoje L. , Otok

Radio sam podrum i trebali su iskopi. S obzirom da je udaljeno od grada, točnije na selu većina nije imala volje. Na kraju sam dobio preporuku od Trebam.hr i sve je prošlo bez komplikacija. Odlična i ozbiljna firma.

5,0
Erik O. , Buje

Veliki plus im je što su imali vlastiti prijevoz za strojeve tako da nisu ovisili o nikome i mogli smo lakše definirati termine. Iskopi su super odrađeni, sada smo krenuli dalje s radovima i sve dobro napreduje.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za iskope u Hrvatskoj

Nedavni upiti za iskope

Iskop

 • Koje usluge trebate?: Iskop temelja
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Prema troškovniku arhitekta, kad su zemljani radovi u pitanju, navedeno je strojno skidanje humusa i zemlje u sloju debljine 20cm za 9m3; zatim iskop za trakaste temelje za 12m3; dobavu,nasipavanje i zbijanje sloja rešetanog šljunka između temelja objekta kao podloge za izvedbu slojeva podova. Radi se o 10 m3Prosječna debljina sloja je 25 cm.

Iskop

 • Koje usluge trebate?: Iskop temelja, Iskop kanala za instalacije i kanalizaciju, Drugo
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Za projekt uređenja okućnice od cca m2, potrebno je: a) dizanje ranije postavljenih tlakavaca i njihovo premještanje na istom terenu b) iskop kanala za polaganje dovoda i odvoda vode, te strujnih kabela (ili samo bužira) sa jednog kraja terena na drugi c) skop, šalovanje i betoniranje sidra za nadstrešnicu (5 stupova) i sidra za igralo (komplet dvije ljuljačke, tobogan, kućica) d) iskop zemlje i priprema za stavljanje tlakavaca na drugom dijelu terena...

Iskop

 • Koje usluge trebate?: Drugo
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Radi se o rušenju vrta koji ima dimenzije približno 12m dužine, 5m širine i 1,5m visine. Ruši se prednji betonski zid, manji bočni zid i iskapa se ostatak vrta da se dobije prostor za parking. Dio vrta je nekada bila septička. Nakon iskopa bi trebalo izliti ploču i dignuti nove zidove oko parkinga, no to možemo odvojeno raditi.

Iskop

 • Koje usluge trebate?: Drugo
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

iskop treba. 2 Istražne jame sa geodeta da vidi tlo zemlje. mislim da bager od 5 tona- 8 tona je dosta za iskop jame. Jama treba kopati do dubine 3-4 m , ali ako se naiđe čvrste slojeve kako kamen koje bager sa kašikom nemože kopati dalje , nije potrebno dalje iskop sa čekićem. širina jame naparvit prema prilagoditi porebama iskop. a dužina 1,5 m na doljni dio jame. izrada jame jedan na gorni dio pacele i jedan na doljni dio pacele.

Iskop

 • Koje usluge trebate?: Iskop podruma, Drugo
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Pozdrav Trebao bi mi dodatan iskop podruma. Odnosno, podrum već postoji ali nam visina ne odgovara, htio bih da se ukopa još nekih 20tak cm. Naglašavam da se radi o stanu na Marjanu, i da su ispod postojećeg poda stijene, odnosno pravi puni kamen, koje su davno bile rušene dinamitom kako bi se podrum napravio. Pod ima nekih cca 17 kvadrata.

Iskop

 • Koje usluge trebate?: Iskop za bazen, Drugo
 • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Molim kontakt i ponude putem maila Par informacija koje bi vam mogle pomoci.Radi se o sirokom iskopu dubine cca 50 cm u pjeskovitom materijalu(bez cekica),pristup je otvoren,za odvoz materijala sa bilo kojim kamionon.Zanima me ponuda iskopa i odvoza po cm3,deponij materijala osiguran,od iskopa cca 7 km

Iskop

 • Koje usluge trebate?: Iskop temelja
 • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Potreban nam je strojar s bagerom-bagerist i jedan prateći čovjek s lopatom. Zadatak je na 5 pozicija napraviti iskop od čega je svaka pozicija cca 5 m3 zemlje. Procijenjena dubina iskopa je 2 m. Nakon iskopa je potrebno pričekati da inženjer snimi temelj i pregleda ga, a potom odmah zakopati.

Ravnanje i nasipavanje terena

 • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Kupio sam oranicu pored voćnjaka koji imam, kako bih proširio voćnjak. Voćnjak je zagrađeni i trebalo bi iskopati stupove i postavljati ih u nove rupe na oranici. Također trebam poravnanje cijelog terena (voćnjaka i oranice). Oranica je pripremljena (potanjurana). U privitku izgled oranice i voćnjaka. Zeleno zaokruženi dio je dio gdje će biti ograda. Parcele se nalaze kod južne zaobilaznice, Čakovec, malo dalje od hidrotehnike i konjičkog kluba.

Iskop

 • Koje usluge trebate?: Drugo
 • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

U prvoj fazi gradnje nove kuće potreban je iskop zemljišta za garažu i rezervoar za skupljanje kišnice. Obzirom na oblik zemljišta iskop je potreban na površini od približno 12 x 8 m i visine 0,8 m (to je oko 75-80 m³). Poslije toga će biti još znatno više (- m³). Zemljište je većim dijelom nasuto i ravnano. Pristup za bager do 2,40 m širine. Zemljište se nalazi u Vruljama, Bilice. Početak radova 11.04. ili prije prema dogovoru. Molim okvirnu ponudu iskopa za m³ s i bez odvoza iskopane zemlje. Bitni uvjet: Izvođač mora imati Corvid-potvrdu da je cijepljen protiv korone (3 puta) ili prebolio i nakon toga još jednom cijepljen.

Iskop

 • Koje usluge trebate?: Iskop temelja
 • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Na postojecoj parceli sa kucom i dvoristem planiramo izgradnju zimskog vrta prema dvorisnoj strani. Za te potrebe treba izravnati tj nivelirati parcelu da bude u istoj visini sa kuhinjom iz koje bi se nastavljao zimski vrt. Takodjer treba iskop temelja na strani gdje se radi zimski vrt. Za sve dodatne informacije i eventualne dogovore molim Vas kontaktirajte me na e-mail ili mobitel.