Zatraži besplatne ponude za fotografiranje vjenčanja u Biogradu na Moru

37 izvođača u blizini

Već 640 korisnika iz Biograda na Moru pronašlo je izvođača na trebam.hr

3 najboljih ponuđača za fotografiranje vjenčanja Biograd na Moru, 2021

1 završen projekt s prosječnom ocjenom 5,0

5,0
Maja R. , prije 1 godinu

Izvođač je susretljiv, fleksibilan i sve dogovoreno je maksimalno uvaženo.

Hvala na ocjeni Majo. Bilo mi je drago upoznati vas i surađivati s vama.

Usluge: fotografiranje interijera, fotografiranje novorođenčadi, fotografiranje krštenja, fotografiranje vjenčanja, obiteljsko fotografiranje, modno fotografiranje, fotografiranje djece, fotografiranje nekretnina, fotografiranje proizvoda, fotografi, fotografiranje bebe, fotografiranje apartmana, fotografiranje trudnica.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: obiteljsko fotografiranje, fotografiranje bebe, fotografiranje djece, fotografi, fotografiranje vjenčanja, fotografiranje proizvoda, modno fotografiranje, fotografiranje nekretnina, fotografiranje apartmana, fotografiranje krštenja, fotografiranje interijera, fotografiranje trudnica, fotografiranje novorođenčadi.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: fotografiranje krštenja, fotografiranje interijera, fotografiranje vjenčanja, fotografiranje apartmana, fotografiranje proizvoda, modno fotografiranje, fotografiranje nekretnina, fotografi, obiteljsko fotografiranje, fotografiranje bebe, fotografiranje novorođenčadi, fotografiranje trudnica, fotografiranje djece.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Koliko dugo je fotograf prisutan na vjenčanju?

  Svadbeni fotografi uglavnom su vrlo fleksibilni. Većina ponuda odnosi se na fotografiranje deset sati vjenčanja, što znači da je fotograf uz vas dok se pripremate za vjenčanje, tijekom same ceremonije i tijekom svih važnih trenutaka koji slijede. Preporučujemo da se na vrijeme savjetujete s odabranim fotografom o svojim očekivanjima u vezi s vremenom fotografiranja.

 • Moraju li se fotografu platiti putni troškovi za uslugu fotografiranja u drugom gradu?

  Fotografi su vrlo fleksibilni i doći će u udaljeno mjesto, ponekad čak i u drugu zemlju, kako bi fotografirali razne događaje, ali će vam uvijek naplatiti putne troškove.

 • Što je uključeno u cijenu fotografiranja?

  U cijenu je uključeno vrijeme fotografiranja, priprema unaprijed dogovorenog broja obrađenih fotografija, njihova isporuka (na USB sticku ili razvijene fotografije) i samo fotografiranje.

 • Koliko se fotografija dobije nakon fotografiranja?

  Broj finalnih fotografija varira od fotografa do fotografa, a ovisi o duljini fotografiranja i prethodnom dogovoru.

 • Kako prepoznati dobrog i pouzdanog fotografa?

  Fotografiranje vjenčanja i drugih važnih životnih događaja za mnoge ima posebno značenje. Zbog toga žele fotografa koji će uzeti u obzir sve njihove želje, na kojeg se mogu osloniti i s kojim će biti ugodno raditi. Stoga vam preporučujemo da prvo upoznate fotografa kako biste provjerili poklapaju li se vaša očekivanja. Provjerite je li vaš fotograf dovoljno fleksibilan, pouzdan i kako reagira na vaše zahtjeve.

 • Što se može učiniti ako fotograf otkaže u zadnji čas?

  Ako fotograf iz bilo kojeg razloga otkaže sastanak, pokušat će vam pronaći zamjenskog fotografa. Ako njime niste zadovoljni, možete kontaktirati Trebam.hr i rado ćemo pronaći nekog tko će odgovarati vašim željama i zahtjevima.

Tvrtke za fotografiranje vjenčanja u Hrvatskoj