Zatraži besplatne ponude za fotografiranje vjenčanja u Belom Manastiru

47 izvođača u blizini

Već 290 korisnika iz Belog Manastira pronašlo je izvođača na trebam.hr

3 najboljih ponuđača za fotografiranje vjenčanja Beli Manastir, 2021

20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: fotografi, fotografiranje interijera, fotografiranje vjenčanja, fotografiranje nekretnina, obiteljsko fotografiranje, fotografiranje proizvoda, fotografiranje apartmana, modno fotografiranje, fotografiranje trudnica, fotografiranje krštenja, fotografiranje novorođenčadi, fotografiranje djece, fotografiranje bebe.

Zatraži ponudu
20+
Godina na tržištu

Usluge: fotografiranje krštenja, fotografi, obiteljsko fotografiranje, fotografiranje novorođenčadi, fotografiranje interijera, fotografiranje bebe, fotografiranje apartmana, fotografiranje vjenčanja, fotografiranje proizvoda, fotografiranje djece, modno fotografiranje, fotografiranje trudnica, fotografiranje nekretnina.

Zatraži ponudu

GO 2 BARANJA j.d.o.o.

 
0 ocjena

Usluge: fotografiranje vjenčanja, obiteljsko fotografiranje, fotografiranje apartmana, fotografiranje proizvoda, fotografiranje trudnica, fotografiranje novorođenčadi, fotografiranje interijera, modno fotografiranje, fotografi, fotografiranje krštenja, fotografiranje nekretnina, fotografiranje djece, fotografiranje bebe.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Koliko dugo je fotograf prisutan na vjenčanju?

  Svadbeni fotografi uglavnom su vrlo fleksibilni. Većina ponuda odnosi se na fotografiranje deset sati vjenčanja, što znači da je fotograf uz vas dok se pripremate za vjenčanje, tijekom same ceremonije i tijekom svih važnih trenutaka koji slijede. Preporučujemo da se na vrijeme savjetujete s odabranim fotografom o svojim očekivanjima u vezi s vremenom fotografiranja.

 • Moraju li se fotografu platiti putni troškovi za uslugu fotografiranja u drugom gradu?

  Fotografi su vrlo fleksibilni i doći će u udaljeno mjesto, ponekad čak i u drugu zemlju, kako bi fotografirali razne događaje, ali će vam uvijek naplatiti putne troškove.

 • Što je uključeno u cijenu fotografiranja?

  U cijenu je uključeno vrijeme fotografiranja, priprema unaprijed dogovorenog broja obrađenih fotografija, njihova isporuka (na USB sticku ili razvijene fotografije) i samo fotografiranje.

 • Koliko se fotografija dobije nakon fotografiranja?

  Broj finalnih fotografija varira od fotografa do fotografa, a ovisi o duljini fotografiranja i prethodnom dogovoru.

 • Kako prepoznati dobrog i pouzdanog fotografa?

  Fotografiranje vjenčanja i drugih važnih životnih događaja za mnoge ima posebno značenje. Zbog toga žele fotografa koji će uzeti u obzir sve njihove želje, na kojeg se mogu osloniti i s kojim će biti ugodno raditi. Stoga vam preporučujemo da prvo upoznate fotografa kako biste provjerili poklapaju li se vaša očekivanja. Provjerite je li vaš fotograf dovoljno fleksibilan, pouzdan i kako reagira na vaše zahtjeve.

 • Što se može učiniti ako fotograf otkaže u zadnji čas?

  Ako fotograf iz bilo kojeg razloga otkaže sastanak, pokušat će vam pronaći zamjenskog fotografa. Ako njime niste zadovoljni, možete kontaktirati Trebam.hr i rado ćemo pronaći nekog tko će odgovarati vašim željama i zahtjevima.

Tvrtke za fotografiranje vjenčanja u Hrvatskoj