Ocjene

5,0 / 5
Žaluzine (unutarnje)
Luka P., Varaždin
Svi izvođači koje je preporučio Trebam.hr bili su fer i odgovorili su mi. Za odabranog izvođača sam se odlučio na temelju njegovih dobrih recenzija i profesionalnosti. Doista je odvojio značajno vrijeme za mene, došao u apartman osobno vidjeti kako stvari stoje i savjetovao me koja bi vrsta žaluzina najbolje odgovarala mojim potrebama. Uz to, cijena je bila prihvatljiva. Uistinu sjajno!
5,0 / 5
Žaluzine (unutarnje)
Lidija T., Zadar
Trebali smo žaluzine za dnevni boravak i kuhinju, a s obzirom da smo već prije koristili web stranicu Trebam.hr, odlučili smo to učiniti i sada. Cjelokupno iskustvo je bilo dobro, dobili smo četiri ponude isti i još dvije sljedeći dan. Izvođač kojeg smo odabrali bio je odličan, odmah se moglo vidjeti da mu novac nije primaran, doista mu je stalo do klijenta.
5,0 / 5
Žaluzine (unutarnje)
Ana Z., Dubrovnik
Pisala sam Trebam.hr da vidim mogu li dobiti neki savjet koju vrstu žaluzina nabaviti za moj apartman. Preporučili su mi vrlo profesionalnog izvođača koji je došao do mene i savjetovao me na licu mjesta. Postavljanje žaluzina je bilo brzo, a cijena je bila prihvatljiva. Hvala!
50.000+ potvrđenih upita
1000+ ocijenjenih izvođača
4,6 prosječna ocjena
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.