Ocjene

5.0 / 5
Solarni kolektori
Angela B., Kutina
Tražeći izvođače za solarne panele u mojoj blizini, naišla sam na Vašu web stranicu. Premda sam u početku bila skeptična, na kraju mi je vrlo drago što sam koristila Trebam.hr. Sve su ponude pristigle kao što je obećano i svi su me izvođači kontaktirali putem telefona. Tvrtka koju sam odabrala, odradila je posao te je bila vrlo profesionalna... Bilo je nekih početnih problema, no sve je brzo riješeno.
5.0 / 5
Solarni kolektori
Kristina F., Sveta Nedelja
Odlična usluga! Nakon što sam izračunala troškove struje, odlučila sam instalirati solarne panele na kući. Htjela sam kvalitetnog izvođača. Budući da nisam imala puno vremena za detaljno istraživanje, okušala sam sreću s Trebam.hr i bila pozitivno iznenađena. Istog dana kada sam ispunila obrazac na Vašoj stranici, kontaktiralo me pet izvođača. Na kraju, odabrala sam gospodina Lončara zbog njegove profesionalnosti i stvarno povoljne cijene.
5.0 / 5
Solarni kolektori
Jan K., Križevci
Obično ne ostavljam recenzije, ali Trebam.hr je zaista ispunio svoja obećanja. Nekoliko me izvođača za solarne panele nazvalo unutar jednog dana, a onaj kojeg sam odabrao bio je profesionalan, uslužan, točan i dao mi je dobru ponudu. Ovo je izvrsna usluga koju ću definitivno ponovno koristiti!
50.000+ potvrđenih upita
1000+ ocijenjenih izvođača
4,6 prosječna ocjena
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.