Savjeti
Arhitekti
Priča o uspjehu: „Trebam.hr moj je prvi izbor kad su u pitanju oglašivački kanali"

Priča o uspjehu: „Trebam.hr moj je prvi izbor kad su u pitanju oglašivački kanali"

6 pitanja za TAG d.o.o.

Jeste li sumnjali u Trebam.hr prije početka same suradnje?
Od samog predstavljanja portala Trebam.hr i usluga koje nudi, prepoznala sam u njima dobre partnere i odlične suradnike za daljnji razvoj mog poslovanja, širenje mreže klijenata i preporuka za daljnji posao. Ni trenutka nisam sumnjala da bi suradnja s Trebam.hr bila pravi odabir za mene.

Što Vam se najviše sviđa u radu s Trebam.hr? Što biste promijenili ili poboljšali?
Najviše mi se sviđa što sam zahvaljujući suradnji s Trebam.hr proširila svoje poslovne kontakte, upoznala niz novih klijenata i radila na mnogim zanimljivim projektima. Nakon niza godina provedenih u ovoj struci, dobila sam priliku dodatno proširivati svoja znanja radom na novim, izazovnim projektima.

Koliko su Vam bitne ocjene na profilu?
Ocjene na profilu su mi jako bitne jer je zadovoljstvo klijenata odrađenim projektom najveća i najvažnija nagrada za moj rad. Izuzetno sam ponosna na činjenicu što na profilu imam ocjenu 5,0 te ovom prilikom zahvaljujem svim klijentima na lijepim riječima o meni i mom radu te na danim ocjenama. Ove me ocjene ispunjavaju ponosom, ali i usmjeravaju na jasan zadatak da i u budućnosti dajem sve od sebe te svojim radom i znanjem opravdam dosad stečene preporuke i zaslužim neke nove u budućnosti.

Možete li izdvojiti Vašeg najboljeg klijenta kojeg ste dobili preko Trebam.hr ili najbolju anegdotu?
Doista ne bih mogla izdvojiti samo jednog klijenta ili samo jednu anegdotu jer je svaki klijent i svaki projekt na kojem radim priča za sebe, novo iskustvo koje me neobično raduje i koje s veseljem prihvaćam. Zahvaljujući Trebam.hr, sve je više projekata, priča i anegdota koje će mi zauvijek ostati u sjećanju te sam sigurna da će mi i u budućnosti suradnja s ovim portalom donijeti mnoga poslovna zadovoljstva.

Kako se razvija Vaše poslovanje otkad surađujete s Trebam.hr?
Otkad surađujem s Trebam.hr, moje se poslovanje svakako razvija nabolje jer, kao što sam u prethodnim odgovorima istaknula, mreža mojih kontakata i klijenata iz godine u godinu raste, a zadovoljni klijenti najbolja su preporuka za daljnji razvoj poslovanja.

Kako uspoređujete Trebam.hr s drugim oglašivačkim kanalima?
Trebam.hr moj je prvi izbor kad su u pitanju oglašivački kanali i nadam se da je pred nama još puno godina uspješne suradnje na obostrano zadovoljstvo.

Dodajte tvrtku