Ocjene

5.0 / 5
Garažna vrata
Ema F., Pula
U samo dva dana zaprimili smo pet usporedivih ponuda za rolo garažna vrata - mnogo brže nego što sam se nadala. Na kraju smo odabrali tvrtku koja nam je dala najbolju ponudu i ostavila dojam vrijedan povjerenja. Vrata još nisu postavljena pa ne mogu komentirati njihovu kvalitetu, no naša dosadašnja suradnja je profesionalna i protječe u prijateljskom tonu.
5.0 / 5
Garažna vrata
Petar G., Karlovac
Hvala ekipi iz Trebam.hr na brzoj usluzi i kvalitetnim ponudama za rolo garažna vrata. Moja su se stara vrata pokvarila neposredno prije nego što smo ja i obitelj planirali ići na godišnji odmor i doista smo željeli riješiti problem prije nego što odemo. Srećom, pronašli smo gospodina Markovića koji je kvalitetan majstor, pun razumijevanja. Već je sljedeći dan popravio naša vrata i mogli smo uživati u godišnjem odmoru bez ikakvih briga.
5.0 / 5
Garažna vrata
Fran I., Velika Gorica
Odlučio sam isprobati stranicu Trebam.hr da dobijem više ponuda za rolo garažna vrata i nisam se razočarao. Na kraju sam odabrao jednu od Vaših tvrtki koja je zbilja bila od velike pomoći, cijena je bila prihvatljiva, a postavljanje samih vrata doista brzo. Već sam ih preporučio svome susjedu koji također razmišlja o tome da nabavi nova garažna vrata.
50.000+ potvrđenih upita
1000+ ocijenjenih izvođača
4,6 prosječna ocjena
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.