Usluge

Primjeri upita

Zagreb
Broj komarnika: 2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Postovani, zanima me da li radite komarnike za balkonska vrata. Vrata su siroka cm (ovo je mjereno s vanjske strane vrata na okviru za rolete, obzirom da 1 roleta pokriva 2 krila po cm. Saljem sliku u privitku. Visina komarnika bi bila cm. Molim vas sto predlazete kao najbolju opciju
Zagreb
Broj komarnika: 4
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Pozdrav trebao bih u ponudi 4 rolo komornika(oni kaj se ugraduju na postojeci prozor i moguce ih je dizati i spustati) dimenzija: 3x v x šcm, 1x vxš,5cm to su mi mjere od klupice do fasade, ima jos lufta par mm, neznam dali vam je to bitno, moze ponuda s montazom i bez montaze, inace sam iz , moze ponuda bez i s ugradnjom, u prilogu su doticni prozori, prozori su istih profila(kupljeni davno u Laseru/Stupnik) samo je jedan nesto uži.
Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija - Valpovo
Valpovo
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi, Komarnici
Broj prozora: 2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Zamjena 2 starija prozora na kući iz sedamdesetih, novima. Dimenzije cca x cm, možda oba prozora nisu u cm identičnih dimenzija). Obe prozora s roletama (unutarnji sanduk) I komarnicima. Molim ponudu ! U ponudi molim navesti korištene profile, okove te cjenik prozora, roleta, komarnika kao i cijenu svih radova.
Građevinska stolarija - vrata, Protuprovalna vrata
Donja Stubica
Tip vrata: PVC ulazna vrata
Broj vrata: 1
Dodatne usluge: Skidanje starih vrata, Ugradnja novih vrata
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Bijela, opcija hrast Vrata bi trebala biti dvokrilna s nadsvjetlom. Otvor za vrata je dimenzija cca x cm. Vrata i drugo krilo bi trebala biti ostakljeni satinastim staklom ili druga opcija neprozirnog stakla, na način da su na vratima dvije do tri uzdužne površine ostakljene od visine cca 60 cm do vrha vrata i širine 15 - 20 cm, te jedna uzdužna površina na drugom krilu istih dimenzija kao i pojedinačna na vratima. Nadsvjetlo je jedna površina ostakljena prozirnim staklom. Objekt se nalazi u Donjoj Stubici.
Građevinska stolarija - prozori, Prozori - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi, Komarnici
Broj prozora: 5
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Molim vas ponudu za zamjenu stare drvene stolarije novom PVC stolarijom. U nastavku slijede podaci koji pobliže opisuju projekt. - boja svih prozora: bijela - sva stakla dvoslojna IZO, ispuna zrak 1. prostorija (približne dimenzije otvora bez prozora su Š cm x V cm): - 1x dvokrilni prozor (s pokretnom prečkom - štulpom; otklopno-zaokretni mehanizam na lijevom krilu s poluolivom, krila jednakih dimenzija, roleta preko oba krila) ukupnih dimenzija cca.: Š cm V cm - 1x dvokrilni prozor (otklopno-zaokretna krila koja zatvaraju u fiksnu prečku, krila jednakih dimenzija, rolo komarnici, rolete zasebno za svako krilo) ukupnih dimenzija cca.: Š cm V cm - unutarnja mdf prozorska klupčica ukupne dužine cca. cm, bijela 2. prostorija (približne dimenzije otvora bez prozora su Š cm x V cm): - 1x dvokrilni prozor (otklopno-zaokretna krila koja zatvaraju u fiksnu prečku, krila jednakih dimenzija, rolo komarnik na lijevom krilu, rolete zasebno za svako krilo) ukupnih dimenzija cca.: Š cm V cm - unutarnja mdf prozorska klupčica ukupne dužine cca. cm, bijela 3. prostorija (približne dimenzije otvora bez prozora su Š cm x V cm): - 1x otklopno-zaokretni prozor, DIN D, rolo komarnik, roleta, dimenzija cca.: Š 95 cm V cm - 1x dvokrilni prozor (s pokretnom prečkom - štulpom; otklopno-zaokretni mehanizam na desnom krilu s poluolivom, krila jednakih dimenzija, roleta preko oba krila) ukupnih dimenzija cca.: Š cm V cm - unutarnja mdf prozorska klupčica ukupne dužine cca. cm, bijela Molio bih vas ponudu za dvoslojno i za troslojno ostakljenje. Idealno bi bilo prozore ugraditi kroz 30-45 dana. Unaprijed zahvaljujem!
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori - Donji Miholjac
Donji Miholjac
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Komarnici
Broj prozora: 2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Prozori 2 komada ×,bijela boja,troslojni,sa sandukom i pvc roletom,fiksni komarnici,oba krila da su radna!! Zanima me mogucnost placanja preko kartice na rate,i pisana garancija na prozore i ugradnju!! Također je mogucnost doci samo vikendom tj,subotom i uzeti tocnu mjeru,a takoder i izvrsiti samu ugradnju istih.
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori
Privlaka
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Komarnici
Broj prozora: 6
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Dobar dan, trebala bi mi okvirna ponuda od Vas sa dostavom i montažom u Privlaku: 5 dvokrilnih prozora sa roletnama i mrežizama za komarce dimenzija cca x cm 1 jednokrilni prozor 50x50 cm bez mrežica sa mutnim staklom 1 ulazna vrata x cm Želio bi da profili budu profine 76 md, a dizajn vrata da bude neki osnovni model sa jednim četvrastim staklom. Boja za sve navedeno je zlatni hrast i dali imate mogućnost kartičnih otplata i na koliko rata? S poštovanjem,
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Grilje
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 3
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Prozori su dimenzije širina, visina, grilje 54 x ( možda sam zeznula koji cm ali to je to, naravno prije rada treba doći na teren. Zamislila sam bijele prozore i grilje tamno skoro crne, 3 su prozora i grilje dvostruke znači za ta 3 prozora ali za svaki po dvije za zatvaranje, bijela boja, grilje bi bile skoro crne.
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 1
Okvirni rok početka projekta: Odmah
4,5 metara x 2 metra , bijeli, izo stakla. potrebno je zatvoriti lođu u stanu na 4 katu. Izmjeriti točno otvor lođe i po tome izraditi pvc stolariju na kojoj bi sve bilo od stakla (staklene stijene) Također bi se ugradile i rolete. Kada bi bilo moguće da stijene staklene bude iz dva dijela i da se otvaraju guranjem u jednu stranu bilo bi dobro no ne znam je li to teško za rolete iz dva dijela, tu treba struka dati prijedlog no želim što veće prozore odnosno što manji broj prozora. Ako se prozori klasično otvaraju molim kolika je razlika u cijeni ako se prozor otvara i na kipu. /(to mi nije uvijet) .
Zagreb
Broj komarnika: 4
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Za stan u prizemlju trebam tri komarnika tamne boje za prozore dimenzije (otprilike, treba obaviti tocno mjerenje ): 1) x , 2) x cm, 3) x cm, Balkonska dvostruka vrata sa izlaskom na terasu:: x cm. Preferencija za rolo komarnice, a balkonska klizna komarna vrata ili plisirani komarnik.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu