Ocjene

5.0 / 5
Rodoljub M. - prije 2 godine
Zadovoljan sam izvedenim radovima i cijenom. Dobar je radnik, uredan, samostalan, dobar meštar a skroman, te mu dajem najvišu ocjenu, a kada bude na redu II. faza (unutarnja stolarija i dovratnici) prvo ću njega zvati.
5.0 / 5
Mirjana M. - prije 2 godine
Isti dan me nazvao i dao ponudu. Radove sam malo odgodila zbog vremenskih neprilika i čim sam ga zvala opet odmah je došao i odradio sve u 3 dana. Jako ljubazan gospodin. Nemam nikakvu zamjerku za radove.
5.0 / 5
Nenad S. - prije 3 godine
Imali smo gospodina Šimu za soboslikara i njegovog pomoćnika Vinka iz firme "Zlatno žuta". U nasem trosobnom stanu, koji je cijeli trebalo obojat, uključujući balkon, skinuti zidne tapete i gletovati od 26. siječnja do 09. veljače. Gospodin Šime je vrsan majstor i vrlo dobro je uradio svoj posao čak i popravljajući već opiturane zidove poslije drugih majstora koji su ih oštetili i nije nam računao kao dodatni trošak. Svaki dan je došao po dogovoru i odradio što se moglo uraditi taj dan.
5.0 / 5
Željko L. - prije 3 godine
Vrlo sam zadovoljan sa ponuđenim izvođačom koji je sve dogovoreno ispoštovao. Preporuka svima kojima treba ta vrsta usluge.
4.3 / 5
Željko U. - prije 3 godine
Kako ste mi ponudili samo jednog izvodjaca radova,bojanje stana,ja sam ga prihvatio.Ocekivanja su uvijek veca od uradjenog.Zna posao,bez i cist,ali da ni jedno rasvjetno tjelo,uticnicu,prekidac ne oslobodi to mislim da nije u redu.Kako nismo skidali pokrivne letve,uz njih se bojalo samo cetkom a ne i malim valjkom kako bi se anulirali sto vise tragovi cetke. Sve u svemu,zadovoljan a moja je greska sto nisam kontrolirao.
1.0 / 5
Ivo M. - prije 3 godine
Izvođač je pobjegao nakon 20% obavljenog posla ,plaćen mu je avans 70% od ukupnog posla,svugdi započeo,nigdje nije završio prvu fazu ,traljavo ,neuredno,uništio mi je cijeli stan . Tužit ću ga za pričinjenu štetu,morao sam uzeti novog izvođača kako bi sanirao njegove radove . Užas !
4.0 / 5
Ivo R. - prije 3 godine
Susretljiv i spreman na suradnju.
4.7 / 5
Ricard S. - prije 3 godine
Profesionalno i brzo odrađen posao. Moje preporuke!
5.0 / 5
Martina K. - prije 3 godine
Zadovoljna sam, dobro su odradili posao.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu