Usluge

Primjeri upita

Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori - Karlovac
Karlovac
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi
Broj prozora: 4
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam slijedeću stolariju: 1) Kuhinjski prozor 80x vanjske mjere (+10 sa unutarnje strane za roletu) 2)sobni dvokrilni prozorx vanjske mjere (+10 sa unutarnje strane za roletu) 3)Dvokrilni prozor x sa roletom) 4)Kupaonski prozor x70 sa zamućenim staklom bez rolete. Molim ponudu. Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 7
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, zanima me ponuda za PVC prozore i vrata sa montažom/demontažom i klupčicama slijedećih dimenzija: Balkonska vrata širine 75 cm x visina cm 1kom balkonska vrata 80x 1kom dvokrilni prozor širine cm x visina cm( +12 cm unutarnja kutija rolete) 2kom, jednokrilni prozor širine 70 cm širina x visina ( +12 cm) dvokrilni+ jednokrilini prozor zajedno širine cm x visina ( +12 cm...) Zanimaju me cijene za gotovinsko i kartično plaćanje, te koliko se čeka na stolariju Unaprijed hvala
Građevinska stolarija - prozori, Prozori - Valpovo
Valpovo
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi
Broj prozora: 5
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Zamjena jednog četverokrilnog i jednog trokrilnog s vratima prozora,ulaznih vrata za manje prozore. vrata ulazna x93 (sve je u cm) -prvo visina pa širina iznad vrata 60x93 zatvor (do stropa),okvir sa staklom prozor dvokrilni x s roletama prozor dvokrilni x s roletama balkonska vratax80 s roletom. stakla za sve bijela širina standardna. Prije narudžbe bih trebalo izvršiti detaljno mjerenje i upoznavanje s istim. Vrijeme ugradnje do tri mjeseca. Molim vas da mi navedete uvjete i način plačanja. Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori
Rovinj (Rovigno)
Sjenila: Grilje
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 8
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Molila bih Vas ponudu za pvc prozore i vrata. Prozori: 4 kom x Wc 80x Kuh 60x - bijeli okvir, grilje pomicne u boji zlatnog hrasta s komarnicima za 3 prozora, wc prozor: zamuceno staklo + pomicne grilje isto u boji. Vrata: Ulaz x Balkon x - ulazna vrata boje zlatnog hrasta te balkonska bijeli okvir i grilje u boji, klizna. Hvala. Lijep pozdrav
Građevinska stolarija - prozori, Drvena stolarija
Pisarovina
Sjenila: Grilje
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora, Komarnici
Broj prozora: 10
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim ponudu za prozore dimenzija: 1 kom v77x72š 2 kom v77x88š 4 kom v79x71š 1 kom v76xš fikser v 74x39š 1 kom v54x75š ulazna vrata bez stakla vx96š. To su vansjke mjere, okvir u koje bi išao prozor 25cm širok. Stara kuća je u pitanju i knauf u kući. S vanjske strane idu grilje ( ne dalmatinske ) u komadu ne pomične. Lijep pozdrav
Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 7
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Trebamo zamijeniti staru drvenu stolariju na kući: ---2 puta po balkonska vrata širine cm, visine cm- trokrilna ili četverokrilna - (molim Vas ponudu s običnim vratima i kliznim vratima) ---3 puta prozor dvokrilni širina cm, visina cm ---2 puta prozor 50cm x 40cm Bijela boja, dvostruko staklo. Rolete. Molim ponudu. Hvala.
Sjenila, Grilje
Krašić
Broj grilja: 9
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebam izradu, dobavu i ugradnju pokretnih al grilja u boji oraha na novoizvedenu drvenu stolariju. Fasada objekta je izvedena i debljine je 16 cm izvan ravnine doprozornika. Kod izrade voditi računa o prostoru za rolo komarnik. Dimenzije stolarije / kom 3 80/ kom 5 50/60 kom 1. Molim ponudu. Hvala.
Građevinska stolarija - vrata, Sobna vrata
Zagreb-Dubrava
Izaberite tip vrata: Drvena sobna vrata (furnir)
Broj vrata: 1
Dodatne usluge: Ugradnja novih vrata, Završni radovi
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Trebam klizna vrata od punog drva, zvučno izolirana, bijela, sa vodiliciama, sa zaključavanjem. Vrata ne trebaju biti kazetna. Funkcija je da odvajaju jedan prostor koji je podijeljen u dva stana. Trenutačno je između dva stana samo jedna knauf ploča na otvoru koja se treba srušiti, (to možemo i sami). Treba mi usluga ključ u ruke a ne da moramo dodatno tražiti zidara, bravara i sl. Stan se nalazi u Dubravi, prizemlje stambenog objekta. Hvala najljepša i srdačan pozdrav p.s. u prilogu su dva modela koja mi se sviđaju.
Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Komarnici
Broj prozora: 3
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molila bih ponudu za prozore, odvoz stare stolarije. a) 2 prozora, dvokrilna u okviru otvora *cm. U te 2 sobe potrebne su unutarnje i vanjske klupice b) "stijena" u kuhinji dimenzije *cm. Gornji dio je 2 krilni prozori (*cm) a donji dio bi bila PVC ispuna. Lokacija: Zagreb, Trnsko 42. Na sve ide troslojno staklo,aluminijske rolete i komarnici. Hvala unaprijed.
Građevinska stolarija - prozori, Alu stolarija
Zagreb-Novi Zagreb
Sjenila: Bez sjenila
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi
Broj prozora: 1
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, radi se o lođi koja je trenutno zatvorena aluminijskom stolarijom starom preko 30 godina. Htjela bih ukloniti postojeću stolariju koja je zavarena za postojeću metalnu rešetkastu ogradu lođe, te postaviti novu. Novu bih stavila samo na dio gdje je ograda, odnosno ne bih više htjela da je lođa zatvorena. Dakle, stolarija bi trebala biti fiksna i zapravo samo zatvoriti donji dio lođe gdje je trenutno željezna rešetkasta ograda. Lođa je otvorena samo s jedne strane. Površina koju bih ostaklila je 3,5 m x 1,05 m. Molim ponudu. Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu