Primjeri upita

Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 100
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, htjeli bi samostojecu obiteljsku kucu povrsine cca m2. Prizemnica sa tri spavace sobe, dvije kupaonice, kuhinja, blagovana i dnevni boravak iz kojeg se izlazi na terasu. Ispred kuce ide bazen cca 32 m2., parking za dva auta. Ulaz u kucu sa istoka, zapada ili juga. Imam geodetsku podlogu. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Knjigovodstveni servisi, Računovodstvo
Zagreb-Susedgrad
Pravni oblik tvrtke: d.o.o.
Proizvodno poduzeće: Ne
Broj izdanih računa / mjesečno: 30
Broj primljenih računa / mjesečno: 200
Broj zaposlenih: 30
Obveznik PDV-a?: Da
Poštovani, M.P. d.o.o. je građevinska tvrtka za instalaciju vodovoda, odvodnje, centralnog grijanja i trgovinu. Očekujemo financijska izvješća na mjesečnoj bazi, savjetovanje vezano za obračunavanje PDV-a kod izdavanja računa, dobru uslugu i savjetovanje. Gospođa koja nam trenutno vodi knjigovodstvo ide u mirovinu pa tražimo novo. Molim Vašu ponudu. Hvala.
Nadstrešnice, Pergole - Marina
Marina
Površina pergole (u m2): 28
Materijal: Metalna pergola
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Terasa dimenzija 7x4 m sa kamenom ogradom visine 1 m. pergola bi išla na ovu ogradu. znači visina oko metar i po. Jedan od stubova bi bio u punoj visini na strani gdje nije ograda. sve obojano u bijelo i kao dodatna opcija, ispod aluminijske vodilice sa platnom ali samo ukoliko bi cijena odgovarala.
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 75
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, stan je smješten u prizemlju obiteljske kuće , veličine je 75 m2. Predviđena je 1 veća spavaća soba sa velikim zidnim ormarima za žensku i mušku garderobu , krevet veličine * i svjetla poviše noćnih ormarića koja se spuštaju sa stropa. Stan bi trebao imati i kupaonu sa tuš kadom, WC školjkom , bideom , mašinom za pranje robe i lavandinom / predvidjeti smještaj ručnika i prljavog veša/ . Potrebna ostava za konja za peglenje , pribor za čiščenje stana i cipele . Ostali dio bi bio veliki dnevni boravak + kuhinja sa šankom ili otokom . Dizajn moderan , jednostavan , materijali drvoi prostora je 3,10 m. Prostor je bio predviđen za cafe bar te imamo tlocrt prostora sa svim veličinama .U prostoru su jedino zazidani WC u opeci i struja je provedena po plafonu / predviđeno za caffe bar- sada prilagoditi stanu / . Na podu nema estriha . S južne strane stana se ulazi u veliko dvorište koje planiramo u slijedećoj fazi ostakliti i pretvoriti u zimski vrt ili smještaj bazena .Najveći problem nam je kako uklopiti i izvana zaštititi mnogobrojne staklene stjenke u dnevnom boravku . Moram napomenuti da je vanjska fasada uređena i ne smiju se mjenjati otvori . Lijepi pozdrav , sa štovanjem .
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 27
Postovani , imam garsonjeru od 27 m2 na Lanistu , Jaruscica , odmah iza Arena centra . Potrebna mi je usluga ciscenja kuhinje koje se sastoji od : - skidanje gornjih elemenata sa zida , njihovo odmascivanje ,-donje elementa odmaknuti sa zida pa je potrebno odpojiti plin , struju, vodu , odvod , ocistiti elemente iznutra i izvana , - odmascivanje pecnice - odmaknuti element od zida u kojem je frizider , ocistiti frizider iznutra - nakon ciscenja potrebno je elemente vratiti na mjesto ( nakon sto se pokreci zid iza elemenata ) -spojiti natrag na plin , struju , dovod , odvod - ciscenje kamenca u kadi u kupaonici - ciscenje kamenca sa bubnja u perilici rublja - ciscenje parketa u sobi i premazivanje eco lakom - ciscenje ormara iznutra i izvana To bi bilo uglavnom sve za sada . Nadam se da ce te mi naci njbolju ponudu za navedene usluge ciscenje . Srdacan pozdrav
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 320
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, suprug i ja smo kupili samostojeću kuću od m2 zatvorenog prostora i jos 20 m2 terase, balkona i sl. u Zagrebu. Kuća je trenutno na tri etaže - suteren, prizemlje i potkrovlje. Svaka etaža ima zaseban ulaz i etaže trenutno nisu povezane unutarnjim stepeništem. Potreban mi je arhitekt za projekt cjelokupne adaptacije kuće. Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 220
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, molim ponudu za kompletnu projektnu dokumetaciju za kuću za odmor. Maksimalna brutto površina ne smije prelaziti m2. Objekt bi se koristio u svrhu iznajmljivanja koji bi mogao primiti 8 gostiju (ukupno 4 sobe svaka sa svojim wc-om). Dnevni dio kuće zamišljen je kao open space prostor koji sam zamišljala da bude malo većih kvadrata s obzirom da je to prostor u kojem gosti puno borave. Geodestka mjerenja su gotova i dostupna . Lijep pozdrav.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 92
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Na postojeću prizemnicu s privremeno izvedenim krovom (nagib na jednu stranu) i fasadom (postavljena i pogletana mrežica) potrebno je projektirati visoko potkrovlje uz dodataka stubišta (zatvorenog s novim kućnim ulaznim vratima) i dodatak garaža. Sve skupa, bilo bi oko 92 m2. Molim Vašu ponudu. Hvala i lp.
Podno grijanje, Podno grijanje - Rijeka
Rijeka
Površina grijanog prostora (u m2): 170
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Podno grijanje. Plinski bojler kao glavni grijač vode podnog grijanja. Topla voda protočna kroz izmjenjivač topline. Sporedni grijači tehničke vode solarno (dva panela + kamin za centralno. Ideja je grijati tehničku vodu (spremnik l) sa plinom do 40 C , solarno i kamin na drva bi se uključivali u sistem na 45 C. 10 krugova po etaži. Dva termostata spojena na cirkulacione pumpe (jedna po etaži). Mješac povratne vode, jedan po etazi + jedan za potrošnu vodu cca 50 C. Novogradnja će se nalaziti u vas za savjet ukoliko nešto od gore navedenog nije moguće izvesti ili nije praktično.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Vela Luka
Vela Luka
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, radi se o kuhinji od 2, 57 m. Pećnica, plinsko kuhalo, mašina za suđe, frižider i radna ploča i sudoper. Napa iznad šporeta, ostalo ormarić i police, pločasti materijal u jednom komadu, visoki sjaj, bež boje ili bordo. Ispred bi bio i jedna otok kao radna ploha. Molim Vašu ponudu. Hvala i lp.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu