Usluge

Primjeri upita

Fasade, Fasade
Malinska
Površina fasade (u m2): 170
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Trebam obnoviti fasadu na kući na otoku Krku. Sada je fasada; termo žbuka i završni sloj silikonska žbuka. Obnova fasade m2-stiropor 5 cm debljine i završna žbuka silikon (siva boja) 47 m2-gletanje sa mrežicom postojeće žbuke i završna žbuka silikon (siva boja) Molim cijenu sa materijalom i bez materijala.
Fasade, Fasade
Zagreb
Površina fasade (u m2): 200
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
zaista se ne razumijem u građevinske radove, no na zgradi koja ima 8 stanova (visoko prizemlje + 3 kata) trebalo bi sanirati dio fasade i to na dijelu gdje se nalaze lođe, obzirom se na tom dijelu skuplja voda i uništava se taj dio fasade. Predstavnik stanara dao nam je jednu ponudu pa se nadam da se iz nje može vidjeti što bi trebalo učiniti. Dostavljam je u prilogu
Fasade, Obnova fasada
Buzet
Površina fasade (u m2): 110
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
U pitanju je projekt rekonstrukcije dijela stare kamene kuće u nizu, I faza: Sanacija krovova ( zamjena vanjske stolarije i izrada fasade). Molim ponudu za izradu novog dvostrešnog krova a ponuditi se može i ostale radove prema grupama radova iz troškovnika kao: izrada terase (sjeverno pročelje) , zamjena vanjske stolarije, izrade nove fasade , izrada nove nadstrešnice (južno pročelje) sve prema opisu i stavkama troškovnika. U prilogu je slikoviti prikaza potrebnih zahvata skiciran na fotografijama južnog i sjevernog pročelja s troškovnikom svih potrebnih radova, fotografijama postojećeg stanja i dimezijama objekta.
Fasade, Fasade
Zagreb-Susedgrad
Površina fasade (u m2): 102
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Stambena zgrada. Fasada je ispucala i na pukotinama silikonirana u čitavih m2,visina je peterokatnica bez prizemlja,širina cca 7m. Izvršiti čiščenje starog silikona inektirati sa masom za spajanje-upunjavanje pukotina, prozori okviri čiščenje starog silikona i brtvljenje kvalitetnom masom za takve namjene. Impregnacija i bojanje fasade sa elastičnom bojom.
Fasade, Fasade
Zagreb
Površina fasade (u m2): 50
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Donji dio starije kuće treba adaptaciju, stavljena je nova bravarija pa treba obradit oko prozora i balkona. Fasada postoji ali je počela pucat na nekim mjestima. Kuća je 9× 10 × 2.5 , samo donji kat. Treba još ograde za tarasu oko 20m, punu ogradu ništa komplicirano, nešto malo kamena po stupovima od balkona i ofarbat. To je to otprilike
Fasade, Fasade
Kaštel Štafilić
Površina fasade (u m2): 155
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Prizemna kuća se nalazi u Kaštel Štafiliću i potrebna je termoizolacija fasade kamenom vunom debljine 6 cm sve kompletno sa završnom obradom silikatnom žbukom kao i izrada "cokula" površine 11 m2 sa postavljanjem "stiradura", a završna obrada " kulir". Fasada je ranije bila premazana nekakvom plastificiranom masom koja je mjestimično popucala i otpala pa me zanima da li je potrbno u potpunosti je skinuti, cijenu tih radova, ili se termoizolacija može raditi preko toga.
Fasade, Fasade
Kaštel Stari
Površina fasade (u m2): 150
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebno je stavljanje bijele fasade s kamenom vunom na manji objekt/vikendicu u Kaštel Starom. Po našoj procjeni objekt nije zahtjevan. Prijašnja fasada uključuje samo boju bez izolacije koja se počela skidati/otpadati. Zahvat može početi odmah, a najkasnije do kraja studenog. Zahvaljujem unaprijed na ponudama.
Fasade, Fasaderi
Bribir
Površina fasade (u m2): 265
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Lokacija objekta - Bribir (pokraj Crikvenice) Kuća se sastoji od dva dijela Starji dio kuce - cca 90 kvadrata Noviji dio kuce cca - kvadarata Stariji dio kuće - debeli kameni zidovi, dio je spreman za rad, a cca 25 kvadrata prvog kata bi trebalo prvo skinuti postojeću žbuku Noviji dio kuće - cigla 30 cm - dio je ožbukan, grubom žbukom, predna fasada i finom, a bočna fasada je samo bačen špric. Želja su 5 ili 8 cm stiropora, premda za stariji dio kuće nismo sigurni (kamen i stiropor ?!) Boja još nije definirana, trebalo bi nekako vizualno razdvojiti te dvije cjeline U slučaju da se firma bavi i krvopokrivačkim radovima: Također je plan izmjena limenog krovišta na starijem dijelu kuće (drvena konstrukcija krovišta je zdrava ) Želja je limeni pokrov - imitacija crijepa Također izvođenje slojeva ravnog krovišta na novijm dijelu kuće koji je sada samo pod betonskom dekom, koja za čudo nigdje ne pušta, ali ima samo sloj hidroizolacije izveden Obzirom da je kuća legalizirana u postojećim gabaritima ne bi išli na kosi krov. . U prilogu nacrti pročelja i nekoliko fotografija za orijentaciju LP
Fasade, Fasade
Stari Grad
Površina fasade (u m2): 40
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebam ponudu za obnovu 40m2 fasade na prvom katu kuce u Starom Gradu , na Hvaru treba: 1) otuci fasadu do kamena 2) u pukotine injektirati Mape-Antique I-15 (vreca 20kg, za injektiranje pukotina) -> na kuci su 3-4 pukotine 3) ubusit rupe na fasadu i u njih stavit MAPEFIX PE SF ljepilo, pa onda u svaku rupu ugurati po jedno sidro za mrezicu EM30 - MAPENET EM CONNECTOR (sidra su plasticni stapici koji se savinu prema gore ->kao L) 4a) preko pukotina nanijeti jedan sloj morta 7-10mm Planitop HDM Restauro (vreca 25kg + kanta 5Lit., dvokomponentni mort za strukturnu cvrstocu) 4b) preko ostatka otucene fasade nanijeti spric Mape-Antique Rinzaffo (vreca 20kg, spric) 4c) preko sprica nanijeti sloj morta Mape-Antique Allettamento - Tuffo (vreca 25kg, gotovi pigmentirani mort boje Tuffo (zemljano zuta boja, totalno ista nijansa kao i boja fasade)) 5) staviti mrezicu Mapenet EM30 (1m siroka i 25m dugacka rola) 6a) preko pukotina nanijeti jos jedan jedan sloj morta 7-10mm Planitop HDM Restauro (vreca 25kg + kanta 5Lit., dvokomponentni mort za strukturnu cvrstocu) 6b) na ostatak fasade, preko mrezice stavit opet Mape-Antique Allettamento - Tuffo (vreca 25kg, mort) 7) preko svega stavit sloj morta ~5-6mm Mape-Antique Allettamento - Tuffo (vreca 25kg, mort) Materijal je uskladisten pored kuce. Bilo bi dobro usput popraviti i kamene okvire oko 4 prozora.
Fasade, Fasade
Koprivnica
Površina fasade (u m2): 270
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Radi se o obiteljskoj kući u Koprivnici, u Ulici Ivana Mažuranića. Fasada mora biti debljine 15cm od kamene vune , sa već prethodno svim rijesenim detaljima oko špaleta (na već izvedene XPS špalete se fasada samo spaja mrežicom), visine sokla min.30 cm, debljina sokla 8 cm XPS, završni sloj teraplast G1 Potrebno je prvotno snimiti postojeće stanje i predložiti način sanacije. (trgati li postojeću fasadnu žbuku i doći do gole cigle; iil raditi na takvoj podlozi uz impregnaciju. Lijepljenje, tiplanje i trostruko gletanje vune s impregnirajućom mrežicom, i nakon toga silikonski završni sloj, otporan na kišu, "samočišćeći". Oblačenje bočnih i donjih strana balkona i terasa sa EPS 3 m debljine. Boja kuće tamno crvena, sa uvučenim dijelovima bijelih bočnih zidova.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu