Usluge

Primjeri upita

Rijeka
Ukupna površina objekta: 6
Tip gradnje: Montažna gradnja
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Gradnja supe,sirine 1,85,duzine 3m,visine oko 2,20.imam sav potreban materijal,radilo bi se sa OSB plocama,ljepenkom i limom,imam i mali uski zlijeb,to bi isto trebalo bi trajali radovi od poda do krova ( konstrukcija postoji) i kolika bi cijena bila za takav ozbiljne ponude.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Radi se o obiteljskoj kući koja ima veliku natkritu vanjsku terasu u sklopu legaliziranog objekta u Velikoj Gorici. Terasa ima nezgodne stepenice koje vode s prizemlja na prvi kat i za koje treba napraviti kvalitetno i dugoročno rješenje. Stepenište treba ili preurediti ili u potpunosti izmjestiti, pritom pazeći na strukturu građevine. Potrebno će biti osmisliti rješenje za zatvaranje stepeništa ili u prizemlji ili na katu (ovisno o rješenju koje će biti izabrano). Stepenište treba urediti i propisno zatvoriti. Stepenište se koristi kao glavni ulaz u kuću, pa treba voditi računa o tome da mora postojati mogućnost unosa ili iznosa velikih stvari u/iz kuće (npr. trosjed). Terasu ćemo nakom rješavanja pitanja sa stepeništem zatvoriti i urediti. Stepenište će biti potrebno "obući" ili u mramor ili drvo (ovisno o rješenju koje će biti izabrano). Trenutno na terasi postoji struja i razvučeni su strujni i mrežni kablovi. Potrebno će biti postaviti parket u kombinaciji sa pločicama, drvenu stolariju te cijev za grijanje prostora na drva. Isto take će biti potrebno propisno toplinsko izolirati krovište. Nakon toga slijedi potpuno uređenje interijera sa gletanjem zidova i krečenjem.. Primarno nam je potrebna ponuda za građevinske radove oko stepeništa. Nakon dovršetka radova ćemo krenuti u drugu fazu radova. U prilogu šaljem trenutno stanje terase. Lijep pozdrav, Šurmanović
Gradnja kuće, Građevinski radovi
Barban
Ukupna površina objekta: 320
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Visoki ROH-BAU (+ fasada, žbukanja, estrihi)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Kuća za odmor katnosti P + 1 s bazenom. Ukupna bruto površina je m2. AB okvirna konstrukcija, ispuna opeka 25 cm. Međukatna ploča AB 20 cm. Krovna kosa ploča AB 20 cm. Jednostavan pravokutni oblik. Volumen dnevnog boravka (cca 35 m2) izlazi izvan volumena kuće i završen je ravnim krovom. Lokacija: Rebići.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Postovani, Povodom izgradnje kuce od m2 sa bazenom od 25m2, na otoku Bracu, u mjestu Skrip-Supetar, koja je trenutno u visokoj roh-bau fazi, interesira nas Vasa ponuda svih preostalih radova po sistemu kljuc u ruke. Ukoliko gradite na hrvatskim otocima zavrsne faze gradnje, zamolio bih Vas da me kontaktirate putem e-maila ili telefonski, kako bih Vam prosljedio dokumentaciju svih preostalih potrebnih radova. S Postovanjem,
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Pozdrav, Isli bi u adaptaciju stana pa trebamo ponude za radove. Stan se nalazi u zgradi u Zagrebu, Albaharijeva ulica br.3. Zgrada je građena 70-tih godina a sada smo u procesu prikupljanja ponuda za kompletnu adaptaciju stana. U prilogu šaljem, fotografije postoječeg stanja, nacrte predviđenog buduceg stanja te troškovnik. Radovi mogu početi kroz par mjeseci, ali realnije je započeti iduće godine pred proljeće jer je u stanu grijanje na toplanu pa radove planiramo u vrijeme kada ce sustav biti prazan. Za sva dodatna pojašnjenja stojim na raspolaganju.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebam tvrtku koja se bavi adaptacijama i koja može izraditi i troškovnik za adaptacijski kredit koji traži banka. Ukoliko ponuda bude odgovarajuća voljela bi da mi ta firma i obavi samu adaptaciju. Planirani radovi su unutarnja izolacija krova, zamjena prozora, uređenje dviju kupaona (zamjena instalacija) i ovisno o ponudama tj. sredstvima zamjena drvenog stepeništa.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebno izvesti građevisnke radove na 3 objekta na otoku Hvaru. Dvije kamene kuće koje su spojene imaju zajedno kvadrata, a treća kuća 60ak m2. Dva objekta su stare kamene kuće, na kojima je potrebno promijeniti krovište, napraviti izolacijske radove, radove na obnovi vanjske fasade, kao i unutarnji radovi (zidovi, rušenje postojećih prezida i sl.). Treća kuća je započeta ali nije dovršena pa je potrebno podebljati temelje.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Postovani, na jesen bi renovirali kucu u gradu Pagu. Radili bi novi krov, fasadu, doveli bi strujne kablove i cijevi za vodu do svakog stana, tako da to mozemo odvojit, ima nesto malo zidanja i keramike.. Na slikama mozete vidjeti kako je krov nizak sa sjeverne strane. Jedina veca promjena na kuci je stemanje tog krova iznad tih 4 uskih prostorija i dozidanja istih tako da dobijemo visinu oko 2m unutra. Saljem vam popis radova, projekt i slike sa nekim detaljima.. - Krov 50.45 m2 + 47.19 m2 = 97.66 m2 (isli bi na 15 cm vune i pokrov bi trebao bit "ternita", recimo esal valovitka 5) - Štemanje fert 19 m2 (slika 7) + jos nesto malo cigle sto je izbacena van nekih 15cm (vidi se na slici br. 8) - Dozidanje zidova od tih 4 uskih prostorija u potkrovlju 4.47 m3 (sve bi zidali sa siporeksom, zidovi su 25cm debljine) - Oluci 24 m (sva limarija bi mogla bit cinkotit ili bojani aluminij) - Cijevi za odvod 15 m (sve odvodne mogu bit plasticne) - Uze cijevi za odvod sa balkona/terasa 52 m (uže odvodne bi "sakrili" ispod stiropora. vidi se na slici br. 9) - Veter "lajsne" 35.2 m - Rubni limovi 19 m (spojevi zida i pokrova) - Strujni kablovi vani 29 m (nema potrebe za ustemavanjem jer bi isli na 8cm stiropora. svaka strana kuce bi imala svoj ormaric sa 3 brojila pa od ormarica bi isli do osiguraca u stanovima) - Strujni kablovi unutra 37.5 m (ustemali bi ih pod plafonom do kutije sa osiguracima u svakom stanu) - Cijevi za vodu vani (pex-al-pex) 24 m (mozda bi bilo dobro cijevi ustemat bar za debljinu cijevi? htio bi da ozidamo 2 mala sahta u koje bi stala po 3 brojila. moze sa betonskim blokovima i gore bi onda sami dali napravit nekakva pvc vrata ili nesto slicno. vidi se na slici br. 10) - Cijevi za vodu unutra 16.5 m (htjeli dovest cijevi do kuhinja ili kupaonica, sto je blize. mozemo ih u pod ustemati) - Dozidanje niskih ograda 1.7 m3 (ograde od balkona, terasa i stepenica su dosta niske. htjeli bi da budu oko 95cm visine) - Keramika 25 m2 i 38 stepenica cca. 85x25x20 (umjesto flex ljepila bi sa dvokomponentnom masom za hidroizolaciju, a rubnu u traku imamo od zadnjih radova) - Fasada bez stiropora m2 (impregnacija, ljepilo, mrezica, zavrsni) - Fasada sa stiroporom 8cm sa preklopom m2 (kuca je 80 metara od mora. moramo ici na nesto jako otporno na ovakve uvjete, mozda silikatno silikonska?) - Demontaza stolarije (12 prozora koje mijenjamo sa novima i imamo 10 balkonskih vrata i 5 ulaznih vrata. dio cemo zadrzat, a dio ce ici novo, ali ce ih trebat malo pomaknut u stranu, nekih 5cm, jer su pre blizu zidu unutra pa se ne mogu otvorit do kraja i treba postemat nekih 3-4cm iznad njih jer cemo na podove unutra stavljat stirodur i brodski pod ili laminat). Javite mi dali bi vas zanimao ovaj posao i dali bi mogli to poceti u 10 mjesecu? Ako ste na Pagu, mozemo se i dogovorit da navratite i pogledate. Lp, 75 90
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Kuća prizemnica. Ulaz u kuću ima oko 9 kvadrata, od toga uzeti oko 4 kv. metra za buduću kupaonicu, tri strane zida treba izolirati. Nad cijelim ulazom promijeniti krovne polče oko 30 m2. Od postojeće kupaonice i smočnice napraviti kuhinju i ograditi ulaz u potkrovlje (kao ljestve). Jedan zid ukloniti, troja vrata, dva betonska prozora i dva mala prozora također ukloniti. Hvala!
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Podstrana
Ukupna površina objekta: 509
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Postovani, Trenutno sam u potrazi za izvodacem radova. Zemljiste je kraj Splita (Podstrana). Trenutno, glavni projekt je predan na županiji. Gradnja bi trebala kreniti 15.10. Objekt se sastoji od podruma i tri etaze sveukupne kvadrature od m2 brutto. Zanima me gradnja ugrubo-roh bau od betona. Trenutno trazim izvodaca pa ako ste zainteresirani poslat cu vam troskovnik i 3D objekta. Imam i detaljniji troskovnih svih radova ali je isprintan od stotinjak strana nazalost nemam u pdf-u Unaprijed Hvala S postovanjem


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu