Usluge

Primjeri upita

Izrada web stranica, Izrada web trgovine
Želim ponudu za: Izrada web shopa
Broj različitih proizvoda u web shopu: više od 200
Želim započeti "dropshipping" biznis, posredovati u kupnji između kupaca i dobavljača, uglavnom s aliexpressa. Želim objavljivat proizvode koji se nalaze na aliexpress stranici u svom webshopu, sa svojim cijenama, na način da kupci mogu odabrat proizvode u košaricu i završit narudžbu ali bez plaćanja, već da im na mail stigne ponuda s proizvodima koje žele i uputama za plaćanje na žiro račun moje firme. Na taj način bi tražio punu uplatu avansa, zatim iste proizvode našao na aliexpressu i kupio u ime svoje firme, a poslao direktno kupcu. Potrebno je da su proizvodi sortirani u kategorijama, da kupac moze birat boju, veličinu, količinu i slično te da ima sve prikazano u košarici. Nešto slično možete pronaći na web stranici .hr Također bi želio sve imat povezano s mailom, te mogućnost izrade i dizajniranja interaktivnih template-a za ponude, račune, promocije i slično. Svakako bi stranica trebala imat i mogućnost promoviranja proizvoda, akcija, sniženja, posebno na naslovnoj stranici, te mogućnost unošenja kodova za popuste koji bi se prikazali u košarici prilikom narudžbe.
Izrada web stranica, Izrada web stranica
Želim ponudu za: Izrada web stranice
Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije
Do sada nismo imali Web stranicu, no u tijeku je promjena poslovanje naše tvrtke, koja će poslovati s dva neovisna brenda: Nekretnine i Mreže. Ideja je da oba brenda budu na istoj domeni, no da svaki ima neovisni dizajn Web stranice. Na stranici www..hr nudila bi se mogućnost odabira između dva linka za svaki pojedini brend, tako da bi se korisnika usmjerilo na stranicu www..hr/nekretnine ili www..hr/mreze. Na brendu Nekretnine bila bi obična OnePage stranica, dok bi za brend Mreže bila kompleksnija MultiPage stranica s ponuđenim izbornikom, s ukupno 5-8 dodatnih stranica). Ponavljam da bi brendovi trebali imati različiti dizajn. Uz izradu Web stranice zanima nas i izrada Logotipa za svaki pojedini brend koji bi bili slični, ali s različitim motivima. Meni treba ponuda za svaku pojedinu stranicu, tako da se može sve skupa izraditi u dvije vremenski odvojene faze
Izrada web stranica, Izrada web stranica
Želim ponudu za: Izrada web stranice
Vrsta stranice?: Ostalo
već ima postojeću web stranicu, i posjeduje domenu preko CARNET-a. Obzirom da nam je stara stranica zastarjela, i ne znamo je održavati, željeli bi da nam se izradi web stranica koja bi bila laka za održavanje i što pristpačnija za naše članove. Zanima nas što nam preporučate da li izradu nove ili da se stara redizajnira. Link na stranicu: www..hr S poštovanjem, Jadranka Kosović
Izrada web stranica, Izrada web shopa
Želim ponudu za: Izrada web shopa
Broj različitih proizvoda u web shopu: 10 - 50
Osnivam poduzeće usmjereno na trgovinu materijalima za 3D printere. Prodaja je usmjerena na maloprodaju (sa mogućnošću odabira R1 računa). Početni broj artikala ne bi premašivao 50 komada. Stranica bi trebala imati mogućnost odabira nekoliko jezika, prikaz cijena u HRK i EUR i objavu vijesti. Naravno, i prilagodbu pregledavanju s mobilnih uređaja. Potrebna je mogućnost odabira više vrsta plaćanja (bankovna uplata, pouzeće, kreditne kartice, paypal...). Također i mogućnost odabira besplatne dostave nakon određenog iznosa i mogućnost popusta vjernosti ( npr. putem koda koji se daje prilikom prethodne kupovine). Shop bi trebao imati mogućnost povezivanja sa bazom artikala radi provjere stanja. Kroz određeno vrijeme, u planu je nuđenje usluge 3D ispisa na zahtjev pa bi ta mogućnost mogla biti pripremljena u početku. To je zamišljeno kao jednostavan upload fajla gdje bi se onda procjena koštanja davala ručno (putem maila).
Izrada web stranica, Dizajn web stranice
Želim ponudu za: Izrada web stranice
Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije
Poštovani, Ja sam vlasnik ekološkog servisa za čišćenje koji je u procesu otvaranja pomoću poticaja za samozapošljavanje. Stoga trebamo Vašu ponudu za uslugu izrade web stranice u što kraćem roku (do srijede). U kratko naša web stranica bi trebala sadržavati sljedeće:5-10 stranica jednostavnog i minimalističkog dizajna, osim toga u sebi bi trebala imati integrirano online naručivanje koje bi kupcima omogućilo odabir željene usluge s pripadajućim dodatnim uslugama, odabir datuma i termina čišćenja te unosa osnovnih informacija o prostoru kao što je kvadratura, broj soba i broj kupaonica, na temelju kojih bi se napravila okvirna kalkulacija cijene čišćenja. Dakle ne trebamo web shop niti online plaćanje nikakve vrste nego isključivo rezervaciju termina sa dodatnim uputama. Imamo svoje tekstove, izrađen logo i nekoliko fotografija.
Izrada web stranica, Dizajn web stranice
Želim ponudu za: Redizajn postojeće stranice
Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije
Postovani,moj posluje 5 godina,prije toga sam 16 godina radila u jako uspjesnom stranica je totalno neprilagodena mojoj viziji moderne stranice jedne male poduzetnicke tvrtke u rastu,voljela bi da moja nova stranica prikaze svjezinu i optimizam nase ekipe i volju da uljepsamo ljudska lica i ispunimo njihove snove o lijepom osmijehu.
Izrada web stranica, Izrada web stranica
Želim ponudu za: Izrada web stranice
Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije
Stranica za transfere. https://www.a-transfers-/en/?gclid=CjwKCAiAgqDxBRBTEiwA59eEN5iK09MkbLDMuciVWQ2UREpKLSbRS6chzidBRzgejwuZvVQimihHchoC3fIQAvD_BwE Najslicnije ovoj stranici,mozda malo manje stvari jer sam teo poceo i nemam toliko vozila kao oni. Oglašavanje navedite kao odvojenu stavku.
Izrada web stranica, Dizajn web stranice
Želim ponudu za: Izrada web stranice
Vrsta stranice?: Ostalo
Udruga provodi manifestaciju Festival domoljubnog filma Gordan Lederer. Objava poziva za dostavu filmova za projekcije na festivalu. Objava trailera Objava plakata za najave gostovanja Objave pokrovitelja, sponzora, donatora. Ažuriranje podataka dodavanje fotografija Uključite i oglašavanje, ažuriranje.
Izrada web stranica, Izrada web stranica
Želim ponudu za: Izrada web stranice
Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije
Poštovani, Student sam prve godine specijalističkog diplomskog studija u kojem u sklopu kolegija smišljamo ideje koje ukoliko se pokažu profitabilne i održive, mogu zaživjeti i dobiti potporu grada, županije ili države. Moja ideja se zasniva na iznajmljivanju video igrica za PS4 konzolu (isti princip kao nekadašnje videoteke). Za izradu troškovnika u poslovnom planu nužne su mi Vaše informacije o Vašoj usluzi. Lokacija poduzeća nije bitna jer bi se poslovanje moglo odvijati od kuće, stoga mi je važna kvaliteta same web stranice. Zanima me cijena izrade i održavanja web stranice u kojem bi se nalazile informacije o poduzeću i ostalim sličnim informacijama te stranica gdje bi se prikazivale trenutne dostupne igrice za posudbu te daljnji procesi za narudžbu i slanje zahtjeva. Zahvaljujem se na odgovoru. S poštovanjem
Izrada web stranica, Dizajn web stranice
Želim ponudu za: Izrada web stranice
Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije
Radim kao ovlašteni turistički vodič za grad Zagreb (paušalni obrt), te bih htjela napraviti web stranicu kojom bih prezentirala sebe i svoj rad, s kontaktima za (buduće-) klijente. Web stranica može biti jednostavna i uočljiva, ali bi trebala imati varijante na 4 jezika. Pripremila sam kratke tekstove o Zagrebu i znamenitostima (na jezicima vođenja: hrvatskom, engleskom, njemačkom i francuskom jeziku) i fotografije. Hvala!


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu