Usluge

Primjeri upita

Nadstrešnice, Pergole - Vodice
Vodice
Površina pergole (u m2): 30
Materijal: Drvena pergola
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebam izradu pergole u apartamanskom naselju. Pergola bi trebala biti smještena negdje oko bazena, dimenzija cca 10m*3m, pokrov od nekog prirodnog materijala, visina cca 3m. Na dijelu do se nalazi kameni šank postoji mogućnost da bi nešto slično trebalo napraviti i za šank, sve ovisi o tome da li će se šank rušiti ili ne. Ukoliko i to bude trebalo nadstrešnica bi bila dimenzija cca 5*5 i visine oko 2,20m. Rdovi bi trebali biti gotovi najkasnije do sredine trećeg mjeseca. Molim ponudu, Hvala.
Vodice
Tip ograde: Stepenišna ograda (unutrašnja)
Vrsta ograde (material): Inox ograda
Dužina ograde (u metrima): 27
Treba li Vam montaža?: Da
Treba li Vam ulazna kapija?: Ne
Rok za izradu: 1 - 3 mjeseca
Postovani, Na obiteljskoj kuci u Vodicama zelimo postaviti inoks ogradu na dva balkona (prvi kat) i stepeniste (sa prizemlja na prvi kat - unutarnje): • duzni omjer veliki balkon (XX) • duzni omjer veliki manji balkon (xx) • stepeniste unutarnje (8+5 stepenica)cca 3m unaprijd zahvaljujemo na ponudi. P.S. u prilogu Vam saljemo par slika. Pozdrav,
Nadstrešnice, Nadstrešnice za terase
Vir
Površina nadstrešnice (u m2): 20
Materijal: Drvena nadstrešnica
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim Vas recite mi je li moguće kod vas naručiti drvenu konstrukciju u dimenzijama cca dužina cm, širina cm I visina cm, pa bih ja onda samo provukla platno između greda. Moja terasa se nalazi na katu kuće na otoku Viru. Jaki su udari bure pa bi mi odgovarala takva tenda koja se u slučaju prijeke potrebe može brzo pospremiti, (platno), a isto tako mislim da joj bura ne bi mogla naštetiti. Molim Vas Ponudu.
Nova Gradiška
Tip ograde: Stepenišna ograda (unutrašnja)
Vrsta ograde (material): Inox ograda
Dužina ograde (u metrima): 7
Treba li Vam montaža?: Da
Treba li Vam ulazna kapija?: Ne
Rok za izradu: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebam polukružnu ogradu za unutarnje stepenište sa četiri do pet horizontalnih ispuna fi 16 ili fi 20 stupovi fi 40 ili fi 50 dužina je otprilike 7 do 7.5 metara s tim da prvih četiri i zadnjih četiri gazišta idu ravno a ostalih osam pravi polukružni luk na katu treba doći još zaštitna ograda od pada dužine cirka 1.5 metara koja se nadovezuje na stepenišnu ogradu njezina dužina je u ovih napisanih 7 metara. Molim ponudu. Hvala.
Nadstrešnice, Pergole - Zadar
Zadar
Površina pergole (u m2): 95
Materijal: Metalna pergola
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Postovani, treba nam ponuda za pergolu sa aluminijskim lamelama ili platnom sa motorom. Na sedmoj stranici pdfa se nalazi nacrt od ravnog krova. To je ozidjano sa zidom od 1 metra i u sredini imamo betonsku konstrukciju za lift. Gabariti su cca 15m *7m. Visina pergole bi trebala biti na cca 2,6 - 3m. Cijeli krov bi trebalo zatvoriti sa montaznim/kliznim staklom. Varijanta sa sjenilom za staklo Molim Vas posaljite mi ponudu. LP
Koprivnica
Tip ograde: Dvorišna/vrtna ograda
Vrsta ograde: Panel ograda
Dužina ograde (u metrima): 50
Treba li Vam montaža?: Da
Treba li Vam ulazna kapija?: Da
Rok za izradu: Više od 3 mjeseca
Poštovani, naprijed 6m ograde panel pa sslijede 4,5m prostora za klizna i obična vrata, klizna vrata na daljiski otvaranje prema dijelu od prema 6m ograde, nakon toga dolazi dio od 10m panel ograde. Drugi dio 3m klasična vrata uvukili bi u dvorite -5m obična vrata i 1,5m do kraja panela. Bočno 20m obične žičane ograde visina oko metar i pol, klasično. Molim ponudu, Hvala.
Nadstrešnice, Nadstrešnice za terase
Sveti Ivan Zelina
Površina nadstrešnice (u m2): 25
Materijal: Drvena nadstrešnica
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, radi se o nadstrešnici ispred ulaza, trenutna površina je oko 15 m2 potrebno je istu nadograditi kao bi površina na kraju iznosila oko 40m2. Kontrukcija je drvena, a pokrov je lim te se potrebno nadograditi na postojeće. potrebno je izići na teren radi dimenzija jer mi je zaista teško ocjeniti obzirom da je nadstrešnica na 3 vode. Molim ponudu, Hvala.
Ograde, Ograde
Kukljica
Tip ograde: Balkonska ograda
Vrsta ograde (material): Inox ograda
Dužina ograde (u metrima): 13
Treba li Vam montaža?: Da
Treba li Vam ulazna kapija?: Ne
Rok za izradu: Odmah
Poštovani, planiramo postaviti inox balkonsku ograda i inox rukohvat na unutarnje stepenište. Ima oko 8m inox ograde i 5 m rukovata. Inače smo iz Zagreba ali je kuća u Kukljici. Početkom 12.mj. ćemo na toj kući stavljati fasadu pa ćemo biti tamo, voljeli bi tad odmah riješiti i ogradu. Molim ponudu, hvala.
Nadstrešnice, Nadstrešnice
Velika Gorica
Materijal: Metalna nadstrešnica
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, treba mi nadstrešnica za ulazna vrata. Planirao sam ju napraviti od inoxa, a da gore ide plexsiglas. Okvirne dimenzije su 3m dužina x 1 m širina. Imam već neke slike kako bi otprilike trebala izgledati nadstrešnica koje mogu dostaviti. Termin radova je fleksibila, ovisi kako se dogovorim s majstorom. Molim ponudu, lijepi pozdrav.
Otok
Tip ograde: Dvorišna/vrtna ograda
Vrsta ograde (material): Druga metalna ograda
Dužina ograde (u metrima): 8
Treba li Vam montaža?: Da
Treba li Vam ulazna kapija?: Da
Rok za izradu: Više od 3 mjeseca
Evo, šaljemo Vam skice, ali zbilja su samo grube skice, dvorišnih vrata, kako smo zamislili. Jedna od slika je i sadašnji izgled. Osobno, volio bih vam poslati ljepše i jasnije slike, no za to trebam više vremena da ih izradim. Ako je potrebno, mogu pokušati i potruditi se. Klizna vrata bila bi velika, za prolaz vozila, a vrata za prolaz osoba bila bi obična, na zglobove (pante ili šarke, kak već to tko naziva) Izgled vrata bi trebao biti: doljni dio, puni, a gornji dio mrežasti (mreža s deltiodima) A zahtjevi za izgledom i materijalom su: 1. Brat moje supruge se bavi poljoprivredom, a kroz ta vrata prolazi s teškim strojevima, te bi zbog toga vrata trebala biti čvrsta (mislili smo: najbolje od željeza, i to okvir od željeznih profila, a puni dio od lima, te mrežasti dio, od mreže koja se može kupiti gotova) Iz istog razloga, šina, po kojoj vrata se pomiću, mora biti ukopana u beton u taj dio mora biti što ravniji, tako da se ne bi oštetile gume strojeva, a koje su prilično skupe ( od tisuću kuna pa na više...).. 2. Moja supruga je osoba s posebnim potrebama, pa ta vrata moja biti dovoljno lagana, tako da ih ona iz kolica može otvoriti. To se odnosi i na klizna vrata, a posebno na obična vrata, za ulaz i izlaz osoba, a koja ona najviše koristi. Jasno mi je da je ovo u suprotnosti s napomenom pod 1, ali može se, uz savjete izvođača, pronaći neko zadovoljavajuće rješenje) 3. Vrata, i klizna i za ulaz osoba, moraju se zaključavati, dakle, potrebno je montirati priklladne brave 4. Potrebna nam je samo izrada i postavljanje, a premazivanje bojom napraviti ćemo sami. A oko rušenja postojećih zidova i stupova, koji nisu više potrebni možemo se dogovoriti s izvođačem, hoćemo li ih sami rušiti ili će ih ukloniti izvođač u nekoj razumnoj cijeni. 5. Oko betoniranja se također možemo dogovoriti s izvođačem, jer i to bismo mogli sami odraditi Stup između vrata sad je od cigle i kamena, a zamijenili bismo ga željeznim, dakle, i taj središnji stup bi trebao izraditi izvođač. te ukoiko bi mogao napraviti i šahtove (3 ili 4 komada) i stalke za božićna drvca (oko 5 komada, s promjerom cijevi 60 mm i s vijkom za pritezanje). Lijep pozdrav!


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu