Usluge

Primjeri upita

Gradnja kuće, Građevinski radovi
Vrbovec
Ukupna površina objekta: 240
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Visoki ROH-BAU (+ fasada, žbukanja, estrihi)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Radi se o gradnji kuće, dvokatnica sa međuetažom i ravnim krovom. U priloženoj datoteci na zadnjim stranicama možete vidjeti tlocrt kuće, presjek i fasade. Zemljište na kojem bi gradili kuću nalazi se u Vrbovcu. Na sredini zemljišta je nakošen teren i zato imamo međuetažu. Kuća će imati dva balkona koji se nalaze iznad prizemnih prostorija te je potrebna hidroizolacija i na njima. Predviđene su 3 kupaonice, bračna soba koja je povezana sa walk-in ormarom i kupaonicom i 3 dječje sobe, jedna radna soba, garaža za 2 auta te prostor kuhinje, blagovaonice i boravka koji je povezan.
Gradnja kuće, Gradnja kuće - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina objekta: 142
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, zanima me cijena gradnje kuće ključ u ruke. Radi se o modernoj kući (ravan krov) prizemlje i prvi kat. Bruto površina ,58m2 (prizemlje 70,79 m2 i prvi kat 70,79m2) Neto površina ,61 m2 Zemljište je u Zagrebu (podsljeme). Ishođena građevinska dozvola. Projekt u prilogu. Unaprijed hvala,
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, imamo za srušiti jedan cigleni zid od 2,5m širine i 3,15m visine, jasno sa odvozom.Na tom zidu je radijator kojeg je potrebno zarotirati na zid pored. Prostor ima m2 i zahtjeva bojanje,nešto u bijelo, nešto u crno, ali BEZ stropa jer su spuštene ploče. Radovi bi trebali započeti 01.12. Molim Vas ponude ISKLJUČIVO na mail, kako bi sve ponude mogli bolje pregledati!
Privlaka
Ukupna površina objekta: 360
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
- Bruto površina zgrade je ,35 m2, ukupni volumen zgrade je 1.,83 m2. - Moderna jednokatnica ( obiteljska kuća) sa podrumom cca 80 m2, garaža 28,38 m2, 1 stan u prizemlju zatvorenog prostora od ,82 m2,ulazni trijem 1,35 m2 i natkrne terase 35,37 m2 i 1 stan na prvom katu zatvorenog prostora ,82 m2, natkrne terase od 35,37 m2 i izlaz na krov zatvoreni prostor od 15,60 m2 sa nadstrasnicom od 3,64 m2 . Kuća je bez krova. Kvalitetna toplinska, zvučna i hidroizolacija izolacija, energetski razred A, solar za toplu vodu, grijanje i hlađenje - dizalica topline (struja), ukupno kvalitetan materijal za gradnju kuće kao i PVC (aluplast) stolarija, pločice i parketi.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
podovi - kuhinja, boravak, hodnik. U kuhinji je trenutno brodski pod postavljen na rostilj, nema glazure. U boravku postoji glazura. Treba mi glazura u kuhinji i hodniku, sve izravnati s boravkom i postaviti plocice u kuhinju ( zidne i podne) i hodnik, te laminat u boravak. Kuhinja + hodnik cca 25 m2, boravak cca 25 m2. Micanje brodskog poda s plafona kuhinje i stavljanje knaufa.
Gradnja kuće, Građevinske tvrtke
Čavle
Ukupna površina objekta: 120
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, nedavno smo kupili teren na Čavlima te planiramo gradnju kuće, prizemnice, cca m2. Od projektanta smo dobili troškovnik koji šaljem u prilogu te bih vas zamolila, ukoliko ste zainteresirani, da mi pošaljete što biste od radova mogli izvesti, po kojim cijenama (barem okvirno zasad) i kad biste bili u mogućnosti početi s gradnjom? Unaprijed se zahvaljujem na vašem odgovoru i vremenu. Lp,
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trebam ponudu za grube radove, vezane za adaptaciju postojećeg stana u prizemlju obiteljske kuće. Kao što se vidi iz nacrta idejnog rješenja za uređenje, stan je površine cca 88m2 (kuhinja, blagavaona, dnevni boravak i 2 spavaće sobe). Radovi koje treba odraditi u 1. fazi planiranih radova odnose se na uređenje prostora kuhinje i blagavaone (trenutno kuhinja i blagavaona), dnevnog boravka (trenutno spavaća soba), kupaone (trenutno kupaona) te sobe 1 (trenutno garaža). Prostor sobe br. 2 nije obuhvaćen planiranim radovima u ovoj fazi. Radovi za koje se traži ponuda su: - rušenje pregradnih zidova (između blagavaone i dnevnog boravka su 2 zida - hodnik) - zatvaranje garažnih vrata (zidanje do visine prozora) - soba br. 1 - proširenje prozorskih površina (blagavaona i dnevni boravak) - rušenje stropa (prostor sobe 1) - spuštanje stropa (knauf) - kuhinja, blagavaona, dnevni boravak, soba 1 - demontaža/montaža parketa i pločica (kuhinja, blagavaona, kupaona, dnevni boravak) - postavljanje estriha Uz ove radove moguć kasniji dogovor i oko ostalih radova koji su planirani na tom objektu. Lokacija: Bilice, Šibenik
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, imamo u planu nadogradnju prostorija na postojećem tavanu, trenutno čekamo završetak projekta koji nam radi službena osoba, bit će gotov kroz par dana. U donjem dijelu kuće srušili bi 2 zida kako bismo otvorili prostor te je potrebno izvesti stubište iz prizemlja za kat. Trenutno stubište ne postoji. Radove planiramo za početak lipnja, prema dogovoru s projektantom gornji dio kuće gdje je trenutno tavan bi sadržaovao 3 prostorije te bi bilo potrebno izolirati i prilagoditi krovište. Ovo je laički rečeno a Vi ćete stručno procijeniti i vidjeti što i kako se može napraviti kada vidite projekt i trenutno stanje objekta. Zanima nas Vaša dostupnost za obavljanje navedene nadogradnje i procjena okvirne cijene! Hvala, srdačan pozdrav!
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
- skinuti postojeci PVC Otvor dimenzija x - premjestiti radijator - razbiti ištemati i odnjeti materijal (opeka) za ugraditi vrata dimenzije x - ozbukati i pripremiti sve za ugranju blindo vrata dimenzije x - napraviti armaturu i saliti 3 stepenice visine 17 cm sirine 80 cm - skinuti postojeca vrata zazidati s betonskim blokovima (15 cm) postojeca vrata na ulazu u stan dimenzije x cm) - razbiti i odnijeti materijal (opeka) nenosive pregrade dimenzije x x 10 cm - istu takvu pregradu napraviti od knaufa. - radovi na tresnjevci, zagorska ulica
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Obiteljska kuca prizemlje i dva kata, ukupno m2, rekontrukcija i nadogradnja. Imamo gradevinsku dozvolu. Potrebno izraditi medukatne konstrukcije i krov. Ponuda samo radovi, materijal uzimate prema potrebi od naseg dobavljaca. Nudimo smjestaj za radnike. Ukoliko ste zainteresirani saljemo projekt i troskovnik radi ponude i roka dovrsetka radova.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu