Usluge

Primjeri upita

Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Bez sjenila
Dodatne usluge: Komarnici, Ugradnja novih prozora, Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora
Broj prozora: 2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovanje, potrebna su mi 2 dupla prozora dimenzija cm širina, cm visina. Potrebno je smanjiti buku i izolator topline. Dvoslojni sa vanjskim premazom, ukoliko imate venecijanere stavite i njih u ponudu. Na jednom prozoru bi bili pojačani komarnici (ukoliko imate takve) jer imam mačke pa da ih ne istrgnu. I trebalo bi promjeniti jednu limenu klupčicu. Molim Vašu ponudu
Krovopokrivači, Postavljanje krova - Zagreb
Zagreb
Površina krova (u m2): 145
Usluge: Pokrivanje krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana), Skidanje starog pokrova
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, na krovu imam šindru na osb pločama (16 god.). Šindra se raspucala i potrebno ju je skinuti i staviti novi pokrov. Molim Vas ponudu (i savjet) za postavljanje nove šindre (obavezno skidanje stare i postavljanje ljepenke), odnosno za postavljanje nekog drugog pokrova, konketno Gerard. Krov je dvostrani kosi s 2 kućice s prednje strane (možete vidjeti kuću na Google-u), ukupne kvadrature cca m2. Hvala i pozdrav. Lp,
Biograd na Moru
Površina fasade (u m2): 387
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, riječ je o obiteljskoj kući sa 3 stana. Trebat će izrada termo fasade sa grafitnim stiroporom 5 cm,zatim : - gletanje Baumit ljepilom u dva sloja - postava rabica g (mrežica) u Baumit ljepilo - postava kutnika - postava okapnika - impregnacija ili temeljni premaz u boji fasade - postava završnog sloja akrilata granulacije 1,5 mm - postava granit klupica sa rubnim okapnikom na prozorima i natklopnica na balkonima - postavlja se na bazi ljepila - ugradbeni materijal po izboru investitora Fasadni stiropor 5 cm m², Fasadni zidovi (plafoni,stupovi,lukovi,grede i balkonski zidovi) m2. Očekujem Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Građevinska stolarija - prozori, Prozori - Sveta Nedelja
Sveta Nedelja
Sjenila: Bez sjenila
Dodatne usluge: Komarnici
Broj prozora: 6
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim Vas ponudu za PVC stolariju za sljedeće otvore: 1. prozor dvokrilni x (v x š) s roletom - 3 kom; 2. prozor jednokrilni x 80 (v c š) s mutnim staklom - 1 kom; 3. prozor jednokrilni x 60 - 1 kom; 4. balkonska vrata x 80 (v x š) s roletom - 1 kom. Za sve prozore trebam rolo- se u Bestovju. Hvala i lijep pozdrav! bestovija
Krovopokrivači, Limeni pokrovi
Batina
Površina krova (u m2): 200
Usluge: Pokrivanje krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana), Hidroizolacija krova, Skidanje starog pokrova
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
Vrsta novog pokrova: Limeni/metalni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, ne znam točno izračunati površinu jer ima dosta lomova na krovu, ali u privitku šaljem projektnu dokumentaciju od nedavne legalizacije koja Vam može olakšati. Trebalo bi sve skinuti i staviti izolaciju i novi pokrov.Ne znam u kakvom su stanju grede pa molim ponudu i s njihovom izmjenom i bez da se mogu pripremiti u slučaju da ih ipak bude trebalo sanirati. Lijep pozdrav.
Građevinska stolarija - prozori, Alu prozori
Desinić
Sjenila: Bez sjenila
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora, Skidanje starih prozora
Broj prozora: 9
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, ovim putem molila bih vas dvije ponude, jednu za aluminijsku stolariju i drugu za stolariju aluminij u kombinaciji sa drvom ako imate u ponud za sljedeće dimenzije vrata i kliznih prozora: -Prozori: cm x cm cm x cm cm x cm cm x cm cm x cm cm x cm cm x cm 50 cm x 80 cm 80 cm x 50 cm -Vrata: cm x 75 cm cm x 80 cm cm x 80 cm cm x cm Nalazim se u mjestu Veliko Trgovišće .Unaprijed hvala na informacijama. Lijep pozdrav.
Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora, Skidanje starih prozora
Broj prozora: 4
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Postovani, trebala bih 2 pvc prozora s roletnama, s tim da bi na jednom roletnu koja se izvlaci (otvara prema van- ne znam strucnu terminologiju), dimenzije tih prozora su /cm. I balkonska vrata + prozor (istih dimenzija kao prethodna dva), a balkonska su vrata / cm (isto s roletnama). A prostor ispod prozora, na tom balkonskom dijelu, je zatvoren drvenom oplatom, pa bi i to trebalo zatvoriti pvc-om. Molim Vašu ponudu. Unaprijed zahvaljujem. .
Zagreb
Površina fasade (u m2): 5040
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, mi smo dobili od fonda subvenciju za fasadu i tražimo izvoditelja radova sa skelom i svime što uz to ide. Mene zanimaju ozbiljne firme koje mogu izvršiti takav posao u roku, koje će dati ponudu i dobro odraditi bez dodatnih troškova na kraju ( mimo ponude). Koji su solventni sa Bon 1 i Bon2 te potvrdom da nisu u dostupan ozbiljnim firmama na zahtjev putem emaila. U nastavku šaljem dokumentaciju prema kojoj mi možete poslati ponudu. Unaprijed hvala i lijep pozdrav.
Građevinska stolarija - prozori, Prozori - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Bez sjenila
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora, Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora
Broj prozora: 6
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, u prilogu šaljem sheme stolarije i nekoliko fotki. Molim da staklo bude IZO 4+15+4 Low E+Argon,K=1.1, bijele boje. U cijenu molim da bude uključeno slijedeće: - demontaža stare stolarije s odvozom na deponiju - ugradnja nove stolarije - ugradnja pripadajućih vanjskih i unutarnjih klupčica (vanjske Alu, a unutarnje drvene ) - popravak zida ukloko dođe do oštećenja Dimenzije prozora su: X - 2 KOM; X - 2 KOM; X; 50X40 (sve u cm). Očekujem vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Fasade, Fasade
Zagreb-Dubrava
Površina fasade (u m2): 140
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, postojeća fasasa nije termo, ne treba ju skidati - dobro se drž postaviti termoizolaciju fasade (stiropor 8-10 cm) + završni sloj, rofix - svijetla, pastelna boja (nijanasa žute). Rade se tri strane kuće - četvrta je oslonjena na susjedovu kuću. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu