smart technical solutions j.d.o.o.

Zagreb
Elektroinstalacije
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
10+
Završenih projekata
Provjereni izvođač
5,0
14 ocjena

14 ocjena za tvrtku smart technical solutions j.d.o.o.

Ocjene

5,0
Mia M. , prije 22 dana

Nakon dugotrajne potrage pronašla sam električara Alena koji je maestralno odradio posao. Cijena realna, kvaliteta vrhunska, točno i prije vremena određen posao. Svakako preporučujem.

5,0
Dora Ž. , prije 1 mjesec

Ljubazan, stručan, sve je obavio prema dogovoru. Zadovoljni smo uslugom. Preporučamo firmu Smart technical solutions.

5,0
Vesna S. , prije 1 mjesec

Izvođač obavlja posao kako je dogovoreno. Sve pohvale! Hvala gosp. Alenu na savjetima i ljubaznosti. Firmu Smart technical solutions jd.o.o. mogu preporučiti svima.

5,0
Mirzet M. , prije 3 mjeseca

Posao je obavljen u minimalno kratkom roku, izvođač je stručan i srdačan. Cijena je odlična s obzirom na kratki rok rada i obim posla. Preporuka svima za Smart technical solutions.

5,0
Tomislav J. , prije 3 mjeseca

Za postavljane ormarića za struju i provlačenje žica samo angažirali smart technical solutions j.d.o.o. Mogu reći samo: super, savršeno!

5,0
Tatjana B. G. , prije 4 mjeseca

Posao je obavljen u minimalno kratkom roku, osoba je stručna, srdačna i držala se cijene po dogovoru. Cijena je prihvatljiva. Nastavljam kontaktirati s istom osobom u budućnosti.

5,0
Silvana S. B. , prije 17 dana

Čista petica

4,3
Ljerka V. , prije 27 dana
5,0
Marijan R. , prije 3 mjeseca

Sve odrađeno korektno, brzo i po dogovoru.

5,0
Josip P. , prije 4 mjeseca

Obavio posao u dogovoreno vrijeme kao i cijena.

Prikaži više

Usluge: Električne instalacije u kući, Elektroinstalater, Elektroinstalacije, Električar

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam ponudu za komplenu adaptaciju elektroinstalacija u stanu kojeg smo kupili.60m2. Nacrt instalacija u prilogu, ima promjena s obzirom na stranu zida ali količinski je to to. Imamo mogućnost kupiti povoljno sav materijal, pa bi molio ponudu sa i bez materijala, ako je moguće. Molim ponudu, Hvala.

Izrada elektroinstalacija (novogradnja)

 • Veličina objekta (površina u m2): 900
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Elektroinstalaterski radovi,jake i slabe struje i gromobrana 1.Izrada nove el.instalacije za rasvjetna mjesta,p/žb i n/žb sa vodovima PP -1,5mm2,prosječne dužine izvoda do 8mt. U cijenu uključiti samo rad. kopl. 90,0 2. Izrada nove el.instalacije za priključna mjesta, p/žb i n/žb. sa vodovima PP-2,5mm2,prosječne dužine izvoda do 8mt. U cijenu uključiti samo rad. kompl. 40,0 3. Izrada nove el.instalacije za telefon, p/žb i n/žb. sa kabelom u cijevima,prosječne dužine izvoda do 10,0mt. U cijenu uključiti samo rad. kompl. 10,0 4. Izrada nove el.instalacije, za antene p/žb i n/žb sa koaks.kabelom u cijevima,prosječne dužine izvoda do 12,0mt. U cijenu uključiti samo rad. kompl. 8,0 5. Ugradnja novog elektro ormarića u zid /katnog/.Kompletna oprema ugrađena u ormarić,potrebno usmjeriti kablove na stezaljke, i izvršiti spajanja.Samo rad sa probnim ispitivanjem. kompleta 6,0 6. Polaganje kablova za napajanje podrazdjelnika,položenih djelom u zid u pvc cijevi, djelom na kabelske police, tip kabela 5x10 5x16 5x2,5mm2,sa uključenim spajanjem na dva kraja. Samo rad. ukupno mt. ,0 7. Polaganje kabelskih polica, pocinčanih na zidne konzole, tip polica PK 50 i PK i PK mm. Uključivo samo rad. metara 80,00 8. Ugradnja u spušteni strop svjetiljke, kao DOWN. led, 7/12W, unutarnja dimenzija fi 75mm.Samo rad. komada: ,00 9. Postavljanje pocinčane trake Fe/Zn 20x3 mm,za izradu krovnih prihvata, na metalne nosače po krovu. Samo rad. metara : ,00 10. Montaža novih prekidača i priključnica u p/žb instal. kutije. Samo rad. komada : 65,00 SVEUKUPNO : HRK = NAPOMENA : PDV, ne obračunavati,prijenos porezne obveze. Potencijalni IZVODITELJ mora imati OBRT ili TVRTKU, ovlaštenu. LOKACIJA OBJEKTA : Igrišće, opčina JAKOVLJE, zapadni dio Zagrebačke županije. Molimo ponudu. Lp

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

U stanu trebam 3 popravka. Plafonjera u kuhinji (stara 15 god. sa žaruljom od W) ima keramičko grlo, promijenili smo ga ali i dalje se prekida svjetlo. Luster u dnevnoj sobi star cca 2-3 god. sa 5 žarulja isti kvar. Malo odvinemo žarulju onda svijetli, za 5 min više ne svijetli, tada ju prišarafimo pa svijetli 2 min i opet ne svijetli. Od 5 žarulja smo 2 stalno svijetle. Stojeća noćna svjetiljka imala je rasklimano grlo pa sam nabavila 8 m novog kabla, utikač, keramičko grlo i prekidač, no sada bi to trebalo spojiti da radi. Interesira me koliko bi to koštalo . Stanujem u Novom Zagrebu, Trnsko.

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, molim ponudu za adaptaciju starih elektroinstalacija. Trebalo bi nam spojiti električne uređaje, a nema dosta utičnica, odnosno izmjena postojećih instalacija u objektu. Površina cijele kuće je m2. Želimo adaptirati obe kuhinje prizemlje i kat, u kuhinji je samo jedan izvor struje, a trebamo ih bar još tri. U kupatilu trebamo spojiti bojler i svjetlo od ogledala, staviti par utičnica na zid. Lp

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, U stanu, u stambenoj zgradi, potrebno u dogovoru s naručiteljem nabaviti i izmjeniti rasvjetna tijela - LED plafonjere - 12 kom. , ugraditi nova tipkala, popraviti par utičnica. Izdavanje računa je obvezno zbog bezgotovinskog plaćanja. Voltino naselje, Zagreb. Najljepša hvala.

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Radi se adaptacija starih instalacija, na nekim mjestima postoje kanali, drugdje je potrebno vaditi i stavljati stare. Radi se o zgradi iz 60-ih pa će valjda biti jasno. U privitku tlocrt sa ucrtanim utičnicama (u kupaonici dodati još jednu za veš mašinu..). Nisam navodio prekidače za struju, eventualno bi trebalo zamijeniti utičnicu u kuhinji (pali se iz hodnika) te napraviti opciju da se na jednom kraju hodnika može paliti i gasiti (kao i na početku hodnika). Ne znam da li sam nešto preskočio, npr. nisam stavljao onu 'hotelsku' opciju da kod uzglavlja bračnog kreveta bude prekidač za glavno svjetlo. Nisam stavljao ni novi raspored svjetla na stropu, ostao bi postojeći, uz eventualno neke dodatke, ali tu nismo sigurno da li ćemo ići u rušenje stropa i stavljanje knaufa, tada su opcije za svjetlo beskonačne odnosno mogli bismo stavljati dodatne 'žarulje'. Nisam stavljao ni žicu za Internet, koja možda ne bi bila na odmet da bude i u ostalim sobama. Ne znam da li je to vezano uz vaš dio rada ali antenski kabel je vidljiv u dnevnoj, nisam siguran da li postoji u drugim sobama, u slučaju da će jednom biti postavljen TV u nekoj od tih soba (za sada nemamo taj plan, ali nikad se ne zna, bar u maloj/dječoj sobi možda). Molim ponudu. Hvala.

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, radi se o adaptaciji apartmana od 50m2-Malinska,otok Krk. Potrebno ustemavanje nove kutije za osigurace i provodenje kablova za prdesoblje,kupatilo,kuhinju,sobu, dnevni boravak(prekidaci i uticnice) . Dio sobe i cijela kuhinja je knauf pregradni zid,ostalo cigla. Rasvjeta ostae na pozicijama i jos se nadodaju neke pozicije. Saljem vam orijentacijski plan. Tocne pozicije uticnica i prekidaca nemogu sa sigurnoscu jos odrediti ali bilo bi ih otprilike 40 kom. I recimo 5 pozicija rasvjeta. 1 kat ostaje trenutno nesaniran pa se ta instalacija treba ponovno aktivirati u novoj razvodnoj kutiji . Priprema praznih šlauha samo do 1 kata. Materijal dolazi od mene! Treba mi samo pouzdan i pedantan elektricar koji moze to kvalitetno odraditi. Pocetak radova prva polovica veljace. U slucaju jos kakvih nejasnoca slobodno me kontaktirajte telefonom ili mailom. Hvala.

Izrada elektroinstalacija (novogradnja)

 • Veličina objekta (površina u m2): 150
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, riječ je o stambenom objektu. U prilogu su tlocrti trenutnog projekta. Radi se točan raspored trošila i utičnica/prekidača/rasvjete ali neće puno odstupati od trenutnog. U ponudi predvidite priključak za tv/internet u svakoj prostoriji te gromobran koji nije u projektu (trakasti ili prstenasti u dvorištu). Ukoliko nudite i radove i materijal navedite od kojeg proizvođača.

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Postavljanje voda za uzemljenje od glavnog ormara do 23 stana u zgradi cca m. Postavljanje kabela za telefon i portofon od prizemlja do svakog stana cca m. Vodovi se stavljaju u plastične kanalice. Ponuda ne treba uključivati spajanje instalacije u stanovima nego samo dovod do stana. Ponuda treba sadržavati izradu projekta uzemljenja i ispitivanje. Molim ponudu. Hvala.

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Projekt koji šaljem obuhvaća izvedbu kompletno nove elektroinstalacije jake i slabe struje u stanu površine ca. 74 m2. U prilogu šaljem troškovnik, nacrte i jednopolnu shemu. Cijena se, suprotno troškovniku, može izraziti i prema broju izvodnih mjesta. Lokacija Badalićeva ulica,Zagreb. Hvala Pozdrav