ŠKOVACERA, obrt za čišćenje, vl. Iris Laštrić

Medulin
Servisi za čišćenje
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2

Drugi izvođači u blizini mjesta Medulin

Druge usluge u Puli i okolici

Nedavni upiti

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Površina prostora: 8000 m2

Poštovani, lijepo vas olim ponudu za čišćenje apartmanja prilkom ssmjene godtiju (3 do 8 dana) za lokacije- _ Duga uvala 78 apartmana - Gajac 36 apartmana - Tisno- 80 aparmana točnuu dinsmiku ne možrmo pretpostaviti. Za slugu čišćenja, naravno, možete dostavit ponudu za samo pojedinu od navedene 3 lokacije. Zahvaljujem unaprijed.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 80 m2

Učestalost: Generalno čišćenje Površina prostora (u m2): 80 Poštovani, stan koji je potrebno očistiti je namješten te se u njemu živi. Generalno čišćenje podrazumijeva detaljno pranje i brisanje podova i podnih lajsni, pranje prozora, brisanje sobnih vrata te brisanje prašine uglavnom sa teško dostupnih mjesta te generaln o čišćenje kuhinje ,kupaone....Molim ponudu.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Stambena zgrada (stubišta)
 • Površina prostora: 250 m2

Poštovani Trebam informacije o čiščenju stubišta u zgradi u Sesvetama. Očekujem jedno čiščenje tjedno, suho i mokro + vrata gelenderi, jednom godišnje generalka, prozori. Stubište se sastoji od 11 hodnika širina 2m x cca 10m, i stepenice između. Materijal bi bio Vaš, posjedujemo i prostoriju za odlaganje materijala i sredstava. Zanima me što mi možete ponuditi i naravno za koju cijenu. Ugovor bi se sklopio na neko vrijeme, ne jednokratno.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 70 m2

Potrebno je generalno očistiti sve vanjske površine u kuhinji (sve ploćice, kuhinjske elemente, hladnjak i pećnicu izvana), dnevnom boravku, dječjoj dobi i spavaćoj, malom Wc- u i kupatilu. Usisavanje i pranje podova, brisanje prašine, usisavanje i izmicanje kutne garniture.Također pranje prozora i PVC stolarije, svih vrata i štokova, balkona.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 5 m2

Poštovani, potrebno je čišćenje balkona od izmeta golubova i odvoz manjih, onečišćenih stvari sa balkona na otpad (ljestve, stolica, manji regali). Na balkonu se nalazi i manji radni stol kojeg je poželjno isto odnijeti na otpad, ali nije nužno. Veličina balkona je otprilike 3 x 1,5 m. U privitku se nalazi slika od jedne strane balkona, na drugoj strani je radni stol. Stan se nalazi u Gajnicama, zgrada ima lift, voda i struja su dostupni. Molim ponude. Lijepi pozdrav

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 65 m2

Rijec je katastrofalno zapustenom stanu u kojemu se godinama nije cistilo. Plan je prvo organizirati odvoz svog nepotrebnog smeca i namjestaja, a onda je potrebna generalka preostalog u stanu. Klasicne krpice i kemikalije imam osjecaj nece biti dovoljne. U stanu je zivjela starija osoba koja godinama nije brinula za stan.

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Površina prostora: 95 m2

Treba mi čišćenje 2 apartmana za najam i mjenjanje posteljine kod Kvatrića. Jedan je 35 m2 a drugi oko 60 m2. Vrijeme čišćenja je nakon smjene gostiju od 11 do 14 sati. Najmanje dva puta tjedno, ovisno o rezervacijama. Mogućnost čiščenja još 3 jedinice ( dvije sobe s kupaonicom i jedan apartman u Remetama)

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Stambena zgrada (stubišta), Poslovni kompleks
 • Površina prostora: 1000 m2

Poštovani, u potrazi smo za kooperantom koji bi pomogao u čišćenju trgovačkog centra u vidu dnevnog održavanja. Odnosno, tražimo nekoga tko ima na raspolaganju čistače i čistačice dostupne za rad u 2 smjene, 06-14h i 14-22h. Radi se o čišćenju sanitarnih čvorova, hodnika, stubišta, sakupljanju smeća i čišćenju prostora food courta. Kvadratura je okvirno napisana, svaki djelatnik zaduži jednu poziciju na kojoj čisti i održava sanitarni čvor, hodnike i ulaze. Za dodatna pitanja stojim na raspolaganju. Hvala i lp,

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 42 m2

Površina prostora (u m2): 41.37 Poštovani, trebao bih detaljno čišćenje stana od 41,37 kvadrata. U stanu je hodnik, kuhinja, boravak, kupaonica i spavaća soba + balkon. Trebalo bi usisati i oprati podove u cijelom stanu, oprati prozore ( jedan mali prozor, dvoja vrata s kojima se izlazi na balkon ), obrisati balkon, obrisati sve elemente u stanu ( sve stolove, police, tv, komode, ormare izvana ), u kuhinji bi bilo potrebno oribati elemente samo izvana + štednjak + sudoper, sve aparate, kupaonicu detaljno trebalo očistiti; oribati pločice, wc školjku, umivaonik, ormarić. U spavaćoj sobi i dnevnom boravku vrijedi sve već gore navedeno što sam pisao općenito za stan ( usisavanje, brisanje podova, brisanje stola, polica, ormara izvana ), jedino bi u spavaćoj trebalo jedan samo ormar oprati iznutra. Također, u dnevnoj sobi bi trebalo oprati tepih, ako to radite. Zanima me ponuda za gore navedeno. Puno hvala.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 90 m2

Molim zbog useljenja ponudu za kompletno ciscenje prostora , ne radi se o adaptaciji niti renoviranju vec brisanju ormara, ciscenju kupaonica, pranju stakla ciscenju kuhinje pranju podova brisanju prasine oranje 2 terase plocica i stepenica.. kasnije bi ttebala ukoliko je posao odraden na obostrano zadovoljstvo 1x mjesecno ciscenje