SERVIS ZA ČIŠĆENJE I HORTIKULTURU SUNCE j.d.o.o.

Sveti Ivan Zelina
Servisi za čišćenje, Uređenje okućnice
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
100+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2020
5,0
6 ocjena

6 ocjena za tvrtku SERVIS ZA ČIŠĆENJE I HORTIKULTURU SUNCE j.d.o.o.

Ocjene

5,0
Stern D. , prije 1 godinu

Izuzetno sam zadovoljna uslugom, od početka do kraja. Radilo se o velikom prostoru koji je trebalo detaljno očistiti u jednom danu te sam se bojala da se to jednostavno neće biti izvedivo, oni su to odradili savršeno, u istom danu, istina, do kasno navečer ali sve je blistalo. Svaka čast i svaka preporuka za SERVIS ZA ČIŠĆENJE I HORTIKULTURU SUNCE j.d.o.o.!

5,0
marija k. , prije 1 godinu

Super zadovoljna uslugom. Obavljeno je sve po dogovoru, na vrijeme, vrlo pedantno očišćeno. Veliko hvala vrijednoj Ivani i Tini. Sve pohvale za ove vrijedne žene. Zasigurno ću opet koristiti njihove usluge. Sve preporuke.

5,0
Nevenka B. , prije 1 godinu

Prezadovoljna sam uslugom SERVISA ZA ČIŠĆENJE I HORTIKULTURU SUNCE j.d.o.o. Prekrasno. Cure su sve fino odradile bile su sjajne i brze. Nemam riječi.

5,0
Breadclub , prije 1 godinu

Radilo se o generalnom čišćenju pekare, prostor koji se godinama nije koristio. Sad je kao novi.

Hvala Vam! Srdačan pozdrav

5,0
Dalibor L. , prije 1 godinu

Moje ocjene sve govore. Ja sam zadovoljan odrađenim čiščenjem. Gospođa je sve dobro odradila.

Hvala Vam! Srdačan pozdrav

5,0
HRT- ŠARIĆ d.o.o. , prije 1 godinu

Brzinu dogovora, čišćenja, učinkovitost čišćenja.

Hvala Vam! Srdačan pozdrav

Usluge: Čišćenje ureda, Čišćenje apartmana, Uređenje vrta, Agencije za čišćenje, Dezinfekcija prostora, Čišćenje stanova, Uređenje dvorišta, Obrt za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora, Uređenje okućnice, Servisi za čišćenje

Drugi izvođači u blizini mjesta Sveti Ivan Zelina

Druge usluge u Sesvetama i okolici

Nedavni upiti

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 54

Poštovani, radi se o kući za odmor u mjestu Zukve općina Vrsi. Potrebno je čišćenje kuće između dvije smjene gostiju kao i zamjena te pranje i peglanje posteljine. Kuća ima 4 + 1 ležaj-3 manje sobe,kuhinja i kupaona i dnevni boravak.Trebat će i pokupiti lišće drveća u dvorištu. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 107

Poštovani, potrebno mi je generalno čišćenje praznog stana (novi stan koji nije još namješten) a želimo počistiti prije ulaska u njega. Znači, ono što je potrebno obzirom da je stan neko vrijeme stajao prazan od izgradnje je: - pranje svih podova - brisanje / čišćenje zidova od nakupljenje prašine (paučine) - pranje / čišćenje svih pločica u hodniku / kupaonici / wc-u (uključujći kadu / tuš kabinu / školjku) - pranje / čišćenje svih prozora i okvira - čišćenje terase bez prepreka Površina stana je 72 m2 (stambeni) + 35 m2 (terasa).Stan se nalazi u Sesvetskom Kraljevcu (IVER NASELJE) Molim Vas ponude na e-mail ili direktnim pozivom na navedeni mobitel ako je potrebno još nešto od informacija. Hvala unaprijed, lp,

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Poslovni kompleks
 • Površina prostora (u m2): 150

Poštovani, trebamo ponudu za čišćenje poslovnih prostorija: kat prostorije administracije cca 83 m2, moguće da neće bit potrebe čistiti svakodnevno, nego svaki drugi, treći dan ili rasporediti vrijeme čišćenja u smislu da se jedan dan očisti pod, drugi dan pobriše prašina, u 2 tjedna jednom operu prozori i sl. po dogovoru. Drugi dio radnih prostorija cca 68 m2: blagavaonica, svlačionice i wc radnika iz prizvodnog pogona će biti potrebe čistiti svaki dan. Firma je u širem prostoru grada Velike Gorice, pa bismo molili djelatnike usluge iz neposredne okolice. Hvala i lijep pozdrav.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Objekt za uslužnu djelatnost
 • Površina prostora (u m2): 500

Poštovani, riječ je o obiteljskom domu za nemoćne i starije osobe. Do sada smo imali zaposlenice koje su održavale čistoću ali nije funkcioniralo,a sada bi da to bude ovlašteni servis za čišćenje. Uključivali bi znači održavanje higijene prostorija,10 soba i 10 kupaona, hodnici i predprostor. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 30

Poštovani, uselili smo se u stan i uspjela sam očistiti većinu toga jer je bilo zapušteno ali zbog kralježnice ne mogu sve pa mi je potrebna vaša pomoć.Trebalo bi očisti drvenariju,oprati vrata i izglancati,parket u sobi izribati . Otprilike je 6m u komadu drvenarije . Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Stambena zgrada (stubišta)
 • Površina prostora (u m2): 200

Poštovani, trebam ponudu za čišćenje stambene zgrade u Novom Zagrebu, zgrada sadrži pet ulaza i pet katova sa ukupno 85 stanova. Ponudu trebam po slijedećem: -Mokro čišćenje stubišta 1xtjedno -Suho čišćenje i metenje stubišta 2xtjedno -Metenje predulaznog vanjskog prostora 2xtjedno -Brisanje rukohvata stepeništa 2xtjedno -Brisanje ulaznih vrata 2xtjedno -Brisanje poštanskih sandučića 1xmjesečno -Pranje dostupnih stubišnih prozora 3xgodišnje -Čišćenje prostorije i kanti za smeće 1xtjedno. Očekujem vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Prodavaonica, Ured
 • Površina prostora (u m2): 350

Poštovana, trebamo ponude za čišćenje u našem poslovnom prostoru koji se sastoji od ureda, prodavaonice i skladišta jednom tjedno, te jedno generalno čišćenje po završetku građevinskih radova koje imamo zbog proširenja poslovnog prostora. U generalno čišćenje potrebno je uključiti i čiščenje staklenih površina. Čišćenje organiziramo poslije našeg radnog vremena koje je radnim danom do 16:30, a subotom do 13 sati. Za sva ostala eventualna pitanja molim da me kontaktirate. Srdačan pozdrav, Ivana Grgurić

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 200

Poštovani, riječ je o kući oko m2 + podrum i garaža oko dodatnih 50m2.Trebalo bi čišćenje 1-2 puta tjedno. Najveći problem mi je velika stijena prozora oko 3,5 širine i visine do koje se ne može doći izvana osim stepenicama i visoki strop,teško je doći do lampi . Očekujem vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 250

Poštovani, trebam čišćenje poslovnog prostora koje bi uključivalo: 1.Prostor bi se čistio od ponedjeljka -petka i to : pražnjenje koševa, čišćenje kuhinje(po potrebi) te brisanje i dezinfekcija sanitarnih čvorova 2.Gore navedenom , 1x tjedno bi se dodalo još : usisavanje podova, mokro pranje podova, brisanje uredskog namještaja te čišćenje paučine. Dnevno kako stoji u opisu posla pod br.1. dovoljno je oko 45 min. br.2. ne više od 2 sata. Očekujem vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom mjesečno
 • Tip poslovnog prostora: Stambena zgrada (stubišta)
 • Površina prostora (u m2): 250

Poštovani, radi se o čišćenju stepeništa stambene zgrade u centru Primorskoj ulici broj 17. Čišćenje bi bilo klasično. Jednom mjesečno pometanje, pranje te brisanje prašine. Zgrada ima 14 stanova od toga 3 kata plus prizemlje i podrum,točnu površinu ne znam. Stara je i dosta zapuštena te bi trebalo par mjeseci održavanja dok se ne dovede u red. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav