Usluge

Primjeri upita

Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Rijeka
Rijeka
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 68
Generalno čišćenje cijelog stana nakon građevinskih radova. Čišćenje pločica u lođi nakon postavljanja novih. Staklenu stijenu nakon farbanja kao i sve prozore u dvije sobe i kuhinji. Ocistiti cijelu kuhinju, elemente vanjske i unutra kao i izribati koznu klupu i platnene stolice, luster. Ocistiti cijelu kupaonu, plocice, kadu, umivaonik, bide. Ocistiti plocice na podu kuhinje, hodnika i spajze. Oprati 4 komada vrata.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 60
Stan se nalazi u novogradnji (na Remetincu odmah blizu zatvora) i potpuno je nov i tek trebamo useliti u njega. Namjestaj je potpuno novi i dovezen je i sastavljen. Dakle, potrebno nam je oprati prozore u stanu i vrata. Prebrisati unutarnju ( u ormarima i kuhinji) i vanjsku prasinu po podovima i prebrisati nove sanitarije
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom dnevno
Površina prostora (u m2): 82
Stan-apartman Trešnjevka Dom sportova za dnevni najam ovisno može i na detaljno čišćenje pranje posteljine ručnika kuh krpa peglanje u svom prostoru ako su gosti u smijeni isti Danilo drugi dan pažnja oko svega cvijeća prozora podova sanitarija kuhinje jer je novo uređeno Ponude dostaviti na mail tvrtka obrt područje blizine a sinovi će odlučiti koju ponudu će uzeti u obzir. Pozdrav
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje
Sesvete
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Ured, Prodavaonica
Površina prostora (u m2): 300
Poštovani, imamo poslovni prostor na 3 lokacije. Čišćenje ureda, prodavaonice i 3 sanitarna čvora na lokaciji Jankomir (ulica Franje Lučića 32, Zagreb) bi se obavljao 1 tjedno. Na lokaciji Velika Gorica i Sesvete se nalazi prodavaonica gdje bi se čišćenje obavljalo 2 x mjesečno. Zamolili bi za ponudu s Vaše strane. Na lokaciji Jankomir se nalaze četiri uredu od kojih se 2 koriste svakodnevno, a 2 povremeno. Postoji mala čajna kuhinja koja se minimalno koristi. Zahvaljujemo na povratnim informacijama.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 70
Kompletno generalno čišćenje stana, prozori, rolete, pločice, vrata, šokovi, kuhinja i iznutra elementi, pećnica, frižider znači komplet sve, prašina police, tepih... najbolje tko ima strojeve za dubinski počistit. Svaki kut u stanu treba počistit. Stan nije neuredan ali želim da se sve generalno izriba.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 50
Trebam jednokratno redovno čišćenje stana od 50 m2 (hodnik, jedna spavaća soba, kupaonu, kuhinja je sa šankom otvorenog tipa i dnevni boravak pored kojeg je i blagavaona). Uz redovno čišćenje stana, važno mi je uključiti pranje prozora, unutrašnjosti pećnice, pranje nape, prebrisati vanjske plohe elemenata. Usluga mi je potrebna krajem 10.mj.
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom dnevno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 500
molim ponudu za čišćenje uredskih prostora cca.m2. Prostor se nalazi u prizemlju poslovne zgrade , sastoji se od 11 uredskih prostora (tepison), sobe za sastanke (36m2/tepison), prostora centralnog hodnika (75m2/linoleum), čajne kuhinje (linoleum 22m2), te sanitarnih čvorova. Sanitarni čvor (keramičke pločice): Muški – 2x wc školjka, 1x pisoar, 1x umivaonik Ženski - 2x wc školjka, 1x umivaonik Čišćenje 4sata/dnevno – radni dan (pon-pet/mjesec), od 17:00 do 21:00. - sa vašom opremom i materijalom za čišćenje
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora - Split
Split
Učestalost: Jednom mjesečno
Tip poslovnog prostora: Prodavaonica
Površina prostora (u m2): 450
Poštovani, Molim vas ponudu za čišćenje prodavaonice u Splitu na adresi Lovački put1. Radi se o prodavaonici keramike i sanitarije površine m2. Nama bi trebala usluga generalnog čišćenje 1 put mjesečno što obuhvaća usisavanje i pranje podova,3 sanitarna čvora,pranje dvaju prozora * cm,čišćenje izložebenih boxeva u kojima se nalazi namještaj,kabine,ogledala,mješalice i pločice. Lijep pozdrav, Studio avangrad.
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje
Prelog
Učestalost: Jednom dnevno
Tip poslovnog prostora: Poslovni kompleks
Površina prostora (u m2): 1300
Objekt je sa 2 jasličke skupine i 6 kih skupina, te ostale prostorije - kancelarije, sanitarije, blagovaona, hodnici. Potreba za čišćenjem je svakodnevna i to temeljito, osobito u jsličkim i malim skupinama, gdje su djeca stalno na podu. Objekt je novoizgrađeni, podovi od epoksia. Ima dosta staklenih površina koje se također trebaju redovito čistiti.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova
Zagreb-Dubrava
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 200
Poštovani tražim informativnu ponudu za čišćenje dvoetažne kuće s dva stana nakon adaptacije. Kuća je djelomično prazna, s vrlo malo namještaja u jednoj sobi, dakle radilo bi se samo o čišćenju površina: prozora, podova, stubišta, spavaćih soba, dnevnih boravaka kuhinje, kupaone i WC-a, s time da su u jednom stanu su kupaona i WC novi, dok je u drugom stanu ostala stara kupaona i WC. Zidove od keramičkih pločica u starijoj kupaoni i WC-u iziskuju vrlo temeljito čišćenje zbog naslaga koje su se ranije nakupile još za vrijeme prethodnog vlasnika. Također bi se trebao pomesti, očistiti i tavanski prostor od prašine i paučina. Hvala i lijepi pozdrav,


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu