ŠARENI CVIJET d.o.o.

Zagreb
Servisi za čišćenje
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
4,1
14 ocjena

14 ocjena za tvrtku ŠARENI CVIJET d.o.o.

Ocjene

4,0
Suzana B. T. , prije 1 godinu

Čišćenje je korektno obavljeno.

Nisam baš zadovoljna, ne toliko uslugom, koliko netranasparentnošću oko dogovora troška zavisno za cijenu sata, broj osoba i dr.

4,7
Natasa P. , prije 1 godinu

Čišćenje je u redu odrađeno i po dogovorenoj cijeni ali je sve malo potrajalo obzirom da su trebale doći dvije osobe, a ne jedna.

5,0
Vladimir S. , prije 1 godinu

Koristio sam uslugu obrta za čišćenje Šareni cvijet. Pohvala i preporuka svim sljedećim korisnicima usluge.

5,0
Nikolina C. , prije 1 godinu

Nakon jučerašnjeg dana čišćenja, naš dom se danas zbilja sjaji i izgleda savršeno. Gospođa Jasmina je stvarno sjajna - brza, temeljita i posvećena tome te na takav način instruira i kolegice. Kod nas je riječ o većoj kvadraturi, dijelom redovito održavanog, dijelom prostora koji je trebao dubinsko čišćenje. Slažem se sa nekim od prethodnih komentara da cijena nije mala, ali kvaliteta odgovara plaćenoj usluzi. Svakako ih preporučam.

5,0
Anđelka H. , prije 1 godinu

Gospođa Jasmina je napravila generalku u stanu u kojem je najkritičnija bila nečistoća stolarije koja dugo vremena nije bila čišćena. Trebalo je jako puno ribanja da bi se uklonila prljavština. Na dogovoreni posao došla je na vrijeme i s voljom i profesionalno odradila golemi posao. Svaka preporuka.

5,0
Sanja K. , prije 1 godinu

Jučer sam koristila usluge firme Šareni cvijet u svezi čišćenja stana. Voljela bi naglasiti stučnost i profesionalnost. U vrlo kratkom roku počistile su stan, koji je nakon njih od "pepeljuge postao princeza sa nađenom cipelicom". Jasmina dala si mi svu motivaciju svijeta i vjetar u leđa. Moje preporuke svima.

5,0
Marina B. , prije 1 godinu

Gospođa Jasmina je bila jako temeljita i detaljna prilikom obavljanja posla. Besprijekorno je odradila generalku u stanu po pristojnoj cijeni i pritom je bila vrlo susretljiva i ljubazna.

5,0
Zrinka O. , prije 1 godinu

Gospođe su došle na vrijeme, tj počele s radom u točno dogovoreno vrijeme. S obzirom da je stan bio jako prljav jer nije gotovo nikako održavan par godina , obavile su sjajan posao. Svakako ih preporučam . Znaju svoj posao i pomognu korisnim savjetima. Cijena nije mala ali to je fizički posao i kvaliteta odrađenog odgovara plaćenoj usluzi. Svakako ih preporučam.

5,0
Mladenka V. , prije 1 godinu

Na moj upit za čišćenje stana, nakon nekoliko kontakata, odabrala sam Šareni cvijet d.o.o. Gospođa je došla na vrijeme, sjajno je odradila dogovoreno - vrijedno, vrlo savjesno i temeljito. Vrlo je pristojna i suradljiva. Primite i proslijedite moje preporuke.

1,0
SANJA R. , prije 1 godinu

Angažirala sam "Šareni cvijet" za čišćenje stana. Gospođa mi se javila telefonom, rekla sam joj kvadraturu stana (60 m2), da je stan novi i gotovo nenamješten. Gospođa je rekla jednu cijenu te da dolaze ona i još jedna gospođa. Pristala sam i dogovorile smo termin kad bi trebala doći. U dogovoreno vrijeme nije se javila, zvala sam ju nekoliko puta i svaki put je bio odgovor da još nije gotova u stanu koji trenutno čisti. U 18,00 sati popodne sam rekla da je već kasno, te smo dogovorile da će doći sljedeći dan. Sljedeći dan je nešto kasnila od dogovorenog vremena, došla je sama jer kako je rekla ne želi plaćati još jednu osobu. Ušavši u stan počela se žaliti da ona puno radi, da je umorna i slično, da stan ima kvadrata i da su prozori prljavi. Rekla sam joj da sam joj rekla koliko stan ima kvadrata i toliko i ima. Njen odgovor je bio da će to koštati nekoliko kunica više. Pitala sam je koliko je to nekoliko kunica, a ona odgovara da je morala kupiti više sredstava za čišćenje, ali ne odgovara koliko kuna će više koštati. Pitam je koliko otprilike treba vremena, a ona opet počne kukati da ona puno radi, da je to teški posao, da su svi prezadovoljni njenim radom i tako dalje, i da će mi se javiti kad je gotova. Ostavila sam je u stanu i otišla na posao. Zvala sam ju nakon 16,00 sati, još nije bila gotova, pa nakon 18,00 sati kaže pri kraju je. Dolazim u stan. Opet slušam priču o teškom poslu, koliko je umorna, dio prozora nije oprala jer nije znala otvoriti, a pokazala sam joj. Onda ja uzimam krpu i očistim preostale prozore slušajući cijelo vrijeme njenu kuknjavu o teškom poslu i umoru. Ponavljam, stan je novi, gotovo prazan, nitko ne stanuje i nije prljav. Na kraju kaže da je cijena duplo veća od dogovorene. Kažem joj da smo se dogovorile za jednu cijenu. I opet slušam priču koliko se naradila. Na odlasku sam joj opet morala nositi stvari do taksija i baciti veliku vreću sa smećem koje je ostavila. Naknadno dođem u kupaonu, po zidovima vidim zeleno od sredstva za čišćenje jer nije bila isprala. Nisam neznalica i dobro znam kakav je to posao jer i sama čistim doma.Sve ovo sam napisala jer se osjećam prevareno i da upozorim korisnike da paze kad dogovaraju cijenu jer od početne niske cijene, a da bi dobila posao, na kraju ispadne dvostruko. Već sam koristila usluge čišćenja stana s trebam.hr i bilo je u redu, ovako nešto mi se nije dogodilo. Unaprijed smo dogovorili što trebam, koliko je veliki stan, neki dođu prije pogledati, kažu cijenu i tako bude. Ovaj puta sam nezadovoljna samom uslugom, neprestanim kukanjem kako je njoj teško i osjećam se prevareno jer sam morala platiti dvostruko više od unaprijed dogovorenog.

Prikaži više

Usluge: Dezinfekcija prostora, Čišćenje ureda, Čišćenje apartmana, Čišćenje stanova, Servisi za čišćenje, Agencije za čišćenje, Obrt za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 161

Poštovani, bit će potrebno fino čiščenje prostora nakon završetka svih radova, a kao priprema za primopredaju objekta Investitoru. Stavka obuhvaća čiščenje i pranje podova, zidnog opločenja, vrata, prozora, sanitarnih uređaja.Riječ je o 84m2 podova,ali ima i zidnih pločica stoga je kvadratura uvećana za tu površinu. Očekujem vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom mjesečno
 • Tip poslovnog prostora: Stambena zgrada (stubišta)
 • Površina prostora (u m2): 250

Poštovani, radi se o čišćenju stepeništa stambene zgrade u centru Primorskoj ulici broj 17. Čišćenje bi bilo klasično. Jednom mjesečno pometanje, pranje te brisanje prašine. Zgrada ima 14 stanova od toga 3 kata plus prizemlje i podrum,točnu površinu ne znam. Stara je i dosta zapuštena te bi trebalo par mjeseci održavanja dok se ne dovede u red. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 60

Poštovani, potrebno mi je sutra generalno čišćenje stana od 60 m2. Dakle, pod tim podrazumijevam i čišćenje kuhinje (elementi izvana i iznutra, pod, frižider izvana, plinski štednjak izvana te iznutra pećnicu), kupaonice (pod), hodnika (pod). Stakla i zavjese ne treba čistiti, to ću uraditi sama. Potrebno je očistiti sve podove osim dječje sobe koju uopće ne treba čistiti.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 100

Poštovani, riječ je o galerijskom prostoru KUC Travno od 50 m2 te dva ureda, čajnoj kuhinji i sanitarnom čvoru, također od 50 m2. Trebalo bi nam čišćenje dvaput tjedno, utorkom i petkom po 4 sata (od 9 do 13 sati). Podne obloge su parket i laminat. Servis za čišćenje bismo angažirali od 15.5. do daljnjega.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 60

Poštovani, molim ponudu za usluge čisćenja stana .Stan je odrzavan ali cimer se seli i dolazi novi i to bi rijesio na ovaj nacin jer nikako ne stignem jer radim cijele dane . Stan se sastoji od dvije sobe s dnevnim boravkom kuhinjom,dva balkona (jedan je jako prljav i dolazi nova tenda pa bi to nekako rijesio). Lijep pozdrav.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 300

Poštovani, čišćenje bi uključivalo pranje podova, brisanje prašine s namještaja i rasvjetnih tijela, po potrebi pranje prozora, vrata, po potrebi čišćenje radijatora, uglavnom, unutrašnjost kuće (stambeni prostor). U sklopu kuće je garaža i tavan, popločeni i čišćenje je potrebno periodično. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 165

Poštovani, čišćenje se obavlja jednom tjedno i to bi bilo najbolje subotom. Radno vrijeme društva je od 18,00-20,30 od ponedjeljka do petka. Osim što u to vrijeme radi kancelarija održavaju se i sastanci sekcija, predavanja i to traje do 10,00 sati a nekad i duže. Ured se sastoji od velike dvorane s malim hodnikom, onda ima veći hodnik, dvije sobe za sastanke, kancelarije, WC-a , male čajne kuhinjice,treba prozore oprati barem jednom mjesečno8dosta su visoki i nezgodno za dohvatiti). Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 55

Poštovani, dana 01.05. imam dogovoreno iseljenje iz stana veličine 55m2 i želio bih prije toga angažirati uslugu generalnog čišćenja. Molim Vas da mi pošaljete najbolju ponudu te informaciju kada ste raspoloživi za čišćenje. Adresa stana je: Kalinovica 7 (Knežija) Unaprijed hvala na brzom odgovoru! Lijep pozdrav.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 35

Poštovani, Trebalo bi mi generalno čišćenje stana do cca 40m2 . Stan je na 4. katu na Trgu Bana Jelačića , Zagreb. Trebam se useliti u njega čim prije. Treba uglavnom, srediti problem kao što je prašina, ormari , radijatori , parket i trosjed . Nema puno radnih površina, ali detaljno brisanje istoga mi treba uključujući pranje prozora i vrata. S poštovanjem ,

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 600

Poštovani, potrebno je čišćenje u predvečernjim satima. Poželjno dvije osobe u periodu od 16.00 h - 18.00 h. Svaki dan se prazne koševi za smeće, operu wc-i (sanitarije i pod), čajne kuhinjice (radna ploha i pod), stubište, za jednu etažu (ca. m2) pod se pere svakodnevno, a kod ostalih etaža 2-3 puta tjedno. Jednom tjedno potrebno usisavanje. Prašina se briše sa stolova za sastanke i dostupnih i praznih polica.Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.