REPETITOS NIKOLA j.d.o.o.

Zagreb
Elektroinstalacije
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
5+
Godina na tržištu
20+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2020
4,9
22 ocjene

22 ocjene za tvrtku REPETITOS NIKOLA j.d.o.o.

Ocjene

5,0
Zrika d.o.o. , prije 10 mjeseci

Apsolutno preporučujemo REPETITOS NIKOLA j.d.o.o. Otvoreni za komunikaciju i prijedloge. Predlažu rješenja. Odradili su svoj dio točno kako treba. Jako fleksibilni i korektni.

5,0
vlazeta@gmail.com , prije 11 mjeseci

Brzo sam dobio kontakte električara. REPETITOS NIKOLA j.d.o.o. je odmah izašao na teren i riješio problem. Sve je bilo u redu.

5,0
Kresimir S. , prije 11 mjeseci

Posao obavljen po dogovoru, preporučujem! Ukoliko budem opet nešto trebao definitivno ću kontaktirati REPETITOS NIKOLA j.d.o.o.

5,0
Đurđica D. M. , prije 12 mjeseci

Tražila sam električara za izmjenu lustera. Izvođač je brzo djelovao. Dobar tim. Sve se pokazalo savršenim.

5,0
Ruzica M. Š. , prije 1 godinu

Izvođač REPETITOS NIKOLA j.d.o.o. je obavio radove premještanja lustera u dogovorenom terminu te se držao dogovorene cijene. Izrazito ljubazni, susretljivi i brzi.

5,0
liliana s. , prije 1 godinu

Javili su se odmah i došli za par sati. Dečki su super. Odradili brzo, a i cijena je bilo u redu. Jednom riječju: divno! Imaju moje preporuke.

5,0
Boris D. , prije 1 godinu

Izvođač je posao obavio kvalitetno i iznimno uredno, u dogovorenome terminu, uredno kontaktirajući. Poštovao je dogovorenu cijenu, a čak obavio i jedan poslić mimo dogovora.

5,0
Petar M. , prije 1 godinu

Repetitos Nikola j.d.o.o. - gospodin se odmah javio iako nije u HR, ali poslao je nekog turbo ljubaznog majstora koji je sve riješio kroz pola sata.

5,0
Ana C. , prije 1 godinu

Ja sam odabrala Repetitos. Izuzetno su organizirani u pristupu poslu. Sve su obavili za 5. Zaista sve preporuke ako trebate dobrog električara.

5,0
Blaženka R. , prije 1 godinu

Izvođač je obavio posao u dogovorenom roku. Iskrena preporuka! Žao mi je što proje nisam znala za Trebam.hr.

Prikaži više

Usluge: Elektroinstalater, Električar, Elektroinstalacije, Električne instalacije u kući

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Imam problem s veš mašinom, naime prilikom pranja bijelog veša na 90 c, mašina stalno izbacuje sklopku osigurača, neznam u čemu je problem jer na pri pranju na 40c nemamo taj problem. Je li stvar mozda do grijača u mašini koji je mozda pregorio....? Inače smo podstanari u tom stanu pa neznam što cemo. Trebam stručnu procjenu i ponudu za popravak.

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

rekonstrukcija starih stubišnih instalacija 3 ulaza u zgradu zamjena stropnih lampi zamjena podžbuknih električnih instalacija (žice) montaža portofona na samo 1 (jednom) ulazu sa razvodom instalacija (moguće iskoristiti instalacije od zvona) - 8 stanova u prilogu se nalazi ogledni primjerak tablice za popuniti sa predviđenim cijenama odabir će biti po odabiru najpovoljnije cijene te mogućnosti ubrzanog izvođenja radova (najkasnije kraj svibnja ili početak lipnja) nakon rekontrukcije el. instalacija, kompletna stubišta će biti od strane drugog izvođača sastrugana, pogletana i svježe pofarbana Samobor, Dalmatinska 10

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebno spajanje elektromotora garaznih vrata snage W u podzemlju stambene zgrade na elektricnu mrezu prekovodova predvidjenih za rasvjetu garaze. Potrebna adaptacija tj. ugradnja elemenata zastite od kratkog spoja i mogućih izbacivanja struje rasvjeta zgrade. Garazna vrata s elektromotorom su vec na mjestu a konekcija za struju se nalazi u neposrednoj blizini istog. (u dometu priključnog kabela)

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Prostorija cca 22m² koja ce se podjeliti na dvije manje sobe. Potrebna cijela nova instalacija. Po mojoj procijeni 3-4 uticnice po prostoriji, prekidac za rasvjetu u sobi (jedan na ulazu, drugi kod kreveta). Druga prostorija je mala kupaona (cca 5m²) koja treba sve instalacije nove. Provjera instalacija u ostatku stana1, te provjera ormarica sa osiguracima. Izrada nacrta elektro instalacija.

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Potrebno razvlačenje nove instalacije i zamjenu kutije osigurača (stari osigurači) montaža utičnica (cca 20 kom) i prekidača (cca 10 kom) neka svijetla bi se palila na senzor pokreta pored prekidača za svijetlo (npr, predsoblje, hodnik, wc), stan je površine oko 70 kvadrata, ne treba vaditi staru instalaciju jer sve ide direktno po zidu, plafonu jer planiram obložiti knaufom. Ovo je ukratko opis radova i planiram u 11,12 mjesec ove godine počet sa radovima

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trazim izvodjaca za pripremu instalacije za 6 klima uredjaja na kuci ( novogradnja, jos u cigli ). Ne treba spajati klima uredjaje nego samo provesti cijevi tako da se nakon zbukanja i fasade ne bi trebalo opet busiti. Radovi bi trebali biti gotovi za cca 7 do 15 dana. U prilogu je prijedlog kako provesti instalacije.

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

U hodniku starije kuće nalazi se u zidu improvizirana razvodna kutija. Rupa u zidu, tj. kutija je 55x77x16cm. Cilj je ili smanjiti otvor za 15x25 cm koliko ima praznog prostora trenutno u kutiji i pomaknuti sklopke i brojila za 15ak cm udesno i dolje (unutar postojećeg otvora u zidu) ili kompletno na drugu poziciju te staru kutiju zamijeniti novom i manjom, zatvoriti ostatak otvora knaufom. Druga opcija je brojilo provesti na vanjsku stranu fasade (cca 1,5 do 2 m dalje od trenutacne pozicije) i sklopke pomaknuti 20ak cm od trenutne pozicije (unutar postojećeg otvora u zidu) ili kompletno na drugu poziciju, staru kutiju zamijeniti novom i manjom i zatvoriti ostatak otvora knaufom.

Izrada elektroinstalacija (novogradnja)

 • Veličina objekta (površina u m2): 158
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Objekt prizemno + 2 etaže po 3 apartmana Izrada elektroinstalacije i razlika rada sa PGP kabelom ili cijevi sa PF vodičima. Ima 39 prostorija sa 72 prekidača, utičnica i 51 rasvetno mjesto. 6 razvodnih ormarića i KRMPO 1 kom. Potrebno je ugraditi cijevi za antenski sistem za 16 korisnika i za WI-FI instalaciju.

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Treba popraviti/pregledati stare el.instalacije u stanu na Trešnjevci. Pola utičnica ne radi, dosta svjetala u stanu ne radi, na tri mjesta vise žice koje nisu potrebne, te treba prekinut dovod struje u njih i odrezat ih. Također, taj isti električar bi radio na održavanju kuće u Sesvetama ovisno kada je potrebno .

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Ne rade mi dva desna kola na ploci (strujnoj), ploca je zaista relativno nova i nisam zivjela u stanu godinu dana od ukupno 3 i prije bi radila kada bih malo pomrdala plocu, tako da ne bih rekla da su grijaci otisli i to na oba u isto vrijeme.., Jel' moze netko to doci pogledati i popraviti? Radi se o whirpool ploci