Usluge

Primjeri upita

Podne obloge, PVC podovi - Zagreb
Zagreb
Vrsta podnih obloga: Laminat
Površina podova (u m2): 20
Dobava podnih obloga: Ne
Okvirni rok početka projekta: Odmah
U stanu na Knežiji u kojem živim trenutačno imam radove. Promijenio sam neki dan prozore, a krajem sedmog mjeseca promijenit ću i sobna vrata. Prije nego što promijenim sobna vrata, htio bih promijeniti laminat u hodniku, blagovaonici i kuhinju, što ima oko 20 kvadrata. Kasnije bih brusio u lakirao parket u drugim sobama (ali to kasnije).
Varaždin
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 22
Dobava podnih obloga: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebala bi postavljanje 22 m2 gotovog troslojnog parketa u dnevnoj sobi sa završnim letvicama. Parket će biti seljački hrast ili prešani bambus još nismo odlučili. Trenutno je u sobi klasičan hrastov parket. Postavljanje bi trebala za otprilike 3 tjedna, jer prije trebamo riješiti druge radove s obzirom da parket dolazi na kraju. Molim ponudu s parketom i bez, s obzirom da ga još nismo kupili.
Keramičarski radovi, Keramičari
Donja Lomnica
Površina (u m2): 44
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Trebao bih postavu keramičkih pločica na vanjsku terasu, dimenzija pločice je 61x30.5 debiljina 8,2mm. Terasa je veličine 44m2 i nalazi se u Lukavcu kraj Velike Gorice. Kada imate slobodan termin? Molio bih ponudu U privitku dostavljam sliku terase. Unaprijed hvala. S poštovanjem,
Keramičarski radovi, Postavljanje keramike - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 10
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Pri renovaciji zgrade nije dobro napravljen sliv na jednom balkonu pa se zadrzava voda te postoji mogucnost da procuri susjedu ispod. Potrebno pogledati nagib, iznivelirati i ponovno postaviti plocice. Odvod se cini u redu. Zgrada se nalazi u Mesnickoj ulici u Zagrebu. Ako susjedi ne dozvole ulaz iz stana, bila bi potrebna skela. Buduci da to dosta komplicira i vjerojatno poskupljuje proces (trebali bismo 2 ponude, jednu sa skelom, jednu bez), mozda ih nagovorimo da se na balkon pridje iz stana kako bi cijena bila prihvatljivija. Buduci da nisam predstavnik stanara (samo pomazem), molim da sva komunikacija ide mailom kako bih mogla proslijediti. Hvala unaprijed!!
Keramičarski radovi, Keramičar - Rijeka
Rijeka
Površina (u m2): 15
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potreban je keramičar za postaviti pločice, zamijeniti školjku i promijeniti ogledalo/rasvjetu u jednoj maloj kupaonici u Rijeci. Sav materijal (pločice, ljepilo) je nabavljen i stoji već godinu dana zbog nemogućnosti (nesposobnosti) prošlog majstora koji je obećao doći pa nije ispunio obećanje. S radom se može početi već od ponedjeljka.
Keramičarski radovi, Postavljanje keramike
Kraljevica
Površina (u m2): 1
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebna nam je hitna intervencija - KERAMIČARSKI RADOVI - krivo postavljene pločice - na mjestu tuš kabine potrebno 1. skinuti krivo postavljene pločice 2. vjerojatno će biti potrebno ponovo staviti sloj hidroizlolacije 3. ponovo posložiti pločice kako bi se postigao određeni pad - umjesto tuš kabine. Mjesto izvođenja radova - KRALJEVICA - u prizemju kuće. Molim da se jave samo ozbiljni izvođači. Naredne godine bi ukoliko bi naravno bili živi i zdravi _ daj Bože - išli u obnovu starih kupaonica (1 veće + 1 manje) te vas angažirali ukoliko bi po cijeni i kvaliteti izvođenja radova bili OK. U očekivanju vaših ponuda . Srdačan pozdrav,
Keramičarski radovi, Keramičari
Donja Zelina
Površina (u m2): 50
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Postovani, trebamo hitno keramicara na podrucju Donje Zeline za dovršiti postavljanje plocica na 2 balkona (50m2). Naime, nas je zapoceo i postavio vec dio no zbog bolesti ne moze nastaviti. problem je u tome sto nam je skela na kuci i fasaderi ne mogu dovrsiti posao dok se ne postave plocice i okapne lajsne. Sve koje smo zvali su zauzeti mjesecima, nadam se da ima sanse da nam pomognete. Srdacan pozdrav, Tomislava
Rijeka
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 27
Dobava podnih obloga: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Dvosobni stan u neboderu na Zametu, Rijeka. Centralno grijanje. 40 god stari hrastovi parketi, rasuseni u dobrom stanju. Podloga betonski estrih. Ispod estriha 1 cm mineralna vuna. Potrebano zamijeniti parkete sa hrastovim parketom cca 20 mm debljine, duljine cca 60-70 cm, sirine cca 7-9 cm. Lakiranje. Postavljanje parketa ravno sa zidovima. Po mogucnosti mail za kontakt. Pozdrav.
Keramičarski radovi, Keramičari
Petrinja
Površina (u m2): 25
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Lokacija: Petrinja Ljepljenje zidnih i podnih pločica Podne ca 4m2 (dimenzija pločice 60x15,5cm) Zidne ca 20m2 (dimenzija pločice 33x33cm) Pločice se lijepe djelomično preko starih pločica i na podu i na zidu. U kutu kupaone je ugrađena podzid tuš kada 90x90cm. Eventualno dogovor da se u području tuš kade zid premaže hidroizolacijom, a možda i pod po potrebi. Pločice se lijepe do ruba kade i oko podzidanog dijela. Sve fuge u kutevima se završavaju silikoniranjem. Od materijala imamo pločice, premaz za ljepljenje pločica na pločicu, kg Mapei fleksibilnog ljepila, fugigol za pod i zid. Radi se o iznenadnoj renovaciji kupaone pa nam treba čim prije. Najbolje doći pogledati pa dogovor na licu mjesta, a mogu poslati i više slika ako treba.
Keramičarski radovi, Postavljanje keramike - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 15
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, radi se o garaži površine oko 14m2 (ili maks. 14,5m2) u koju bi želio postaviti pločice te okolo dodatni tzv. "cokl" u standardnoj visini 10-15 cm od poda. Pod garaže je prilično ravan te pretpostavljam da neće trebati nivelirajuća masa tj. da se može sa ljepilom postići ravnina. Idealno bi mi bilo da se radovi odvijaju u razdoblju od 20.06. do 30.06. (možda se možemo dogovoriti i za koji dan ranije ili kasnije).


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu