Usluge

Primjeri upita

Podne obloge, Linoleum - Zagreb
Zagreb
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 32
Dobava podnih obloga: Ne
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Dvije sobe treba postaviti u bambus gotov parket visok 17mm. Podloga su osb ploce. Moj parket i moje dvokomponentno ljepilo. Bez lajsni. Radovi mogu poceti ovaj cetvrtak a moraju biti gotovi u petak. Realno Jedan dan posla maksimalno. To su dvije sobe u stanu u Zagrebu - lokacija cca krizanje drziceve i vukovarske. Parket i ljepilo je u stanu vec.
Keramičarski radovi, Postavljanje pločica - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 30
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebno postavljanje pločica u kuhinji, kupaoni, wc-u (pod) i balkonu (na već postojeće pločice). plus hidroizolacija walk-in tuša (1 m2). Sveukupno 28-30 m2. Stare pločice su uklonjene i podloga će biti spremna za ljepljenje novih. Po potrebi ljepilo može biti o mom trošku ili vašem. Početak rada sljedeći četvrtak (4.4.) Stan se nalazi u Novom Zagrebu - Zapruđe.
Zagreb
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 70
Dobava podnih obloga: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Radimo renoviranje stana, a ostavili bismo stari parket odnosno trebamo se još posavjetovati s parketarom o njegovom stvarnom stanju. Na par mjesta trebalo bi zakrpat parket (nastalo zbog uklanjanja vrata) a ostalo bi trebalo probrusiti i prelakirat. U prilogu se nalazi primjer koji treba zakrpati. Hvala
Keramičarski radovi, Keramičari - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 30
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Priprema poda i zidova nakon vodoinstalacije i postavljanje cca 20 kvadrata pločica u kupaoni i 10 kvadrata u kuhinji (kuhinja bez pripreme zida i poda. Trebalo bi već sljedeći tjedan, od ponedjeljka 1.4. (nije prvoaprilska šala :)). Molim ponudu i raspoloživost termina. Adresa Zrinjevac, parking osiguran u dvorištu.
Keramičarski radovi, Keramičari - Rijeka
Rijeka
Površina (u m2): 35
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Stare plocice su lijepljene na betonski estrih. Ukloniti stare plocice, podlogu sanirati prema strucnom savjetu majstora i postaviti nove plocice 20x60cm na posmik od 1/2 ili 1/3 duljine plocice. Ispod jednog niza plocica u ukup. povrsini od cca 3m2 prolaze cijevi od grijanja koje prije polaganja novih plocica treba zastititi.
Keramičarski radovi, Postavljanje keramike - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 35
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebno je postavljanje pločica (balkon, kuhinja, kupaona i wc) cca 35 m2, bez skidanja starih pločica. Također je potrebno napraviti hidroizolaciju walk-in tuša 1m2. S radovima je potrebno početi sljedeći tjedan. Molim ponudu samo za ruke, bez materijala. Stan se nalazi u Novom Zagrebu - Zapruđe. Unaprijed hvala,
Keramičarski radovi, Keramičari - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 12
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
skidanje stare keramike, odvoz deponij, izravnanje podloge s materijalom, hidroizolacija u 2 sloja s brtvenom trakom, postava pločica sa soklom od cca 11 m dužnih, POTREBNA CIJENA RADOVA I MATERIJALA Nabava keramičkih pločica u vlastitoj režiji PROHODNA VANJSKA TERASA IZLOŽENA ATMOSFERILIJAMA LOKACIJA TREŠNJEVKA SJEVER KOD NEHAJSKE.
Keramičarski radovi, Postavljanje keramike
Rogoznica
Površina (u m2): 65
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Lokacija apartmana je u Stupin Čelinama, kraj šibenske Rogoznice. Potrebno je postavljanje cca 50 m2 podnih pločica u stanu (ista vrsta u svim prostorijama) i cca 15 m2 zidnih pločica u kupaonici. Podne plocice se postavljaju na stare plocice, osim dijela u kupaonici gdje je potrebno napraviti pad za tus kabinu. U kupatilu su zidovi ištemani stoga bi trebalo prethodno pripremiti podlogu za lijepljenje plocica (ili opisati što treba napraviti pa da se pripremi sve). Može se početi sa radom odmah ako se ne treba pripremati podloga dodatno, a od idućeg ako se do vikenda prenese što treba napraviti. U prilogu je par slika da se vidi trenutno stanje te render zeljenog.
Podne obloge, Sanacija parketa
Zagreb
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 39
Dobava podnih obloga: Ne
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Na podu se nalazi parket od jasena stavljen prije 4 bi trebalo izbrusiti i polakirati u mat lak i to u: dvije sobe (jedna je na galeriji) hodnik i u dnevni boravak. Trenutno je u sobama namjestaj kojeg bi trebalo premjestati iz sobe u sobu ili na kraj sobe jer nemam kuda sa njim, a stvari u jedinom ormaru u spavaćoj sobi sam izvadila pa je ormar lagan za premjestanje i u boravku je lagana kutna garnitura i stol i stolice su isto lagane koje mogu premjestiti na hodnik, a krevet u spavacoj sobi mogu dati da se rastavi na dijelove i premjestiti. Stan se nalazi na drugom katu, zanima me takodjer u koliko dana se taj posao moze napraviti i ponuda za brušenje i lakiranje gore navedene povrsine. Hvala unaprijed na odgovoru.
Keramičarski radovi, Postavljanje pločica
Zagreb-Novi Zagreb
Površina (u m2): 6
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Postavljanje podnih pločica u kuhinji veličine cca 6m2. Trenutno je na podu PVC podloga zalijepljena na linoleum koji je originalno poslavljen prilikom gradnje stana. Zanima me ukupna cijena skidanja sadašnje podloge i svi potrebni troškovi osim kupnje samih pločica. Postavljanje bi nam bilo potrebno u drugoj polovici travnja (tada bi nam trebala doći nova kuhinja, nažalost točan datum ne znamo).


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu