Usluge

Primjeri upita

Podne obloge, Parketari - Zagreb
Zagreb
Vrsta podnih obloga: Laminat
Površina podova (u m2): 27
Dobava podnih obloga: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Imam postavljeni laminat od prije 2 godine no nije dobro postavljen jer na mjestima škripi, ima udubina ispod laminata, a negdje se laminat i razdvojio na ravnom djelu (slike u prilogu). Laminat ću sam izvaditi i naručiti dodatno novi, ovisno o tome koliko bi se dalo sačuvati postojećeg, zajedno sa lajsnama i ostalim potrebnim materijalom. Ako je moguće sav materijal nabaviti preko firme majstora, to bi bilo idealno. Nakon što se laminat izvadi trebati će majstor pregledati podlogu radi eventualne potrebe za niveliranjem poda i sl. Laminat je hrast corona firme Krono (https://-experts.hr/proizvod/hrast-corona/). Molim da se jave samo ozbiljni majstori sa iskustvom koji mogu dati neki konstruktivni savjet što je sve potrebno napraviti prije nego se krene sa radovima, kako laminat ne bi ponovo sjeo nakon nekog vremena.
Keramičarski radovi, Keramičar
Zagreb-Dubrava
Površina (u m2): 50
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Molim ponudu za postavljanje keramike na unutarnje stubište, stepenice dimenzija 16x25x80, 15 komada sa podestom x90. Stepenice su betonske, razlikuju se +-5mm. Pločice su 60x30cm. Treba postaviti i sokl, te lajsnu na gazišta. Također molim ponudu za postavljanje pločica na vanjsku terasu, dimenzija 5x6 metara. Na terasi je posavljena hidroizolacija, ali pločicama teba napraviti minimalan pad na dvije strane da se voda ne zadržava. S jedne strane je zid (5m) i tu treba napraviti sokl, ostale 3 strane su otvorene. Pločice su dimenzija 60x30cm. Trebalo bi biti gotovo do kraja listopada. Sav materijal je nabavljen, lokacija - Zagreb Dubrava.
Podne obloge, Vinil podovi - Zagreb
Zagreb
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 35
Dobava podnih obloga: Ne
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, bile bi mi potrebne ponude za parketara. Parketar bi mi trebao koji bi došao na konzultacije i dao ponudu sada, a usluge bi trebali negdje u drugoj polovici Rujna. Radi se o skidanju parketa, mijenjanju podloge, te preslagivanju, , tj ponovnom postavljanju skinutog parketa, te brusenju i lakiranju. Radi se o stanu 55m2 na Zelenom Dolu u Zagrebu. Prilazem tlocrt stana i napominjem da se parket u hodniku skida i zamjenjuje ker. plocicama, takoda ce parketa biti i viska za ev. zamjenu losih komada. Lijep pozdrav
Zagreb
Vrsta podnih obloga: Laminat
Površina podova (u m2): 25
Dobava podnih obloga: Ne
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Molila bih informaciju cijene postavljanja laminata za cca 25 m kvadratnih površine. Riječ je o blagovaoni, dnevnoj sobi, kuhinji i hodniku. Naime, ispod laminata se nalazi parket do kojeg je dospjela vlaga i koji se diže pa samim tim i diže laminat kojim je prekriven. Odstanila bih laminat i parket ispod i na betonsku površinu bih postavljala laminat. Laminat bih kupila sama. Molila bih okvirnu ponudu za radove u opisu.
Keramičarski radovi, Keramičari
Zagreb-Novi Zagreb
Površina (u m2): 10
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Trebam brtvljenje već postavljenih pločica na terasama na dijelu rubnih plocica uz sam zid i jednog reda pločica na zidu. Originalni sloj je popustio pa se bojim vlage u zidovima. Riječ je o dvije terase, a dužina koju bi trebalo zabrtviti je cca 40 m. Slika je u prilogu gdje se vidi kako je brtvilo popustilo i odvojilo se od fasade. Unaprijed hvala.
Podne obloge, Postavljanje parketa
Zagreb-Novi Zagreb
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 13
Dobava podnih obloga: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Na podu se nalazi tepison zaljepljen prije 40-tak godina. Pozrebno je: 1. Odlijepiti tapison i odvesti ga na otpad, 2. Napraviti potrebne dorade poda, 3a. Nalijepiti klasični hrastov parket te, obrusiti ga i tri puta lakirati bezbojnim lakom, 3b. Nalijepiti već lakirani parket na obrađeni pod i jednom ga lakirati, 4. Postaviti kutne lajsne
Podne obloge, PVC podovi - Koprivnica
Koprivnica
Vrsta podnih obloga: Laminat
Površina podova (u m2): 70
Dobava podnih obloga: Ne
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebam ponudu za postavljanje laminata (podloga, laminat, lasjne) u novogradnji (glazure suhe), ukupne površine 70 m2. Radi se o jednoj većoj prostoriji (33 m2), 3 srednje prostorije (10-15 m2) i jednoj manjoj prostoriji (4 m2). Ukupna duljina laminatnih lajsni u prostorijama je 66 m. Materijal je pripremljen. Navesti kad možete početi sa radovima i koliko bi radovi trajali!
Keramičarski radovi, Postavljanje keramike - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 13
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Kuhinjske podne pločice, 4m2, cca. Nisam sigurna moram li i ispod kuh. elemenata mijenjati ih (ako ne, tada je površina još i manja). Ako da, treba računati da se pomiče element sa sudopero, tim stvar bude kompliciranija. Trenutne su pločice stare, smeđe boje, negdje popucale i podignute (ne sve). + maleni hodnik, iste podne pločice, 3m2 cca. +eventualno bijele zidne pločice pokraj šporeta 60cmx65cm. Zanima me ponuda s dolaskom majstora na uvid. Hvala. Zagreb, Trešnjevka jug
Keramičarski radovi, Postavljanje keramike - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 90
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Molim ponudu za ugradnju ≈90m2 pločica za kuhinju, kupaonu i zahod. Od toga je ≈30m2 podnih pločica, a 60m2 zidnih pločica. Podloga nova, pod uredan estrih, a zidovi dio žbuka a dio knauf...sve novo napravljeno prije pola godine. Uračunati i potreban materijal za postavu pločica (impregnacija podloge, ljepilo...). Pločice su kupljene, standardnih dimenzija 60×60, 30× i 20×90. Mjesto rada: Zagreb, Črnomerec. Navedite rok izvedbe. Pisane ponude poslati na e-mail:
Keramičarski radovi, Keramičar - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 88
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Postava kamena na dvorišnoj ogradi, oblaganje 3 stepeništa, terasa, 2 dvorišna zida, sve prema specifikaciji kamena i dimenzijama u prilogu. Zidarski radovi su dovršeni, u tijeku postavljanje fasade. Završetak vanjskih zidarskih radova očekuje se polovinom srpnja. Dio kamena u gotovoj dimenziji, dio u dimenziji 30 x slobodno, za terasu vanjske pločice u standardnoj dimenziji.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu