Usluge

Primjeri upita

Krovopokrivači, Postavljanje krova
Lekenik
Površina krova (u m2): 50
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Limeni/metalni pokrov
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Kuća je u s. Letovanić kao vikendica uz r. Kupu, a popravlja se -zamjenjuje krov na zatvorenoj terasi mekane valovite ploče. Terasa je integrirana s kućom-dvostrešni krov od bibera, i pecanom ,te ostavom, a sve je pod krovom i zatvoreno Zamjeniti treba tzv. uvalu između dva nasuprotna krova-biber crijep, duljine oko 8 m s cijeđenjem vode na obje strane slobodno. Popraviti treba sljemenjak na spoju crijepa i valovitih ploča koje se zamjenjuju limenim krovom. Izraditi tzv. veterlajsne na kući-biber crijep. Napominjem da bi bilo moguće izvesti još jedan posao odmah uz moju kuću. Susjed i ja smo u dogovoru, naravno zbog smanjenja troškova koje bi bilo moguće i korisno obojici. Kuća je samostojeća, 7x7 m katnica drvena, s dvostrešnim krovom od salonit ploća i toplinskom izolacijom. Ploče treba zamijeniti i odvesti. Popraviti izolaciju, opšav-laperija dijelom zbog truljenja ( 2-3 m29, nastalog zbog kvašenja. Ponudu molim, ali znam da ju nije moguće napraviti preciznom i potpunom.
Krovopokrivači, Krovopokrivači - Zagreb
Zagreb
Površina krova (u m2): 120
Usluge: Pokrivanje krova, Termoizolacija krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana), Ugradnja krovnih prozora
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
Vrsta novog pokrova: Limeni/metalni pokrov
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Molim ponudu za izradu krova - parne brane, stirodura 10+10 cm, HI, pokrova trapeznim limom na potkonstrukciji. Krov je AB kosa ploča nagiba 3°, jednostrešan krov dimenzija 8,2x14,5m s atikom na duljim stranicama krova. Početak radova od 15 dana do mjesec dana. Molim obračunati i horizontalni oluk fi mm prema nacrtu i dva vertikalna - jedan 9 m dužine i jedan 6 m dužine.
Krovopokrivači, Limeni pokrovi
Žrnovnica
Površina krova (u m2): 150
Usluge: Pokrivanje krova, Termoizolacija krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana), Zidarski radovi
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Postovani. Potrebno mi je izraditi potpuno novi krov na drvenoj konstrukciji. Nosivi zid krova bi uzidao sa porotherm ciglom i vijencom te na njega vezao nosive grede krova. Samo kroviste je na vise voda . U privitku ostavljam slike nacrta krova i izgleda procelja. Crijep , ka i murale 8x5 i letvice 3x5 te vunu posjedujem. PotrebnPotrebne su mi nosive grede paropropusna folija osb ploce te ako jos nesto struka kaze da treba. Ukoliko radite i fasadu potrebna mi je i izrada fasade. Hvala
Adaptacija stana, Adaptacija stana - Karlovac
Karlovac
Površina stana (m2): 68
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovanje, potrebna je adaptacija stana i to slijedeće: skidanje i postavljanje podnih i zidnih pločica u kuhinji, skidanje i postavljanje pregrada u kuhinji i dnevnom boravku (knauf), električarski radovi na pregradama (utičnice, rasvjeta), kompletno uređenje kupaonice ( pločice, kada i po potrebi cijevi), po mogućnosti skidanje stare stolarije te postavljanje nove (3 prozora i dvoja vrata). Bitno mi je da jedan izvođač može obaviti što više navedenih radova. Stolarija i nije uvjet ali ako može i to bilo bi dobro.
Adaptacija stana, Renoviranje stana
Zagreb-Dubrava
Površina stana (m2): 75
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebao bih adaptaciju stana od 75 m2 u Dubravi u stanu na 5. katu bez lifta na adresi Ljevakovićeva 28. Adaptacija se sastoji uglavnom od obnove kupaonice, WC-a, pripreme instalacija kuhinje, obnove balkona, obnove parketa, premještanja radijatora, postavljanje parketa, bojanja cijelog stana i balkona. U prilogu sam stavio sve radove koje sam do sada uspio snimiti kao potrebne. Naravno potrebni su mi i vaši stručni savjeti oko izvođenja radova i izvodivosti. U prilogu dostavljam tlocrt koji nije % točan, no svakako očekujem da pri posjetu se napravi nova izmjera zbog izrade Vašeg troškovnika. Također prilažem i nekoliko slika stanja kupaonice i WC-a.
Krovopokrivači, Krovopokrivači
Ugljan
Površina krova (u m2): 52
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Riječ je o dva krova na jednoj kući. Jedan krov je na dvije vode (crijep) od cca 26 m2- potrebna zamijena crijepa te montaža oluka, a drugi krov na jednoj vodi (salonit ploće) cca 26 m2 - gdje je potrebno isti srušiti, zajedno sa pripadajućim dimnjakom te omanjim podestom koji je veličine cca 1 m2. Kuća se nalazi u mjestu Ugljan na otoku Ugljan. Za sav materijal potreban je dovoz i odvoz.
Krovopokrivači, Krovopokrivači - Zagreb
Zagreb
Površina krova (u m2): 20
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Termoizolacija krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Rekonstrukcija krovišta na kućici 20m2. Rušenje i razgradnja postojećeg krova. Izrada nove međukatne konstrukcije i konstrukcije krova. Konstrukcija - drvena jelova građa. Zidanje novog dimnjaka i novih zabata krovišta Ytong elementima. Izrada izolacije, pokrova i ugradnja novih prozora i vrata u prizemlju. Lokacija Šestine. Postoji glavni projekt.
Gradnja kuće, Građevinske tvrtke
Grohote
Ukupna površina objekta: 350
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Kompletna gradnja obiteljske kuće sa bazenom i pomoćnim objektom. Tražim ponude za gradnju obiteljske kuće cca m2 brp u Maslinici na Solti. Ugovor po građevinskoj knjizi. Molim renomirane tvrtke zainteresirane za cjelokupnu izvedbu projekta u ulozi glavnog građevinskog izvođača da me kontaktiraju. Prošireni glavni projekt i troškovnici su gotovi. Ishođenje gradjevinska dozvole je u toku. Link do kompletne dokumentacije saljem zainteresiranim izvođačima https://.com/sh/30hauyy94c93/AAAK00-TR1SfvYtQuoJmpWLna?dl=0 Planirani početak gradnje kroz 3-6 mjeseci.
Adaptacija stana, Renoviranje stana
Slavonski Brod
Površina stana (m2): 55
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Namještaj (stolarski radovi), Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Kompletna adaptacija stana (vodoinstalacije, elektroinstalacije, podne obloge, soboslikarski radovi, knauf. keramika...). Premještanje kupaonice i kuhinje sa postojećih mjesta na nova. Rušenje i pomicanje jednog zida. Otvaranje jednog zida. Izmjena stolarije (1 prozor i balkonska vrata), ulazna vrata, 4 vrata sa štokovima, promjena podnih obloga, izmjena električnih instalacija... Mogućnost instaliranja elekttričnog grijanja na pojedinim mjestima. Zamjena postojećih radijatora. Izrada kuhinje po mjeri, mogućnost i izrade ostalog namještaja.
Gradnja kuće, Gradnja kuće - Korčula
Korčula
Ukupna površina objekta: 240
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Namjera mi je izgraditi kuću od bruto m2 na Korčuli u mjestu Prigradica. Svi su papiri i dozvole sređeni i nabavljeni uključujući i Troškovnik. Parcela je uz samu cestu, tako da nema problema s pristupom. Ono što bih volio da izradite je ponuda sa cijenom za roh bau verziju, visoki roh bau kao i ključ u ruke. Molim Vas, ne uzimajte kupaonsku opremu u obzir, jer bih to, kao i svjetiljke, prekidače, utičnice rado sam izabrao u trgovini i dostavio Vam ih na gradilište. Sva za ponudu potrebna dokumntacija je u DropBox-u i ja ću Vas ovlastiti da je downladate kada mi pošaljete odgovor sa vremenskom procjenom kada bi ponuda mogla biti gotova i kada bi vam raspored omogučio da počnete sa gradnjom. Za sve ostale detalje, molim Vas, obratite mi se mailom i rado ću Vam ih objasniti. Unaprijed zahvalan, Vladimir nac Šenova 7, Sopot I Zagreb


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu