Usluge

Primjeri upita

Krovopokrivači, Krovopokrivači
Vukovar
Označite usluge koje vam su potrebne: Montaža žljebova i odvodnih cijevi, Montaža snjegobrana, Montaža krovnih rubova i dimnjaka, Ugradnja krovnih prozora
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Dobava, izrada i montaža nove gromobranske instalacije od pocinčane trake (25*3), sa držačima za krovni panel i svim ostalim spojnim i pričvrsnim materijalom. 80m Izrada, dostava i montaža horizontalnog sandučastog (četvrtastog) žlijeba za odvod krovne vode, dim.16*16cm, izvedenog od čeličnog bojanog lima, d=0,7 mm, u boji po izboru projektanta, s potrebnim čeličnim kukama i materijalom za pričvršćenje. 90m Dobava, izrada i montaža vertikalnih odvodnih cijevi, FI mm od poc. bojanog lima kao panel, sa svim spojnim pričvrsnim materijalom (obujmice, koljena, vodokotlići, izljevna koljena. 79m Izrada i opšivanje zabatnog ruba krova pocinčanim bojanim limom limom, razvijene šrine 62cm, sa svim spojnim i pričvrsnim materijalom Ispod lima položiti sloj bitumenizirane krovne ljepenke. 50m Dobava, izrada i montaža opšava oko prozora, svjetlosnih otvora i vrata na fasadi hale od , RAL po izboru investitora, sa svim spojnim i pričvrsnim materijalom.
Fasade, Fasade
Vukovar
Površina fasade (u m2): 614
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
1. Izrada toplinske obloge pročelja tipa kao FASATERM - vanjska toplinska izolacija na bazi stiropora. Sastoji se od sloja ljepila, stiropora d=15 cm, uključivo potrebne dodatne elemente: pričvrsnice, kutne profile i dr. Tervol ploče se na podlogu (zid) pričvršćuju polimernim cementnim ljepilom na najmanje 6 mjesta. Izvedba sustava mora biti u skladu s uputama proizvođača sustava. Sve komponente sustava moraju biti međusobno usklađene, njihova svojstva utvrđena ispitivanjima, a sustav kao cjelina mora posjedovati certifikat sukladnosti. Završna obrada - SEP ili sl. u veličini zrna, boji i tonu po izboru investitora. U jediničnu cijenu uračunata nabava, dobava, ugradnja materijala, svI potrebnI kutnI profilI: početni, rubni, okapni, kao i kutni profili oko otvora. Sve radove izvesti prema tehnologiji isporučioca sustava. Jamstvo na radove fasade iznosi 10 god.
Pula
Ukupna površina objekta: 190
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Cekamo , bit ce ovoga ili slijedeceg mjeseca, kuca katnica sa ravnim krovom, zidana u slovo L, orijentisan NW, prema Brijunima, podno grijanje, provjetravanje, hladjenje - Stiebel - unutrasnji, parcela mkv., Peroj, kod Fažane. Molim ponudu mailom, trenutno sam u Saudijskoj Arabiji. Hvala.
Adaptacija stana, Adaptacija stana - Zagreb
Zagreb
Površina stana (m2): 60
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Rušenje nekih postojećih zidova. Postavljanje novih od Knaufa. Skidanje postojećih podnih obloga ( laminat i keramika uklj. i zidne keramičke pločice). Prilagodba elektro-instalacije novom projektu. Vodoinstalaterski radovi u kuhinji i kupaoni. Postavljanje novih zidnih i podnih obloga. Bojanje zidova. Zamjena starih drvenih grilje sa novim PVC-ovima. Postavljanje sobnih vrata i kupaonice. Odvoz šuta.
Krovopokrivači, Postavljanje krova
Pakoštane
Površina krova (u m2): 175
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Hidroizolacija krova
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Potrebna je sanacija krovista (zgrada od 11apartmana,P+2)zgrade koji je dvostresan nagiba 1 2stupnjeva pokriven mediteran crijepom. Sa jugozapadne strane postoje tri krovne kucice sa kupa kanalicama kao pokrovom a samo kroviste je armirano -betonsko. Potrebna izmjena letvi. Lokacija:Pakostane,k.c.12/90 k., Zagrebacka 20, Pakostane.
Adaptacija stana, Preuređenje stana
Mlini
Površina stana (m2): 70
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Adaptacija stana u potkrovlju; Rušenje nekih postojećih zidova. Postavljanje novih od Knaufa. Skidanje postojećih podnih obloga ( laminat i keramika uklj. i zidne keramičke pločice). Prilagodba elektro-instalacije novom projektu. Vodoinstalaterski radovi u kuhinji i kupaoni. Postavljanje novih zidnih i podnih obloga. Bojanje zidova. Zamjena starih drvenih grilje sa novim PVC-ovima. Postavljanje sobnih vrata i kupaonice. Odvoz šuta.
Fasade, Fasader
Pisarovina
Površina fasade (u m2): 400
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
2.opcije: 1.opcija-grafitni stiropor 10cm, 2.opcija - kamena vuna, klupčice, bojanje drvene obloge ispod krovišta, cokla od kulira ili dekor kamena, završni sloj-boja- topla zemljana nijansa(ne pretamno) ili neka neutralna svjetlija boja, oblaganje siporeks ograde na balkonima (kao fasada) i stubištu.
Velika Gorica
Površina stana (m2): 55
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Planira se rekonstrukcija cijelog stana u Velikoj Gorici, Zagrebačka . Mjenjaju se instalacije vodovoda i odvodnje u kupaonici i izmještaju se instalacije u kuhinji. U kupaonici se postavlja nova keramika i sanitarije. (U prilogu šaljem nacrt postojećeg i planiranog stanja). Mjenjaju se elektroinstalacije u cijelom stanu. Svi podovi se mjenjaju. U spavaćoj sobi se bojaju zidovi, izvodi se blenda od knaufa za led rasvjetu i zavjese, postavlja se parket. Zidaju se zidovi od siporeksa koji su označeni u nacrtu planiranog stanja. U dnevnoj sobi se izmješta klima za 10cm. Na loggi se postavlja nova keramika. Rušenje zida i demontažu vrata i podova obavio je investitor, nije demontirana kupaonica. Mjenja se označena vanjska stolarija i sva unutarnja vrata. Zatvaraju se knaufom otvori iznad vrata kupaonice i spavaće sobe (nadsvjetla-postojeći zidovi). U slučaju bilo kojih drugih dodatnih informacija kontaktirajte me na telefon ili mail. Zahvaljujem!
Krovopokrivači, Izolacija krova
Banova Jaruga
Površina krova (u m2): 120
Usluge: Skidanje starog pokrova, Pokrivanje krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebno skinuti postojeći crijep i loše rogove, vanjske zamjeniti novima. Također sa potrebno izmjeniti dijelove oštećene vjenčanice. Ne mjenjati cijele vjenčanice. Samo što je loše. Nivelirati, tumplati stare rogove koje majstori procjene da su dobri. Staviti dasku i terpapir, sa vanjske strane lamperiju i brodski pod. Staviti novu krovnu letvu. Staviti novi crijep, onaj većih dimenzija. Obući jedan dimnjak limom, veter lajsne lim,. Novi žljebovi, nove cijevi 2 komada. Eventualnoako je potrebno staviti snjegobrane. Kuća je katnica. Nalazim se u Egiptu trenutačno pa Vas molim kontakt mailom. Hvala.
Krovopokrivači, Krovopokrivači
Zagreb-Novi Zagreb
Površina krova (u m2): 100
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Termoizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovanje, Na krovu su salonit ploče koje treba skinuti i stari dimnjak bi trebalo ukloniti. Krov je na jednu vodu (jednostrešan) i treba izraditi krovnu kućicu. Treba malo pridružiti krov da natkrije stepenište. Postojeće grede i rogovi su dobri, nešto građe treba zamijeniti, podaskati,folija,poletvati,kamena vuna, žljebovi i limarija i crijep na kraju. Molim ponudu , hvala lp


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu